Προς το περιεχόμενο

Επικίνδυνοι και εννευριστικοί οδηγοί

vasilissouvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελλαντα ειμαστε

Ποιος να ελεγξει τι ?

Αν τηρηθουν οι νομοι θα εχουμε διαδηλωσεις για καταπατηση των δικαιωματων

Στα ΚΤΕΟ περνανε σαραβαλα που δεν παιρνουν μπρος αρκει να πεφτει το μπικινινι

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ελλαντα ειμαστε

Ποιος να ελεγξει τι ?

Αν τηρηθουν οι νομοι θα εχουμε διαδηλωσεις για καταπατηση των δικαιωματων

Στα ΚΤΕΟ περνανε σαραβαλα που δεν παιρνουν μπρος αρκει να πεφτει το μπικινινι

Στο ΚΤΕΟ περνάνε αμαξια που ειναι δηλωμένα 1.4 και φοράνε v8 από κάτω.

• Like 4

Η περνάνε αμάξια τα οποία ειναι ερείπια .. θυμάμαι το '02 πήρε ο πατέρας μου το πρώτο μας καινούργιο αυτοκίνητο 20,000 χιλιόμετρα αργότερα η ενα χρόνο μετα το "καβάλησα" για πρώτη φορά μόνος μου και απο τοτε έκανε 150,000 χιλιόμετρα στα χέρια μου σε μια δύσκολη εφηβεία για εμενα και φυσικά πωρωμένος απο τα FnF  την ειχα δει σουμαχερ και τα ειχε ειδε ολα ! πλέον δεν δουλεύει τίποτα σωστά , και ειναι ολο στο συνεργείο ( τωρα πληρωνονται ολα ) , άλλα εκει που θελω να καταλήξω ειναι οτι το δικο μου πλέον αυτοκίνητο που ειναι 4 χρονών αγορασμένο καινούργιο συνέπεσε  ολος τυχαίως με το ΚΤΕΟ της παλιας μας κούρσας μας την έβγαλαν οτι ειναι άριστη (?????) ενώ το δικο μου έπρεπε να το δει μάστορας για ζυγοστάθμιση (??? οχι κατι ιδιαίτερο με τους κολοδρομους ) άλλα λεω μήπως δεν ειναι αντικειμενικοι και ειναι μονο για να ειναι?  

αξεχαστο φετινο καλοκαιρι στο αεροδρομιο !!! 

υγ - η φωτο ειναι γνωστου ευτυχως γιατι αν τον πετυχαινα τον κυριο θα ημουν φυλακη 

13631379_10206471918612185_1441658411138image hosting free no registration

• Like 3

• Moderators

ναι, το πηγαινε για ώρα έτσι...με το ένα χέρι οδηγος κ με το αλλο στρωματσαδα !!!  :-D

13681864_633749546792701_1830965787_o.jpfree upload image

Ρε συ, Χαλκουτσι ειναι αυτο? Οχι βασικα δε ρωταω τελικα, Χαλκουτσι ειναι. Σκαλωσα ασχημα. :lol:

• Like 1

υγ - η φωτο ειναι γνωστου ευτυχως γιατι αν τον πετυχαινα τον κυριο θα ημουν φυλακη 

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ

• Like 3

το ιδιο μου εχει τυχει νυχτα και να ερχεται με σβηστα φωτα στο κατασκοταδο

• Like 1

δε θελω να μπω σε διαδικασια αντιπαραθεσης ή γενικως να εξηγω τα αυτονοητα αλλά...

εχει κινηση απ'αυτη τη γνωστη με τους νεοελληνες οδηγους σαββατοκυριακου

ενας στην αριστερη με 80-100 δημιουργει ουρα για ενα χιλιομετρο, οι φυσιολογικοι που πηγαινουν μεση κ δεξια οδηγουν οσο μπορουν αλλοι με 80 αλλοι με 150 οποτε ξεμπλοκαρει κ μαζι περναω κι εγω λιγο αριστερα λιγο μεση κλπ

καποια στιγμη φτανω τον πονηρο με 110-120 μεσα στο τουνελ κ ΤΥΧΑΙΑ τον φτανω στο 1 μετρο

ΝΑΙ, ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΕΙΔΙΚΑ

αλλά πες μου εσύ ποτέ δεν πηγες κοντα στον αλλο ; οχι απο αφηρημαδα οπως εγω, απο ταχυτητα μεγαλυτερη του μπροστα...

φυσικα μπορει να μην ετυχε ή να εισαι σουπερ προσεκτικος ή να μην ξεπερνας ποτε τα ορια των πινακιδων..

γενικως αδερφε μου μπορει να ειμαι ανεγκεφαλος, καγκουρας, μπορει να οδηγω πολυ γρηγορα και δεκαδες ακομη μπορει...

ΑΛΛΑ προσπαθώ να μη διακινδυνευω τη ζωη αλλων. προφανως οταν πηγαινω 180 ή περισσοτερο ειναι ρισκο μεγαλυτερο των 140 αλλά οταν η αριστερη κινειται σε ορια 165~200 δεν μπορεις να δημιουργησεις θεμα και να καθεσαι σα χαζος με 120 ή 140 που ειναι το οριο και να κλεινεις τους αλλους οποτε ακολουθεις το ρευμα !

συγγνώμη αλλά κάτι δεν κατάλαβα. ο κύριος δηλαδή μπροστά σου , και καλά... έκανε το μάγκα σε σένα και προφανώς στην γυναίκα-ερωμένη του γιατί του κόλλησες από πίσω. δηλαδή το ενδεχόμενο να έκανε δεξιά για να περάσεις δεν το έχει κάν στη λογική του ; πρέπει στην αριστερή , να είναι όλοι πίσω του δηλαδή ή πρέπει να κάνουμε προσπέραση από τη δεξιά λωρίδα και να ξαναμπούμε πάλι μέσα στην αριστερή; επίσης δε μπορεί να διακρίνει (δεν έχει αντίληψη) πότε κάποιος πάει γρηγορότερα από αυτόν ώστε πριν καν τον πλησιάσεις, να κάνει  δεξιά; επειδή όμως έγραψες πως σου κόλλησε από πίσω  και καποια στιγμή σου έκανε και παρατήρηση γιατί του κόλλησες, άρα σημαίνει πως έβλεπε πίσω του, άρα,  από πείσμα και μόνο δεν έκανε δεξιά. Σαν το μικρό παιδί.

όταν είμαι στην αριστερή και  δω επίδοξους senna πίσω μου κάνω πάντα δεξιά. δεν κάθομαι να το παίξω μάγκας , ακόμη και αν πάω παραπάνω από όριο. 

το ιδιο μου εχει τυχει νυχτα και να ερχεται με σβηστα φωτα στο κατασκοταδο

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: μου θυμίζει το ανέκδοτο με το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τους χιλιάδες οδηγους που πάνε ανάποδα.

μήπως νόμιζε πως οδηγούσε Αγγλία ο τύπος!!!! μην τον κατηγορούμε αδίκως. κριμα είναι το παιδί.

• Like 1

συγγνώμη αλλά κάτι δεν κατάλαβα. ο κύριος δηλαδή μπροστά σου , και καλά... έκανε το μάγκα σε σένα και προφανώς στην γυναίκα-ερωμένη του γιατί του κόλλησες από πίσω. δηλαδή το ενδεχόμενο να έκανε δεξιά για να περάσεις δεν το έχει κάν στη λογική του ; πρέπει στην αριστερή , να είναι όλοι πίσω του δηλαδή ή πρέπει να κάνουμε προσπέραση από τη δεξιά λωρίδα και να ξαναμπούμε πάλι μέσα στην αριστερή; επίσης δε μπορεί να διακρίνει (δεν έχει αντίληψη) πότε κάποιος πάει γρηγορότερα από αυτόν ώστε πριν καν τον πλησιάσεις, να κάνει  δεξιά; επειδή όμως έγραψες πως σου κόλλησε από πίσω  και καποια στιγμή σου έκανε και παρατήρηση γιατί του κόλλησες, άρα σημαίνει πως έβλεπε πίσω του, άρα,  από πείσμα και μόνο δεν έκανε δεξιά. Σαν το μικρό παιδί.

οταν ημασταν παραθυρο - παραθυρο κ τον ρωτησα τι συμβαινει κ γιατι με προσπερνα & με κλεινει επικινδυνα μου ειπε οτι ηταν η τιμωρια μου που τον κολλησα απο πισω. για να μαθω τι γινεται οταν κολλαει καποιος πισω απο καποιον αλλο.

κολλησα για λιγα δευτερολεπτα, χωρις φωτα, χωρις κορνες, χωρις χειρονομιες. αδυνατο να προσπερασεις απο μεσαια ή δεξια λωριδα.

αλλα για εμενα η γελοιοτητα δεν ηταν που εκανε τον τιμωρο αλλα οτι αν δεν ηταν η γυναικα του μεσα, ενδεχομενως να ηταν ακομη πιο επικινδυνος ή ακομη και να μας σκοτωνε με τις πραξεις του. αυτο φανηκε οταν τον ειπα οτι καταλαβα το λαθος μου που κολλησα πισω του κ πηγε τερμα δεξια με 70κμ. μεχρι και ο φιλος μου που ερχοταν με 15' διαφορα τον πετυχε να πηγαινει με μαξ 90κμ.

Εγώ αντίθετα πιστεύω οτι έφαγε άγριο κράξιμο απο την κοπέλα(για την οποία έχει βλέψεις) για τις μαλακίες που έκανε ενώ είχες ζητήσει κατανόηση παραδεχόμενος το λάθος και συμμορφώθηκε :P

αλλα για εμενα η γελοιοτητα δεν ηταν που εκανε τον τιμωρο αλλα οτι αν δεν ηταν η γυναικα του μεσα, ενδεχομενως να ηταν ακομη πιο επικινδυνος ή ακομη και να μας σκοτωνε με τις πραξεις του. αυτο φανηκε οταν τον ειπα οτι καταλαβα το λαθος μου που κολλησα πισω του κ πηγε τερμα δεξια με 70κμ. μεχρι και ο φιλος μου που ερχοταν με 15' διαφορα τον πετυχε να πηγαινει με μαξ 90κμ.

Ενώ εσύ που πήγαινες με 130 χλμ + και είχες απόσταση ενός μέτρου δεν θα μπορούσες θέριζες κόσμο ; Είστε τα χαρακτηριστικά παραδείγματα του " ελληναρα ".Το πρώτο παράδειγμα είναι αυτός που ακόμα και να είναι άδειος ο δρόμος θα είναι πάντα στην αριστερή λωρίδα και δεν θα κουνιέται με τίποτα .

Το δεύτερό παράδειγμα είναι αυτός που πάει γαμιώντας στην αριστερή λωρίδα και κολλάει στον προφυλακτήρα μη τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας . 

Εμ όταν συναντιούνται αυτά τα δύο είδη έχουμε τέτοια τραγελαφικά περιστατικά .. δυστυχώς όμως σε πολλές περιπτώσεις την πληρώνουν τρίτοι που απλά βρίσκονται στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.

• Like 7

Ενώ εσύ που πήγαινες με 130 χλμ + και είχες απόσταση ενός μέτρου δεν θα μπορούσες θέριζες κόσμο ; Είστε τα χαρακτηριστικά παραδείγματα του " ελληναρα ".Το πρώτο παράδειγμα είναι αυτός που ακόμα και να είναι άδειος ο δρόμος θα είναι πάντα στην αριστερή λωρίδα και δεν θα κουνιέται με τίποτα .

Το δεύτερό παράδειγμα είναι αυτός που πάει γαμιώντας στην αριστερή λωρίδα και κολλάει στον προφυλακτήρα μη τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας . 

Εμ όταν συναντιούνται αυτά τα δύο είδη έχουμε τέτοια τραγελαφικά περιστατικά .. δυστυχώς όμως σε πολλές περιπτώσεις την πληρώνουν τρίτοι που απλά βρίσκονται στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.

Σωστός.

Ένα είναι που νομίζει ο Ελληναρας ότι στο λαθος είναι μόνο οι άλλοι.

Και το πρόβλημα μεγενθύνεται και εκεί που ο Ελληναρας δεν αντιλαμβάνεται καν το πόσο λάθος σκέφτεται και ενεργεί πραγματικα ο ίδιος.

Συν που νομίζει ότι μπορει να πράττει την καφρίλα του εν δικαίω,

με δικαίωμα αγανακτησης που αιτιολογεί το δικό του αλάθητο,

για να δικαιολογήσει το εγώ του.

Γενικά μιλαώ και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένο στο ποστ πιο πάνω.

κέρδισες επάξια ιγκνορ λιστ γιατι εισαι πανω απ'τα επιπεδα χαζομαρας που μπορω να αντεξω.

πηγαινε παλι δημοτικο και οταν μεγαλωσεις εγκεφαλικα (ποτέ), ξανασυζηταμε αν κ νομιζω εισαι ανεπιδεκτος.

επισης εισαι τοσο πονηρίδης που αν βαλουμε στοιχημα (στο 1ο εκανες την κοτα) για το ποιος ειναι πιο παρανομος με βαση το γραμμα του νομου θα εισαι τοσο παρανομος που θα πληρωνεις προστιμο καθε 0.5μ. και θα εχανες κ το στοιχημα.

αντε γεια κ πολυ ασχοληθηκα με ποδηλατες.

Αποφεύγεις να απαντήσεις πράγμα το οποίο δείχνει ότι δεν καταλαβαίνεις ότι οι ενέργειες σου θα μπορούσαν να είχαν κλείσει σπίτια .. ;;;

Θέλω να πιστεύω ότι το αντιλαμβάνεσαι .

Δυστυχώς όμως φαίνεται πως ακόμα δεν έχεις αντιληφθεί ότι εσύ έθεσες το εαυτό σου σε κίνδυνο και τους υπόλοιπους γύρω σου .Η φωτιά δεν ανάβει μόνη της .. αν δεν είχες κολλήσει στο ένα μέτρο δεν θα είχε γίνει τίποτα από αυτά που περιγράφεις , προφανώς βρήκες και το "ταίρι" σου ο οποίος έριξε βενζίνη στην φωτιά.Δεκτό να κάνεις ένα λάθος και να μάθεις αλλά το να έρχεσαι σε ένα φόρουμ και να περιγράφεις την όλη κατάσταση ως λάθος του άλλου οδηγού και ότι θα μπορούσε να σε σκότωνε δείχνει ότι είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως .

Ναι με έπιασες .. έχω φάει πρόστιμο για παρκάρισμα .Σημασία έχει για ποιόν λόγο τρως το πρόστιμο , έχει διαφορά το παρκάρω παράνομα με το τρέχω σαν τρελός και δεν τηρώ αποστάσεις ασφαλείας .Το πρώτο σίγουρα είναι ενοχλητικό ( δεν θυμάμαι να έχω παρκάρει σε σημείο που ενοχλώ η πάνω στο πεζοδρόμιο ) και δυσκολεύει την κίνηση των πεζών και των άλλων οχημάτων ..το δεύτερο όμως μπορεί να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή . 

Θα χαιρόμουν πολύ αν προσπαθούσες να απαντήσεις σοβαρά αλλά προφανώς αυτά που γράφω δεν φτάνουν στα μάτια σου η επιλέγεις να τα αγνοείς .Δε βαριέσαι , μπορεί να τα διαβάσει κάποιος άλλος και να του φανούν χρήσιμα .

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...