Προς το περιεχόμενο

Επικίνδυνοι και εννευριστικοί οδηγοί

vasilissouvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Πριν λίγες μέρες ήμουν σε διόδια. Μηχανόβιος έρχεται από πίσω μου και περιμένει να πληρώσω για να φύγει μαζί μου. Με το που πληρώνω και ανοίγει η μπάρα μου φωνάζει η υπάλληλος "περιμένετεε" και κλείνει ξαφνικά τη μπάρα με το που πάω να ξεκινήσω! Φυσικά ο μηχανόβιος που του άφησα και αρκετό χώρο έγινε καπνός αλλά εγώ δεν πρόλαβα να περάσω και παραλίγο να μου σκάσει η μπάρα στο καπό...

Μα καλά τι ζόρι τραβάνε εκεί στα διόδια; Δεν έχουν κάμερες να καταγραφούν πινακίδες; Άμα μου έκανε κάποια ζημιά, ποιος θα έφταιγε;

Έχουν κάμερες. Η υπάλληλος δεν ελέγχει το κλείσιμο της μπάρας, μόνο το άνοιγμα.

Η μπάρα έκλεισε γιατί έφυγε (περνώντας εσένα) η μηχανή και το αντιλήφθηκε το σύστημα.

Αν δεν γινόταν ζημιά σε εξοπλισμό των διοδίων, δεν θα συμμετείχαν καν στο μεταξύ σας επεισόδιο με τη μηχανή που ήθελε να περάσει παράνομα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

γενικως αδερφε μου μπορει να ειμαι ανεγκεφαλος, καγκουρας, μπορει να οδηγω πολυ γρηγορα και δεκαδες ακομη μπορει...

ΑΛΛΑ προσπαθώ να μη διακινδυνευω τη ζωη αλλων. προφανως οταν πηγαινω 180 ή περισσοτερο ειναι ρισκο μεγαλυτερο των 140 αλλά οταν η αριστερη κινειται σε ορια 165~200 δεν μπορεις να δημιουργησεις θεμα και να καθεσαι σα χαζος με 120 ή 140 που ειναι το οριο και να κλεινεις τους αλλους οποτε ακολουθεις το ρευμα !

Νομίζω συγκινήθηκα .

Ξέρεις τι λένε οι Εγγλέζοι ? monkey see monkey do.. 

οποτε ξεμπλοκαρει κ μαζι περναω κι εγω λιγο αριστερα λιγο μεση κλπ

καποια στιγμη φτανω τον πονηρο με 110-120 μεσα στο τουνελ κ ΤΥΧΑΙΑ τον φτανω στο 1 μετρο

αλλά πες μου εσύ ποτέ δεν πηγες κοντα στον αλλο 

Όχι πότε δεν έχω πάει στο 1 μέτρο ενώ πηγαίνω με 120 + χιλιόμετρα ...δεν θέλω να αυτοκτονήσω η ακόμα χειρότερα να γίνω δολοφόνος .

• Like 2

Νομίζω συγκινήθηκα .

Ξέρεις τι λένε οι Εγγλέζοι ? monkey see monkey do.. 

Όχι πότε δεν έχω πάει στο 1 μέτρο ενώ πηγαίνω με 120 + χιλιόμετρα ...δεν θέλω να αυτοκτονήσω η ακόμα χειρότερα να γίνω δολοφόνος .

νομιζω οτι εισαι πολυ εξυπνος. συγγνωμη που ασχοληθηκα. ελπιζω να σε πετυχω στο δρομο. καλη συνέχεια.

υγ - τωρα ειδα οτι εισαι ποδηλατης. αν "περπατας" και στο δρομο με την κούρσα σου, εξηγουνται πολλά.

νομιζω οτι εισαι πολυ εξυπνος. συγγνωμη που ασχοληθηκα. ελπιζω να σε πετυχω στο δρομο. καλη συνέχεια.

υγ - τωρα ειδα οτι εισαι ποδηλατης. αν "περπατας" και στο δρομο με την κούρσα σου, εξηγουνται πολλά.

Ποδηλάτης , μηχανόβιος και κουτόβιος ..και στο παρελθόν οδηγούσα και φορτηγό .. εκεί εξηγείται ότι κατανοώ πράγματα που εσένα δεν σου περνάνε καν από το μυαλό .Μην νιώθεις άσχημα έχεις άλλους τόσους ελληναράδες μαζί σου .

• Like 1

Ποδηλάτης , μηχανόβιος και κουτόβιος ..και στο παρελθόν οδηγούσα και φορτηγό .. εκεί εξηγείται ότι κατανοώ πράγματα που εσένα δεν σου περνάνε καν από το μυαλό .Μην νιώθεις άσχημα έχεις άλλους τόσους ελληναράδες μαζί σου .

με πάνω από 1.000.000κμ στο ενεργητικο μου απο 18 ετων ως τα 30κάτι μου,

πιστευω κατι θα εχω δει και εχω αλλα τοσα χ3 να δω μεχρι να πεθανω.

παραυτα, ειμαι ελληναρας κ γερμαναρας κ ελβετος κ αμερικανάκι μη σου πω αλλά στις αναλογες συνθηκες.

ελπιζω οπως προειπα να σε πετυχω στο δρομο και να εισαι μηχανοβιος ή κουτόβιος ή οτι θες 

και να ειμαι με 100-130 στην αριστερη και να σε δω να καθεσαι στα 5μ-10μ πισω μου με το κομβόι.

ευχομαι να έχεις τη μισή απ'την υπομονή μου & καλύτερες απ'τις ικανότητές μου αλάθητε θεε της οδήγησης.

καλή συνέχεια & αν θες τα υπόλοιπα σε πμ, να κανονησουμε ταξιδακι, μέχρι Σερβία πχ

εγω μπροστά & εσύ πίσω στην απόλυτη αποσταση & τις απόλυτες συνθήκες.

με πάνω από 1.000.000κμ στο ενεργητικο μου απο 18 ετων ως τα 30κάτι μου,

πιστευω κατι θα εχω δει και εχω αλλα τοσα χ3 να δω μεχρι να πεθανω.

παραυτα, ειμαι ελληναρας κ γερμαναρας κ ελβετος κ αμερικανάκι μη σου πω αλλά στις αναλογες συνθηκες.

ελπιζω οπως προειπα να σε πετυχω στο δρομο και να εισαι μηχανοβιος ή κουτόβιος ή οτι θες 

και να ειμαι με 100-130 στην αριστερη και να σε δω να καθεσαι στα 5μ-10μ πισω μου με το κομβόι.

ευχομαι να έχεις τη μισή απ'την υπομονή μου & καλύτερες απ'τις ικανότητές μου αλάθητε θεε της οδήγησης.

καλή συνέχεια & αν θες τα υπόλοιπα σε πμ, να κανονησουμε ταξιδακι, μέχρι Σερβία πχ

εγω μπροστά & εσύ πίσω στην απόλυτη αποσταση & τις απόλυτες συνθήκες.

Tα χιλιόμετρα δεν λένε κάτι όταν παραδέχεσαι πως ενώ πηγαίνεις με 130+ χιλιόμετρα κόλλησες στον άλλον στο 1 μέτρο ..αυτό δείχνει ότι δεν έχεις καθόλου αξιόλογη εμπειρία.Άπειρη υπομονή .. σχεδόν πάντα όταν πάω ταξίδια στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής βάζω το cruise control αντί να καίω τσάμπα βενζίνη.

Όπως έχω πει άπειρες φορές , ο γρήγορος οδηγός φτάνει πιο γρήγορα .. ο συνετός πάντα.

• Like 2

Tα χιλιόμετρα δεν λένε κάτι όταν παραδέχεσαι πως ενώ πηγαίνεις με 130+ χιλιόμετρα κόλλησες στον άλλον στο 1 μέτρο ..αυτό δείχνει ότι δεν έχεις καθόλου αξιόλογη εμπειρία.Άπειρη υπομονή .. σχεδόν πάντα όταν πάω ταξίδια στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής βάζω το cruise control αντί να καίω τσάμπα βενζίνη.

Όπως έχω πει άπειρες φορές , ο γρήγορος οδηγός φτάνει πιο γρήγορα .. ο συνετός πάντα.

τελικα μήπως εισαι ο πάπας ; μηπως εισαι ο θεος της οδηγησης κ ηρθες να με δικασεις ;

ευτυχως που μου το ειπες, αυριο που θα ανεβω Χαλκιδικη για μπανιο κ την κυριακη που θα κατεβω

θα θυμηθω να παω 220-240 με κρουζ κοντρολ για να μην καιω αδικα πετρελαιο.

τα φιλια μου και δεν απαντω ξανα γιατι μου φαινεται με κοροιδευεις ή

προσπαθεις να με πεισεις οτι ο πετρος ο πελεκανος παει στη μυκονο για τα ψαρια της που ειναι αλμυρα.

τελικα μήπως εισαι ο πάπας ; μηπως εισαι ο θεος της οδηγησης κ ηρθες να με δικασεις ;

ευτυχως που μου το ειπες, αυριο που θα ανεβω Χαλκιδικη για μπανιο κ την κυριακη που θα κατεβω

θα θυμηθω να παω 220-240 με κρουζ κοντρολ για να μην καιω αδικα πετρελαιο.

τα φιλια μου και δεν απαντω ξανα γιατι μου φαινεται με κοροιδευεις ή

προσπαθεις να με πεισεις οτι ο πετρος ο πελεκανος παει στη μυκονο για τα ψαρια της που ειναι αλμυρα.

Απο 180 πήγαμε στα 240 .. αντε να τα 300σαρίσεις .Tύποι σαν και σένα σε πολιτισμένες χώρες θα είχαν χάσει το δίπλωμα τους μέσα σε μία μέρα..γεία σου Ελλαδιστάν.

• Like 2

Απο 180 πήγαμε στα 240 .. αντε να τα 300σαρίσεις .Tύποι σαν και σένα σε πολιτισμένες χώρες θα είχαν χάσει το δίπλωμα τους μέσα σε μία μέρα..γεία σου Ελλαδιστάν.

Πριν απο μερικα χρονια ειπα να κατεβω Ελλαδα, για καλοκαιρινες διακοπες με το καρο που ειχα τοτε....

Απο UK μεχρι να μπω Ελλαδα ολα μια χαρα (εκτος απο κατι αστειους τυπους εξω απο την Γερμανια που ηθελαν κοντρες στο open road)  :shock:

Long story short, εκατσα 1 μηνα σχεδον Ελλαδα, απο τις 30μερες τις 20 ενοιωθα λες και ημουν στο cast του F&F και τρωγοντουσαν ολοι για ''κοντρες'' και μυστηριες προσπερασεις.... 

Αντε να ''μαλακιστεις'' λιγο σε μεγαλο δρομο να πω ενταξει(και παλι not so good) , αλλα οχι και να κανεις βλακειες μεσα σε κατοικημενες περιοχες που δεν ξερεις απο που θα πεταχτει καποιος ανθρωπος η ακομα και ενα σκυλακι και θα τους κανεις 1000 κομματια...

Δεν λεω, και εδω που ειμαι γινονται τετοια περιστατικα σε κατοικημενες περιοχες, αλλα σε λιγοτερο απο 10 min,  βλεπεις απο τον καθρεφτη να σε ακολουθουν 1-2 police cars και bikes.

Κατι τετοιο δυστυχως δεν το ειδα στην Ελλαδα. 

Φίλε mclein, όσο καλός οδηγός (τεχνικά) και να είσαι, το να αφήνεις τόσο μικρή απόσταση από προπορευόμενο όχημα με τέτοιες ταχύτητες σε κάνει επικίνδυνο (και άρα, εν τέλει, κακό οδηγό).

"Καλός οδηγός" δεν είναι κάποιος αν απλά και μόνο έχει ικανότητες στο τιμόνι. Μπορεί να 'σαι ο πιο "χεράς" στη χώρα.:) Όμως οι τεχνικές ικανότητες χειρισμού, είναι χρήσιμες πιο πολύ στα Μέγαρα, όχι στο δρόμο. Στον δρόμο μετράει περισσότερο η αντίληψη των καταστάσεων. Πιστεύεις ότι αν ο μπροστινός ρίξει κλωτσιά στο φρένο (διότι του μπήκε κάποιος απότομα και τρόμαξε, ή απλά διότι είναι μαλάκας και θέλει να τον τρακάρεις), εσύ θα προφτάσεις να αντιδράσεις πηγαίνοντας με 130+ KM/h και έχοντας απόσταση 1 μέτρο;

Έχω διαβάσει αρκετά post σου και γνωρίζω για τις "εμπειρίες" σου στην αγωνιστική οδήγηση. Ο δρόμος όμως δεν είναι πίστα. Μη συγχέεις τα δύο περιβάλλοντα. Στο δρόμο ούτε roll-cage έχουν τα αυτοκίνητα, ούτε οι άλλοι οδηγοί έχουν την αντίστοιχη εμπειρία με εσένα (ή και να την έχουν, δεν οδηγούν σε αυτό το "mode"), αλλά ούτε και οι δρόμοι έχουν σχεδιαστεί για κάτι τέτοιο (στα όρια του δρόμου υπάρχει τσιμέντο που σκοτώνει, όχι άμμος που επιβραδύνει).

• Like 1

βρε φιλε, δε διαβασες οτι εγινε κατα λαθος αυτο το πλησιασμα ; ποσες φορες να το πω κ με ποιο τροπο ;

και ξαναλεω, απειρες φορες ειμαι καραγκιοζης - καγκουρας - ανεγκεφαλος κ απειρες φορες επισης εχω εκμεταλλευτει ενα πολυ καλο κ δυνατο αμαξι που τυχαινει στα χερια μου αλλα στην περιπτωση που περιεγραψα οτι πετυχα τον πανιβλακα δεν τον εφτασα στο 1μ επειδη ηθελα να κολλησω αλλά επειδη απλά έτυχε να ειμαι πολυ χαλαρος.

αν ηθελα να τον τρομαξω, θα τον εφτανα στο μισο μετρο ή λιγοτερο.

οπως εφτασε κι αυτος πισω μου σε αναλογες αποστασεις οταν κλωτσαγα το φρενο για να φοβηθει.

γενικα δεν πειραζω κοσμο. ουτε ασχολουμαι με τους αλλους εκτος κι αν....

μην παρερμηνευετε αυτα που διαβαζετε σαν τον μοτοποδηλατη.

Μην σε στεναχωρήσω αλλα η αριστερή λωρίδα σε δρόμο ταχείας με 3 λωρίδες ειναι μονο για προσπέραση.... Οσο φταίει ο mclein που επεσε στα φρενα και τελικα ηρθε στο 1 μετρο απο το προπορευόμενο όχημα 3 φορές τόσο φταίει ο μπαγλαμας που ηταν στρογγυλοκαθισμένος στην αριστερή με 110. Το αργά και αριστερα ειναι πολύ επικίνδυνο και σκοτώνει κόσμο. Αν δε νομίζεις πως βρήκες τον μοναδικό που παει με πάνω απο 180 σου έχω νεα!! Ο καθένας τρέχει όσο του επιτρέπει το αμάξι που οδηγάει και τα χέρια του. Αμα πάμε βόλτα με ενα M6 στα 180 πάει ρελαντί οποτε αυτο που για σένα ειναι επικίνδυνο και γρήγορο γι αυτόν ειναι πινω καφεδάκι στον δρόμο για Αθήνα.

• Like 1

Εγώ και με 200 να πηγαίνω μπαίνω στη μεσαία αφού προσπερασω. Αν βρω στην αριστερή αργό κόβω και περιμένω να κάνει άκρη. Αν δεν κάνει ενώ είναι ελεύθερες οι άλλες λωρίδες παίζουν φώτα. Αν επιμένει πεισματικά επιμένω και αν δεν καταλαβαίνει τον περνάω από δεξιά και του μπαίνω μπροστά.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...