Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν να μιλάω σε παιδάκι γυμνασίου ένα πράγμα  βρε μπας και μας τρολλάρεις ;; γιατί άμα μιλάς σοβαρά ...υπάρχει πρόβλημα.Δεν παίζει να είσαι ενήλικος και να μιλάς έτσι με την καμία .

Προφανές, σύμφωνα με την τελευταία απάντηση.

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

βαρετοι κ ανουσιοι.

ειστε αυτοι που σας πανε οι γυναικες σας για μπανιο κ καθεστε σαν ακουρδιστοι μπαγλαμαδες ως συνοδηγοι.

(μπορει και ως λαμπαδες, πασχαλινες ή τάματος 2μετρες)

προφανες.

• Super Moderators
Δημοσ.

ειστε αυτοι που σας πανε οι γυναικες σας για μπανιο κ καθεστε σαν ακουρδιστοι μπαγλαμαδες ως συνοδηγοι.

post-22077-psych-thats-the-wrong-number-

• Like 5
Δημοσ.

post-22077-psych-thats-the-wrong-number-

κλαιωωωωωωωωω !!!!

μηπως μπορεις να μου βρεις σε τζιφ αυτα τα ζογκλερικα που εκανε ο παιχτης της αμερικανικης ομαδας μπασκετ στον τελευταιο αγωνα με τη σερβια ; εκανε καποιες τρελες γκριματσες κ χορευτικα απο τον παγκο. εμοιαζε με τον τυπο που ειναι μπροστα απ'αυτον με την κοκκινη.

Δημοσ.

Tι είναι τούτο πάλι .. φαντάζομαι εσύ δεν κάθεσαι συνοδηγός άμα οδηγάει γυναίκα ε;   

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκιο και άδικο πια, mclein είσαι το τεϊοποτείο με την μεγαλύτερη γκάμα, η ποίηση στα ταμπούρα μας, οι μικρές ιστορίες στα skidmarks, το εικονοστάσι στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης, τα σηκωμένα xenon που σου κάνουν καταρράκτη στα 30, είσαι η περηφάνεια στο ξερόγκαζο του saxo που περνάει ακόμα τα ΚΤΕΟ νύχτα, είσαι οι προσευχές πάνω στην Πεντέλη και τα τενεκέδια χάηνεκεν στα λιμανάκια, το βερεσέ στο 24ωρο στη Μαραθώνος και η γεμάτη κάματο φανέλα του φαναρτζή απ' τα Λιόσ(ι)α.

Μη τα πολυλογώ, είσαι κάτι ανάμεσα σε ιδέα και μύθο.

• Like 6
Δημοσ.

Δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκιο και άδικο πια, mclein είσαι το τεϊοποτείο με την μεγαλύτερη γκάμα, η ποίηση στα ταμπούρα μας, οι μικρές ιστορίες στα skidmarks, το εικονοστάσι στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης, τα σηκωμένα xenon που σου κάνουν καταρράκτη στα 30, είσαι η περηφάνεια στο ξερόγκαζο του saxo που περνάει ακόμα τα ΚΤΕΟ νύχτα, είσαι οι προσευχές πάνω στην Πεντέλη και τα τενεκέδια χάηνεκεν στα λιμανάκια, το βερεσέ στο 24ωρο στη Μαραθώνος και η γεμάτη κάματο φανέλα του φαναρτζή απ' τα Λιόσ(ι)α.

Μη τα πολυλογώ, είσαι κάτι ανάμεσα σε ιδέα και μύθο.

υπερβαλεις  :-D

Δημοσ.

Αν θες, πες μας και τα 2/10 που φταίει ο μπροστά. Περίεργος είμαι...Εξαιρούνται μεθυσμένοι και με ουσίες οδηγοί.

Θα σου πω ένα, που σηνέβη πρόσφατα.

Πριν από περίπου ένα μήνα, η μητέρα ενός φίλου μου οδηγούσε βράδυ σε επαρχιακό δρόμο. Ξαφνικά είδε μπροστά της ένα τρακτερ με καρότσα, το οποίο δεν είχε πίσω φώτα. Το αποτέλεσμα ήταν να σκάσει με φόρα πίσω του, καθώς η γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Υπόψιν ότι ο αγρότης δεν ήταν σταματημένος. Ήταν εν κινήσει νύχτα σε δρόμο χωρίς φωτισμό και χωρίς να έχει φώτα στο όχημά του.

Δες εδώ με τι χάρο κυκλοφορούσε ο αγρότης. Quiz για δυνατούς λύτες: βρείτε τα πίσω φώτα του τρακτέρ.

Να το κάνω ακόμα καλύτερο; Το τρακτέρ ήταν ανασφάλιστο. Fuck yeah!

Υ.Γ.: Για να προλάβω αυτούς που δεν θα διαβάσουν το άρθρο και θα πούνε για παππούδια και μπαρμπάδια, ο αγρότης ήταν 36 χρονών.

• Like 1
Δημοσ.

ερώτηση 1: ο αγρότης φυλακίστηκε?

ερώτηση 2: του αφαιρέθηκε το δίπλωμα ?

ποντάρω all in απο εμένα σε αρνητικές απαντήσεις...

για την συνέχιση του θέματος:

κινούμαι σε δρόμο ταχείας (κηφισίας) στην δεξιά λωρίδα όταν απο δεξία εισέρχεται όχημα...κινούμαι όντως πάνω από το όριο (με την ροή του δρόμου-όχι πολλά) και ο τυπάς μπαίνει μπροστά μου με σαφώς μικρότερη ταχύτητα αδιαφορώντας για το αν ακολουθεί όχημα πίσω του...του παίζω φώτα (όχι σαν μανιακός αλλά σαν προειδοποίηση τύπου πρόσεχε, έρχομαι) και προσπερνάω από αριστερά και ξανά δεξία γιατί ήθελα να βγω στην επόμενη έξοδο...εεε και με το που μπαίνω δεξία (πλέον μπροστά του) μου παίζει αυτός φώτα...

πραγματικά απορώ όταν το κάνουν αυτό γιατί δεν βρίσκω κάποια λογική στο όλο σκηνικό...τι παίζεις φώτα βρε μπετόν-αρμέ? σου θίξαμε τον εγωϊσμό? γενικά παρατηρώ ότι οι ολοένα και περισσότεροι οδηγοί αδιαφορούν για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου...και καλά να αδιαφορούν χωρίς να ενοχλούν (αυτό είναι οκ) αλλά προτιμούν να ενοχλήσουν-εμποδίσουν-καθυστερήσουν ακόμα και να κινδυνέψουν άλλους προκειμένου να πετύχουν το δικό τους....κάτι το οποίο απεχθάνομαι να κάνω εγώ και αν άθελα μου το κάνω μερικές φορές ζητάω ΠΑΝΤΑ συγνώμη...

• Like 2
Δημοσ.

γιατί είχα την εντύπωση πως είναι...οκ ίσως να κάνω και λάθος.

mclein αν ρωτάς εμένα, θα απαντήσω με ερώτηση γιατί ρωτάς?

edit: κατάλαβα την παρεξήγηση...απλά ήθελα να πω πως κινούμαι σε δρόμο με συχνή ροή και μεγαλύτερες ταχύτητες από 30-50km/h.λάθος που χρησιμοποίησα τον όρο "ταχείας"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...