mclein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 αναλογο σκηνικο που περιεγραψα με τον ηλιθιο στην εθνικη οδο αλλα εσυ σε ακομη χειροτερο δρομο. τελικα το μονο που μας σωζει με τους αναπηρους εγκεφαλικα ειναι η ψυχραιμια & το να δωσεις τοπο στην οργη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 αναλογο σκηνικο που περιεγραψα με τον ηλιθιο στην εθνικη οδο αλλα εσυ σε ακομη χειροτερο δρομο. τελικα το μονο που μας σωζει με τους αναπηρους εγκεφαλικα ειναι η ψυχραιμια & το να δωσεις τοπο στην οργη. Αυτό. Τα νεύρα και οι αντιδράσεις δυστυχώς το μόνο που κάνουν είναι να εντείνουν το πρόβλημα, βούτυρο στο ψωμί του ψυχοπαθή οδηγού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Γελάω γιατί κάνω χρόνια τις διαδρομές και έχω αναπτύξει μια έκτη αίσθηση για το πού θα μου την παίξουν (εκεί στο ποτάμι που λες, στο σημείο με τα πλέγματα για τις κατολισθήσεις και στις τελευταίες στροφές με κλίση για paragliding αφού κατέβεις από Παγώντα πηγαίνοντας για Ψαχνά) αλλά την τελευταία φορά οδήγησε η κοπέλα μου, το τι αντανακλαστικό φρένο έπεσε δε λέγεται. Βρήκα και κάτι άσπρες τρίχες στο μούσι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Τρύπα στο πάτωμα του συνοδηγού και υπερτροφικοί μύες στο δεξί πόδι κι εσύ ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Για βραβείο ηλιθιότητας αυτός που περιγράφεις akpe! Εκνευριστικοί επίσης όσοι πιάνουν δύο θέσεις πάρκινγκ για «ασφάλεια» μη τους χτυπήσει κανείς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 παντως σ'εκεινους τους δρομους στην ευβοια ειναι απιστευτη η πλαγιολισθηση κ γενικα αμα εχεις δυνατο αμαξι κ λιγο ορεξη ανεβαζεις αδρεναλινη ευκολα. επειδη ειμαι καυλογκαζος, σπανια πηγαινω μετα την ανοιξη ενω το λατρευω το μερος κ επισης αποφευγω τα σουκου. οταν πετυχαινω κοπαδι, αραζω πινω τσαγακι κ ξεκινω 1-2 ωρες αργοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 παντως σ'εκεινους τους δρομους στην ευβοια ειναι απιστευτη η πλαγιολισθηση κ γενικα αμα εχεις δυνατο αμαξι κ λιγο ορεξη ανεβαζεις αδρεναλινη ευκολα. επειδη ειμαι καυλογκαζος, σπανια πηγαινω μετα την ανοιξη ενω το λατρευω το μερος κ επισης αποφευγω τα σουκου. οταν πετυχαινω κοπαδι, αραζω πινω τσαγακι κ ξεκινω 1-2 ωρες αργοτερα. Και μετά πίνουν τσαγάκι οι υπόλοιποι ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Bγαίνει ο άλλος με μηχανάκι απο τη Ντηλ στην Τσιμισκή και αρχίζει και ζητάει το λόγο που δε σταμάτησε το φορτηγάκι να του παραχωρήσει προταιρεότητα. Το χειρότερο ειναι οτι ως γνησιος κάγκουρας με παπί, χωρις κράνος, έχει και το κορίτσι απο πίσω, αρχίζει και βρίζει χυδαία. Ο άνθρωπος στο φορτηγάκι, έχει σταματήσει και απλά τον κοιτάζει. Απορούσε με την υπομονή του. Ο κάγκουρας 1.70, σα μύγα και ο άλλος ολόκληρο γομάρι 1.90. Αυτοι μου τη σπάνε περισσότερο. Που βριζουν χυδαία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Και μετά πίνουν τσαγάκι οι υπόλοιποι ε; οχι ρε συ..κυριος, οπως παντα !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Bγαίνει ο άλλος με μηχανάκι απο τη Ντηλ στην Τσιμισκή και αρχίζει και ζητάει το λόγο που δε σταμάτησε το φορτηγάκι να του παραχωρήσει προταιρεότητα. Το χειρότερο ειναι οτι ως γνησιος κάγκουρας με παπί, χωρις κράνος, έχει και το κορίτσι απο πίσω, αρχίζει και βρίζει χυδαία. Ο άνθρωπος στο φορτηγάκι, έχει σταματήσει και απλά τον κοιτάζει. Απορούσε με την υπομονή του. Ο κάγκουρας 1.70, σα μύγα και ο άλλος ολόκληρο γομάρι 1.90. Αυτοι μου τη σπάνε περισσότερο. Που βριζουν χυδαία Δε φταίνε αυτοί. Η ανατροφή που παίρνουν από το σπίτι βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Για βραβείο ηλιθιότητας αυτός που περιγράφεις akpe! Εκνευριστικοί επίσης όσοι πιάνουν δύο θέσεις πάρκινγκ για «ασφάλεια» μη τους χτυπήσει κανείς! Μερικές φορές έχουν δίκιο. Αν είναι μέρος που χωράνε τσιμα τσιμα 2 μικρά αυτοκίνητα το κάνω κι εγώ γιατί μου το έχουν τρακαρει 4 φορές παρκαρισμενο φυσικά χωρίς να αφήσουν σημείωμα. Πολλοί έχουν το συνήθειο να σου αφήνουν 2 χιλιοστά εμπρός και 2 πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 ^Είχα στο μυαλό μου τις κάθετες θέσεις αλλά δεν το διευκρίνησα! Για αυτό που λες συμφωνώ, ειδικά τα μηχανάκια μεγάλο σπάσιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 αυτους κ αυτές (πλέον) σκάβουν στη μυτη στα φαναρια. κατι πιο εκνευριστικο κ αηδιαστικο δεν υπαρχει !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Αυτά τα υπερβολικά ισχυρά φώτα xenon-led επιτρέπονται από το νόμο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Αυτά τα υπερβολικά ισχυρά φώτα xenon-led επιτρέπονται από το νόμο; δεν υπαρχει καποιος να ελεγχει στο ονομα του νομου. κτεο, αστυνομια κρατος γενικα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις