De@th L0rd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Πάντως το θέμα με τα όρια ταχύτητας ο μόνος λόγος να γίνεται λόγος συζήτησης είναι στους επαρχιακούς δρόμους που βάζουν υπερβολικά χαμηλά όρια πχ (30) επειδή είναι έξοδος εργοταξίου που δε δουλεύει ποτέ ή κάποιος έχει γνωστό στην δημαρχία κ θέλει να βγαίνει ανενόχλητος από του μπουρδέλο του. Στους αυτοκινητόδρομους πιστεύω ότι είναι μια χαρά τα όρια. Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνει κάποιος με πάνω από 130 χ.α.ω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ε μετά από την πολύ κόντρα φεύγει μέσα σε μια γκρεμίλα με πουρνάρια και φέρνει κάμια 10 ρια τούμπες. Ούτε καν σταμάτησα κι εμπόδισα τον συνοδηγό μου να τηλεφωνήσει για βοήθεια. Τέτοια άτομα πρέπει να πεθαίνουν μαζί με τους άλλους με τα κινητά. Θεούλης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 δεν υπαρχει θεμα με τα ορια, με τους κυριους που οδηγουν αρκετα κατω απ αυτα σε λωριδες προσπερασης εχουμε θεμα εδω και αρκετες σελιδες. οπως με τους ηλιθιους που οδηγουνή προσπερνουν στη ΛΕΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 δεν υπαρχει θεμα με τα ορια, με τους κυριους που οδηγουν αρκετα κατω απ αυτα σε λωριδες προσπερασης εχουμε θεμα εδω και αρκετες σελιδες. οπως με τους ηλιθιους που οδηγουνή προσπερνουν στη ΛΕΑ. o κοκ προβλέπει κατώτατο όριο ανα λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Mήπως ήταν προς θεσσαλονίκη μεριά; Όχι στη Βάρκιζα ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Τελευταία στο δρόμο κυκλοφορούν πολλά άτομα που σε "γράφουν". 1) Δέν κλείνουν την μεγάλη σκάλα των φώτων με αποτέλεσμα να σε τυφλώνουν(Ανεξαρτήτου Φύλου) 2) Πηγαίνουν με ένα φώς είτε είναι μπροστά ή πίσω.Πόσο κάνει μια λάμπα για αλλαγή 3-4 ευρώ? 3) Βάζουν φώτα Xenon κινέζικα της τάξης των 30-40 ευρώ , τα οποία δέν τα ρυθμίζουν και η δέσμη πάλι σε τυφλώνει.Μόνο για επίδειξη τα έχουν. Έγω δηλαδή είμαι "ηλιθιος" που έδωσα 50 ευρώ καθάρισα τα φανάρια, ρύθμισα τη δέσμη και άλλαξα λάμπες όχι Xenon, 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Τελευταία στο δρόμο κυκλοφορούν πολλά άτομα που σε "γράφουν". 1) Δέν κλείνουν την μεγάλη σκάλα των φώτων με αποτέλεσμα να σε τυφλώνουν(Ανεξαρτήτου Φύλου) 2) Πηγαίνουν με ένα φώς είτε είναι μπροστά ή πίσω.Πόσο κάνει μια λάμπα για αλλαγή 3-4 ευρώ? 3) Βάζουν φώτα Xenon κινέζικα της τάξης των 30-40 ευρώ , τα οποία δέν τα ρυθμίζουν και η δέσμη πάλι σε τυφλώνει.Μόνο για επίδειξη τα έχουν. Έγω δηλαδή είμαι "ηλιθιος" που έδωσα 50 ευρώ καθάρισα τα φανάρια, ρύθμισα τη δέσμη και άλλαξα λάμπες όχι Xenon, αυτοί, όχι μόνο δε σκέφτονται τον απέναντι , αλλά το έχουν και καμάρι που έβαλαν τόσο δυνατά φώτα που τυφλώνουν τους πάντες και βλέπουν μονάχα αυτοί καλλίτερα. οι υπόλοιποι στο δρόμο δεν υπάρχουν ή αν υπάρχουν δεν κυκλοφορούν με την άδεια τους και πρέπει να δείξουν την αγανάκτηση τους που κινούνται και άλλοι στο δρόμο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Έγω δηλαδή είμαι "ηλιθιος" που έδωσα 50 ευρώ καθάρισα τα φανάρια, ρύθμισα τη δέσμη και άλλαξα λάμπες όχι Xenon, Να στο πω χύμα; Ναι, για αυτούς, εσύ είσαι ηλίθιος. Όπως και εγώ που δεν γίνομαι σουμάχερ στο πορτοκαλί είμαι ηλίθιος. Όπως και αυτοί που δίνουν προτεραιότητα σε πεζούς σε παλλόμενο φανάρι είναι ηλίθιοι. Όπως και οποιοσδήποτε σέβεται τον συνοδηγό, τον πεζό, τον συμπολίτη του γενικά, για αυτούς είναι ηλίθιος, μαλάκας, θύμα. Οι ίδιοι είναι μάγκες. Χτες γύριζα από μια δουλειά και βρέθηκα Αργυρούπολη στην συμβολή ενός στενού με την Κύπρου. Για να στρίψω αριστερά Κύπρου έχει παλλόμενο πορτοκαλί, και αντίστοιχα πράσινο για πεζούς. Ξεκινάω, φτάνω λίγο πριν το διάζωμα, και βλέπω άνθρωπο να κινείται επάνω στη διάβαση. Ούτε απότομα φρέναρα, ούτε τίποτα, ελαττώνω γκάζι και περιμένω να περάσει. Ο αποπίσω μου στο δρόμο όταν ξεκίνησα από το φανάρι ήταν αρκετά πίσω. Ε μάντεψε, προφανώς άναψε πορτοκαλί και γκάζωσε με τα χίλια ζόρια να περάσει. Ήθελε να στρίψει αριστερά, και πήρε τη στροφή εντελώς ανοιχτή, κορνάροντας επειδή του «έκλεισα το δρόμο». Αν ο πεζός δεν είχε ήδη περάσει από τη πλευρά της δεξιάς λωρίδας θα τον είχε χτυπήσει στανταράκι. Δυστυχώς δεν τον πρόλαβα στο επόμενο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Προφανως είσαι και ηλίθιος όταν θελήσεις να ενημερωσεις κιόλας τον Ελληνάρα... Ο Ελληνάρας ως γνωστόν τα ξέρει όλα και τα ξερει σωστα. Από μόνος του και μόνον αυτός. Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Λοιπόν, έχει κανείς να προτείνει καμιά vfm dashcam; Δεν ενδιαφέρομαι για τη νομοθεσία σε αυτή τη φάση, χθες πετάχτηκε φορτηγάκι από τα αριστερά με κόκκινο (όχι το "φρέσκο" κόκκινο, είχα ήδη πράσινο καμιά 60άρα μέτρα πριν τη διασταύρωση) και αν δεν είχα χώρο δεξιά, ή θα φρέναρα και θα γινόμασταν Τ, ή αν δεν είχα αντιδράσει γρήγορα θα περνούσε μέσα από την πόρτα του οδηγού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εγώ έχω κουμπωσει μπροστα στο ταμπλό με την βάση της μία gopro hero και έχω βάλει ανάλυση 720p/60fps και καταγραφω τα πάντα. (Έβαλα gopro λόγω ποιότητας,μπορουσα να βάλω και μία με 50-60€ αλλά αφου την ειχα,να μην κάθεται) Γράφει απίστευτα βιντεο και είναι wide το πλάνο και βλέπεις όλο το δρόμο και δεξιά και αριστερά τα πάντα όλα. Ελεος με τον καθένα που πετάγεται και κάνει ότι ναναι στον δρόμο. (Βέβαια έχω σβήσει μπρος και πίσω τα led εγγραφής,αν και έχω φιμε τζάμια μην μας πούνε και τίποτα... ) Από την στιγμή που μου έγινε και εμένα μαλακια μπροστά από το αμάξι μου με τροχαίο,(εντάξει δεν επαθα τίποτα εγώ,το μπροστινό αμαξι ομως βγηκε ολικη) χεστηκα για τους νόμους πλέον. Τραβάω βίντεο τα πάντα στον δρόμο,και το βράδυ που γυρναω σπίτι τα σβηνω αν δεν έγινε τίποτα. Οτιδήποτε γίνει όμως με τους άσχετους που υπάρχουν θα το έχω σε βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μα και βίντεο να έχεις δε νομίζω πως θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ναι δεν μπορώ,το ξέρω Ωστόσο καλό θα είναι να έχω κάτι έστω στα χέρια μου παρά μόνο τον λογο μου έναντι τον λόγο του άλλου. Γιατί εγώ μπορεί να λέω πέρασες με κόκκινο και ο άλλος όχι Ή μπορεί να γίνει μία ληστεία ενός αυτοκινήτου ή οτιδήποτε άλλο και να έχω έστω σε βίντεο το τι εγινε πραγματικά Τώρα καμία φορά είναι και στην κρίση του δικαστή αν θα το δει τι έγινε ή όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γυρνώντας από Ροβιές στην Εύβοια, στο δρόμο που πάει παράλληλα στο ποτάμι καμιά 40ρια χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα, που είναι όλο στροφές και με το ζόρι πας πάνω από 40-50, να κάνουν προσπεράσεις στην κυριολεξία στα τυφλά καπάκια πριν τη στροφή. Τρεις φορές μετά από στροφή είδα τζιπάκι/smart/φορτηγάκι να έρχεται κατά πάνω μου, τη μια πλακωθήκαμε στα φρένα αλλιώς θα είχαμε τσουγκρίσει στάνταρ. Δεύτερο σκηνικό, περιλαμβάνει και εμάς στους «επικίνδυνους και εκνευριστικούς» αυτό, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς μας: Ένα βράδυ στο δρόμο για Αιδηψό έγινε το εξής χαριτωμένο. Σε σχετικά δύσκολο δρόμο (όχι επικίνδυνο, απλά δεν τον ξέραμε και πηγαίναμε σχετικά σιγά, ~50χαω) κολλάει πίσω μας κάγκουρας με κάμπριο και με τα συνηθισμένα κακοτοποθετημένα xenon. Οδηγούσε η κοπέλα η οποία είχε καραστραβωθεί, το ίδιο και εγώ όταν γύρισα να του κάνω νόημα με τα φώτα στην κυριολεξία πόνεσα, αφού πίστεψα πως μας είχε ανάψει τα μεγάλα. Εννοείται κολλημένος στο μέτρο έτσι; Αθηναίος. (το λέω απλά γιατί ΟΛΟΙ οι οδηγοί που συναντήσαμε με πινακίδες από Χαλκίδα ήταν κομπλέ) Σε κάποια στιγμή προσπερνάει (guess it, πάνω σε στροφή) και η κοπελιά κάνει το λάθος να του αναβοσβήσει μια φορά τα φώτα. Και καλά για να του δείξει πως την γκάβωσε (μαλακία #1 - ίσως, τώρα που το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα, αν και εγώ θα είχα καντηλιάσει). Ο κύριος σηκώνει μια μούτζα προς τα πίσω, η κοπελιά τα παίρνει και ξανά αναβοσβήνει φώτα. Εκεί αρχίζουν τα ωραία. Ο άνθρωπος ΚΟΚΑΛΩΝΕΙ άμεσα το αμάξι, ευτυχώς η δικιά μου δεν είναι ηλίθια και κρατούσε απόσταση. Γυρίζει πίσω και αρχίζει να βρίζει, κωλοδάχτυλα and all. Μέσα στον πανικό της μην κατέβει κάτω, δεν ξέρεις και που πέφτεις μέσα στην ερημιά, η κοπελιά γυρίζει να σιγουρευτεί πως ο από πίσω μας έχει σταματήσει και δεν μας προσπερνάει, και του κάνει προσπέραση. Εγώ κόβω κίνηση 45ρης, με το γκομενάκι δίπλα, που προφανώς θέλει να κάνει το κομμάτι του γιατί είναι ο μόνος άνδρας στον κόσμο που υποφέρει από φθόνο του πέους. Του πετάω ένα «μας γάμησες με τα κωλόφωτα σου ρε μαλάκα» (μαλακία #2) ενώ έλεγε κάτι για καρκίνους (!) και γκρεμούς. Από εκεί και πέρα και για περίπου 4 χιλιόμετρα, λίγο πριν μπούμε Αιδηψό, μας έχει κολλήσει στο μισό μέτρο γκαζώνοντας, με τα μεγάλα φώτα αναμμένα. Ακόμα χειρότερα από πριν. Κάναμε άκρη να φύγει, εκεί κολλημένος πίσω μας. Φάση να φοβάσαι να πατήσεις φρένο πριν από στροφή μην πέσει ο μαλάκας πάνω σου. Πρώτη φορά είχα τρομάξει τόσο πολύ με τον τρόπο που μας κολλούσε, έφτασα σε σημείο να πάρω τους μπάτσους και να τους δώσω πινακίδα. Όταν με είδε πως γύρισα προς τα πίσω με το κινητό (δεν μπορούσα να βγάλω βίντεο, απλά ήθελα να πιστέψει πως μπορούσα, να το πω μαλακία #3), κάνει εκ νέου προσπέραση -πάνω σε στροφή- και εξαφανίζεται. In retrospect ίσως έπρεπε να τον είχαμε γράψει στα παπάρια μας εξαρχής, πραγματικά αν οδηγούσα εγώ με τα νεύρα που είχα εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω αν και τι θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά. Δεν μας λες και μας μάρκα και νούμερο απλά για να ξέρουμε. Φρένο πάντως και να πατούσες να έπεφτε πάνω σου και πάλι αυτός θα πλήρωνε. Μου έτυχε μια μέρα σε εθνική βράδυ και να είναι ενα αμάξι πίσω μου και με τα μεγάλα φώτα και να ανάβω τα αλαρμ τίποτα να ακουμπάω ίσα ίσα το φρένο για να ανάβει το φως μπας και καταλάβει τίποτα....και μετά μπαίνω σε πάρκινγκ και ξαναβγαινω και βρίσκομαι πίσω του και τώρα ανάβω εγώ μεγάλα φώτα και φώτα ομίχλης και άρχισε να μου αναβοσβήνει τα αλαρμ αλλά εγώ ότι και αυτός τίποτα (τωρα θα πείτε βλακια αλλά πως θα τον κάνεις να καταλάβει). Στην εθνική παω νορμάλ με το όριο και ξαφνικά ένας γρήγορος απο πίσω μου κάνει προσπέραση για να βγει μετα απο 20 μέτρα στην εξωδο αλλά το κορυφαίο το είδα σήμερα αμάξι να μπαίνει στην εθνική και να κάνει αμέσως αναστροφή για να πάει στην άλλη κατεύθυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν μας λες και μας μάρκα και νούμερο απλά για να ξέρουμε. Φρένο πάντως και να πατούσες να έπεφτε πάνω σου και πάλι αυτός θα πλήρωνε. το θεμα δεν ειναι να πληρωσουν οι ασφαλειες, το θεμα ειναι οτι μπορει να σκοτωθουμε με τους εγκεφαλικα αναπηρους ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις