vasilissouvlaki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 το θεμα δεν ειναι να πληρωσουν οι ασφαλειες, το θεμα ειναι οτι μπορει να σκοτωθουμε με τους εγκεφαλικα αναπηρους ! Κοίτα αν έχεις ένα lada πατάς γερά το φρένο και του το κάνεις καλοκαιρινό και εσύ μια γρατζουνιά. Περα από τη πλάκα θέλουν το μάθημα τους.
mclein Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Κοίτα αν έχεις ένα lada πατάς γερά το φρένο και του το κάνεις καλοκαιρινό και εσύ μια γρατζουνιά. Περα από τη πλάκα θέλουν το μάθημα τους. στη σύγκρουση από πίσω πρέπει να είναι απόλυτα ευθυγραμισμένα τα αυτοκίνητα για να μην αλλάξει πορεία ο προπορεύων. κάτι που είναι αδύνατο, ακόμη και για οδηγούς αγώνων οπότε οι συνέπειες θα είναι άγνωστες για το που θα καταληξει.
vasilissouvlaki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 στη σύγκρουση από πίσω πρέπει να είναι απόλυτα ευθυγραμισμένα τα αυτοκίνητα για να μην αλλάξει πορεία ο προπορεύων. κάτι που είναι αδύνατο, ακόμη και για οδηγούς αγώνων οπότε οι συνέπειες θα είναι άγνωστες για το που θα καταληξει. Συγγνώμη αν ο απο πίσω δεν κρατάει απόσταση θα μπλεξεις εσύ?
tsourakis13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Όπως είχε πει κάποιος η μόνη λύση είναι ένα κουμπί που να ανάβει τα πίσω φώτα φρένων χωρίς να φρενάρεις. Μόνο έτσι θα καταλάβουν όσοι κολλάνε από πίσω χωρίς λόγο.
mclein Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Συγγνώμη αν ο απο πίσω δεν κρατάει απόσταση θα μπλεξεις εσύ? δοκιμασε, μονο φροντισε να εχεις καλο δικηγορο ή καλη ασφαλεια. θα μαθεις οτι δεν πληρωνει παντα ο πισω, παρολο που ειναι 8/10 αυτος που φταιει.
Lanike71 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 δοκιμασε, μονο φροντισε να εχεις καλο δικηγορο ή καλη ασφαλεια. θα μαθεις οτι δεν πληρωνει παντα ο πισω, παρολο που ειναι 8/10 αυτος που φταιει. Αν θες, πες μας και τα 2/10 που φταίει ο μπροστά. Περίεργος είμαι...Εξαιρούνται μεθυσμένοι και με ουσίες οδηγοί.
Haldol Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αν θες, πες μας και τα 2/10 που φταίει ο μπροστά. Περίεργος είμαι...Εξαιρούνται μεθυσμένοι και με ουσίες οδηγοί. Χαλασμένο "stop" ώστε ο πίσω να μην καταλάβει ότι φρενάρεις. Ξαφνική αλλαγή πορείας ή στάση χωρίς φλας. Με λίγο brainstorming θα βρούμε κι άλλες. Δύσκολες μεν περιπτώσεις (φαντάζομαι θα χρειαστείς δικηγόρο και καλό θα ήταν να υπάρχει και μάρτυρας) αλλά δεν είναι de facto ευθύνη του πίσω ό,τι και να γίνει.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Οπισθεν στην εθνικη οδο γιατι εχασες την εξοδο. Το εχω δει να συμβαινει στη Μαλακασα. Εικαζω πως αν παω και του τη δωσω (και αποδειξω βεβαια την πορεια του), δε θα εχω ευθυνη.
mclein Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Αν θες, πες μας και τα 2/10 που φταίει ο μπροστά. Περίεργος είμαι...Εξαιρούνται μεθυσμένοι και με ουσίες οδηγοί. ενα, αναιτια ακινητοποιηση/επιβραδυνση σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας κ ας αποδειξει οτι δεν ηθελε να χτυπησει το κουνελι. (χωρις αλαρμ ή αλλη ειδοποιηση)
De@th L0rd Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δεν κάνει η δικαστική εξουσία σωστά τη δουλειά της με αποτέλεσμα να μην την κάνουν σωστά και τα όργανα(Τροχαία). Αν τέτοιους μαλάκες τους σταματούσαν καθημερινά κι από ένα σημείο τους αφαιρούσαν την άδεια οδήγησης, και αν τους έπιαναν να οδηγούν χωρίς άδεια τους έβαζαν μέσα για ένα διάστημα αυτά τα περιστατικά που συναντούμε συνέχεια θα γινόντουσαν παρελθόν ή θα ήταν ελάχιστα. Όπως το να δεις τον κάγκουρα να ανάβει φλας ένα πράμα. Πάντως ο περισσότερος κόσμος έχει χαζέψει από την κατάσταση στη χώρα και οδηγεί ψυχωτικά με μένος. Εγώ μόλις διαπίστωσα οτι χάνω πολύ εύκολα πλέον την ψυχραιμία μου με δαύτους αποφεύγω να οδηγώ το αυτοκίνητο σε μεγάλες πόλεις. 2
Haldol Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δε ξέρω αν πρέπει να το βάλω στο topic με τα ανέκδοτα ή εδώ... Πριν λίγο γύρισα απ' το κέντρο, με τα πόδια... απέφυγα την κεντρική λεωφόρο για να μη μου πάρει τ' αυτιά η κυκλοφορία. Πήγα από πιο μέσα. Και σε μια φάση, τι βλέπω; Έρχεται ένας τύπος, στρίβει στο δρόμο που περπατούσα, και παρκάρει δίπλα μου με την άνεσή του, χαλαρά. Τι το ιδιαίτερο είχε αυτός όμως; Σπασμένο χέρι! Οδηγούσε μόνο με το δεξί, το άλλο ήταν στο γύψο!!! 1
visualizer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 ενα, αναιτια ακινητοποιηση/επιβραδυνση σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας κ ας αποδειξει οτι δεν ηθελε να χτυπησει το κουνελι. (χωρις αλαρμ ή αλλη ειδοποιηση) Άντε να αποδείξεις εσύ ότι δεν υπήρχε κουνέλι η οτιδήποτε άλλο το οποίο τον ανάγκασε να φρενάρει .Αντιθέτως σίγουρο αποδεικτικό στοιχείο εναντίον σου είναι ότι δεν πρόλαβες να φρενάρεις πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν τηρούσες την απόσταση ασφαλείας . 1
Haldol Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 ενα, αναιτια ακινητοποιηση/επιβραδυνση σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας κ ας αποδειξει οτι δεν ηθελε να χτυπησει το κουνελι. (χωρις αλαρμ ή αλλη ειδοποιηση) Θα συμφωνήσω με τον visualizer ότι δε θα "πιάσει" αυτό. Ποιος δικαστής (ή ασφαλιστική, για να μη φτάσουμε τόσο μακριά) θα θεωρήσει ότι ο μπροστά έπρεπε να ενεργοποιήσει alarm (ή άλλη ειδοποίηση όπως λες) πριν από φρενάρισμα πανικού; Κανείς. Δεν αναφέρεται καν στον κώδικα κάτι τέτοιο. Για το φρενάρισμα, επαρκής "ειδοποίηση" θεωρείται το κόκκινο φως του stop που ανάβει αυτόματα. Οι δικαιολογίες για αγκύρωμα του φρένου ακόμα και σε αυτοκινητόδρομο είναι άπειρες, ενώ όλες θα γίνουν αποδεκτές. Πετάχτηκε ζώο; Check. Μ' έπιασε "σφάχτης" ή κράμπα; Check. Ό,τι και να πεις, ο νόμος (και η ασφαλιστική) είναι υπέρ σου. Μην περιμένεις ότι θα σου ζητήσουν αποδείξεις για τη γάτα ή το κουνέλι που πετάχτηκε. Τον πίσω, που θα έπρεπε να 'χει κρατήσει απόσταση (σίγουρα παραπάνω από 1 μέτρο που κρατάνε πολλοί) δε θα του δώσει κανείς δίκιο όμως. 1
mclein Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Άντε να αποδείξεις εσύ ότι δεν υπήρχε κουνέλι η οτιδήποτε άλλο το οποίο τον ανάγκασε να φρενάρει .Αντιθέτως σίγουρο αποδεικτικό στοιχείο εναντίον σου είναι ότι δεν πρόλαβες να φρενάρεις πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν τηρούσες την απόσταση ασφαλείας . έχω δεδικασμένο να ξέρεις η αποσταση ασφαλειας (50μ+) ηταν γραμμενη με καμερα που δεν μετρησε αρχικα στο δικαστηριο κ στην εφεση δουλεψε το εργο μια χαρα υπερ της ασφαλειας μου. φανταζομαι γνωριζεις οτι με 120 ή 130 χλμ/ω δε σταματας ουτε με αγκυρα σε μπλοκαρισμα υγ - ευχομαι να μη χρειαστει να τρεξετε οσο ετρεξα εγω + να μη δοκιμασετε το καρο σας αν αντεχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις