nemesiskp Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Αυτοι που δεν βγαζουν φλας ποτε.Στροφη σε παραδρομο,αλλαγη λωριδας,προσπεραση τιποτα σαν μην υπαρχει.Παρα πολυ σπανια εχω δει ατομο να βγαζει φλας για την παραμικρη κινηση που κανει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Αυτοι που δεν βγαζουν φλας ποτε.Στροφη σε παραδρομο,αλλαγη λωριδας,προσπεραση τιποτα σαν μην υπαρχει.Παρα πολυ σπανια εχω δει ατομο να βγαζει φλας για την παραμικρη κινηση που κανει. Συνήθεια είναι αυτό. Εγώ πολλές φορές βγάζω ακόμα για αλλαγή λωρίδας στην εθνική και ας είμαι και μόνος μου στο δρόμο! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Συμφωνώ ότι είναι συνήθεια. Και εγώ και μόνος μου να είμαι βγάζω κανονικά γιατί έτσι έχω μάθει από την αρχή.Αλλα οι περισσότεροι απλά δεν βγάζουν. Απλά φρεναρουν στριβουν και ότι γίνει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Και αυτοί που βγάζουν φλας όταν έχουν αρχίσει να στρίβουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στη Ρωσια μπορεις κανεις να μου πει πως παιρνουν τα διπλωματα ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EnzQ7EWazVQ Στη Ρωσια μπορεις κανεις να μου πει πως παιρνουν τα διπλωματα ? Έχει και κινεζους μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Πολλά μπορώ να γράψω αλλά με δαιμονίζει περισσότερο από όλα όταν βγάζουν την μούρη από στενό όχι για να τους δει ο άλλος, αλλά όλη την μούρη πιάνοντας όλη την λωρίδα σταματούν και σε κοιτούν. Τι σκατά κοιτάς δηλαδή εγώ που έρχομαι τι να κάνω να μπω με φλας στο αντίθετο ρεύμα και να περάσω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Να συμπληρώσω: Αυτοί που ενώ βλέπουν μηχανή να έρχεται,βγαίνουν απο στενό γιατί δεν πρόκειται να πάθουν κάτι. Αυτοί που μέσα στα στενά της γειτονιάς βλέπουν πεζό απο απόστασή αρκετών μέτρων και δεν ελλατώνουν.Μου έρχεται να τους σπάσω το αμάξι.Επίσης αυτοί που τρέχουν μέσα στα στενά. Αυτοί που παρκάρουν μπροστά απο το άλλο αμάξι και το κολλάνε ενώ μπροστά υπάρχει και άλλος χώρος.Αν υπάρχει και πίσω αμάξι με μικρό κενό,θα πρέπει να κάνεις 10 μανούβρες για να ξεπαρκάρεις. Και οι χειρότεροι: Οσοι μιλούν στο κινητό όταν οδηγούν,ειδικά όταν στέλνουν μύνημα και δεν βλέπουν τίποτα.Απορώ πως δεν τρακάρουν.Τους μισώ,μου γυρνάει το μυαλό!. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Συμφωνώ ότι είναι συνήθεια. Και εγώ και μόνος μου να είμαι βγάζω κανονικά γιατί έτσι έχω μάθει από την αρχή.Αλλα οι περισσότεροι απλά δεν βγάζουν. Απλά φρεναρουν στριβουν και ότι γίνει Πήγα πρόσφατα οδικώς Αλβανία, για 4+ ώρες ούτε ένας δεν έβγαλε φλας! Από μηχανάκι μέχρι φορτηγό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 1)Οδηγοί που σφάζουν κόκκινα φανάρια , το 80% είναι γυναίκες . 2)Αυτοί που πετάνε την μούρη στα στοπ και σε αναγκάζουν να κόψεις ταχύτητα ( ουσιαστικά παραβιάζουν το στοπ ) 3)Ταρίφες με το ένα χέρι απέξω και το άλλο στο τσιγάρο 4)Οδηγοί που σταματάνε πάντα πάνω στην διάβαση πεζών και σιγά σιγά προχωράνε μέχρι να μπλοκάρουν όλη την διάβαση παρότι το φανάρι είναι κόκκινο . 5)Τα στραβάδια που κάθονται στην αριστερή λωρίδα ακόμα και αν οι άλλες 2 λωρίδες είναι άδειες 6)Αυτοί που κολλάνε από πίσω σου Πήγα πρόσφατα οδικώς Αλβανία, για 4+ ώρες ούτε ένας δεν έβγαλε φλας! Από μηχανάκι μέχρι φορτηγό! Το σωστό είναι να βγάζεις φλας αλλά προτιμώ έναν οδηγό που ξέρει τι γίνεται γύρω του και δεν βγάζει φλας παρά κάποιον που βγάζει φλας τελευταία στιγμή και όποιον πάρει ο χάρος ..και αν του την πεις θα σου πει..φιλαρακι εβγαλα φλας .. χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 ποσο επικίνδυνος μπορεί να είναι κάποιος οου κατεβαίνει το Δερβένι απ το αντίθετο ρεύμα? και μάλιστα είναι στην αριστερή λωρίδα? συναιβει χτες βράδυ γύρω στις 9 μέχρι που τον έχασα απ τον καθρέπτη ηταν ακόμη εκεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 δερβενι; τι μου θυμησες τωρα. με προσπερασε (κυριολεκτικα) το τρεϊλερ που ειχα κοτσαρισμενο πισω στο αμαξι κανα 2-3 χλμ πριν το τιταν.εμπαινα στην πολη. δοξαζω τον Θεο που δεν εγινε κανενα ατυχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αυτοί που ενώ βλέπουν ότι έχεις ανάψει φλάς για να μπεις στη λωρίδα τους λόγω εμποδίου μπροστά αντί να κόψουν ή να πατήσουν γκάζι και να σου δώσουν χώρο πάνε και κάθονται ακριβώς δίπλα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Παλαιοτερα οτι και να εβλεπα δεν αντιδρουσα και ελεγα δεν πειραζει Οσο περνανε τα χρονια η υπομονη εξαντλειται και αρχιζω να τους βριζω Τα ζωα που κυκλοφορουν εχουν πολλαπλασιαστει επικινδυνα Πριν λιγο σταματαω στο φαναρι και βλεπω στριμωχνεται μηχανακι να μπει μπροστα μου ακολουθει δευτερο μηχανακι που στριμωχνεται μεταξυ εμενα και του αλλου μηχανακιου να μπει κι αυτο μπροστα ακολουθει 3ο μηχανακι να στριμωχτει μεταξυ εμενα και των αλλων 2 μηχανακιων να μπει κι αυτο μπροστα Αποτελεσμα αναβει πρασινο και τα 3 μηχανακια δεν ξεκινανε καν και κοιμουνται και μονο με κορνες και βρισιδι ξεκινανε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αυτοί που ενώ βλέπουν ότι έχεις ανάψει φλάς για να μπεις στη λωρίδα τους λόγω εμποδίου μπροστά αντί να κόψουν ή να πατήσουν γκάζι και να σου δώσουν χώρο πάνε και κάθονται ακριβώς δίπλα σου. Δεν πιάνουν μια μπροστά σε αυτούς που νομίζουν ότι επειδή έχουν εμπόδιο κι έβγαλαν φλας έχουν προτεραιότητα να χωθούν μπροστά από τον άλλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις