Προς το περιεχόμενο

Επικίνδυνοι και εννευριστικοί οδηγοί

vasilissouvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστος!

Ασε που καποιες φορες μπορει να μη λειτουργουν τα φωτα φρενων τους οποτε ειναι θανατος

οι χειρότεροι είναι αυτοί που έχουν ρυμούλκες πίσω τους και ξεχνούν να συνδέσουν το ηλεκτρικό βύσμα προκειμένου να ανάβουν τα φλας και στοπ της ρυμούλκας. η ακόμη χειρότερα , ως επί των πλείστων, τα φανάρια της ρυμούλκας είναι εντελώς κατεστραμμένα.

πάντως μεταξύ μας , υπάρχουν κάτι smart που πάνε σα διαολεμένα. δεν ξέρω αν είναι τίποτα brambus εκδόσεις ή πειραγμένα. στην Εθνική πήγαινα μία μέρα και για λίγο με 185 και έκανα δεξιά γιατί ερχόταν καρφωτός κάποιος με smart. ο οποίος με πέρασε σα σταματημένο ,  που σημαίνει πως πήγαινε τουλάχιστον 200 +.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

οι πιο επικινδυνοι ειναι οι νευριασμενοι.

το σαββατο το απογευμα πηγαινα για παραδοση ενα αμαξακι στην Καλαματα.

αριστερη λωριδα, πηγαινω με 120~180 οσο το επιτρεπει ο δρομος γιατι ειχε και κινηση.

καποια στιγμη πετυχαινω καποιον που δεν αλλαζει λωριδα και οπως οδηγω & ακουω μουσικη

ψευτοκολλαω πισω του απο αφηρημαδα περισσοτερο οχι για να τον πειραξω. ούτε κορνες, ουτε φωτα ουτε τπτ...

καποια στιγμη κανει δεξια περναω κ αρχιζει και πηγαινει σαν τρελος. με καταδιωκει κ κολλαει πισω μου.

παταω σε ανυποπτες στιγμες φρενα, τιποτα αυτος. με περναει κ ο πανιβλακας με κλεινει.

αυτο εγινε 3-4 φορες, με την τελευταια να γινεται πολυ επικινδυνος στο κλεισιμο..

εχει τη γυναικα διπλα κ αταραχος με την ηλιθιοτητα που τον διακατεχει οδηγει στη μεσαια,

πηγαινω διπλα του απο αριστερα, κατεβαζω παραθυρο μου λεει "να μαθεις αλλη φορα να μην κολλας πισω μου" !!!

του κανω οκ, με το χερι δειχνοντας κατανοηση...

περναω τα 180 και φευγοντας τον βλεπω στους καθρεπτες να πηγαινει τερμα δεξια και να πηγαινει με 100 το πολυ.

ακολουθωντας ο φιλος μου πισω (15' διαφορά), τον πετυχε να ειναι δεξια και μαξ με 80~100...

το συμπερασμα ειναι πως αμα ειναι μικρο το πουλι σας να μην το μεγαλωνετε μεσα απ'το αμαξι σας.

υγ - τα σαξοραλλα κυρια μαργαριτα μπορουν να ειναι πολυ γρηγορα & πολυ στριφτερά αν έχει χέρια ο οδηγος

οποτε να μην τα κατηγορειτε. ειναι οι πρωτες μας αγαπες  :-D

υγ 2 - κι εσυ με το παπι, επικινδυνος εισαι στην εθνικη με 70~80.  :X

....

καποια στιγμη κανει δεξια περναω κ αρχιζει και πηγαινει σαν τρελος. με καταδιωκει κ κολλαει πισω μου.

παταω σε ανυποπτες στιγμες φρενα, τιποτα αυτος. με περναει κ ο πανιβλακας με κλεινει.

αυτο εγινε 3-4 φορες, με την τελευταια να γινεται πολυ επικινδυνος στο κλεισιμο..

εχει τη γυναικα διπλα

.....

φαντάσου τι μουρμούρα - σκατό - παντόφλα τρώει για να αντιδράει έτσι... κάτι τέτοιους τους λυπάμαι... 

φαντάσου τι μουρμούρα - σκατό - παντόφλα τρώει για να αντιδράει έτσι... κάτι τέτοιους τους λυπάμαι... 

η γυναικα ηταν τοσο τρομαγμενη που πιστευω αν δεν ηταν στην εθνικη θα τον εδερνε κανονικα.

αν δεν ηταν μεσα εκεινη, θα τον εκανα να με ακουμπησει κ να πληρωνει.

ψυχραιμα ομως εδωσα τοπο στην οργη, τον αφησα να πιστεψει οτι εχει δικιο

με τα καραγκιοζιλικια του κι εκατσε με 80 στα δεξια για ολη την υπολοιπη διαδρομη.

καποια στιγμη πετυχαινω καποιον που δεν αλλαζει λωριδα και οπως οδηγω & ακουω μουσικη

ψευτοκολλαω πισω του απο αφηρημαδα περισσοτερο οχι για να τον πειραξω. ούτε κορνες, ουτε φωτα ουτε τπτ...

πηγαινω με 120~180 οσο το επιτρεπει ο δρομος γιατι ειχε και κινηση

Αν είσαι αφηρημένος ενώ πηγαίνεις με 120-180 χιλιόμετρα ..τότε καλύτερα να χρησιμοποιείς το κτελ για την δική σου ασφάλεια αλλά και για την ασφάλεια των υπολοίπων .

• Like 2

Αν είσαι αφηρημένος ενώ πηγαίνεις με 120-180 χιλιόμετρα ..τότε καλύτερα να χρησιμοποιείς το κτελ για την δική σου ασφάλεια αλλά και για την ασφάλεια των υπολοίπων .

καλο ειναι να πας ξανα δημοτικο για να καταλαβαινεις τι διαβαζεις γιατι νομιζω μπερδευτηκες με τα κορδονια σου.

καλο ειναι να πας ξανα δημοτικο για να καταλαβαινεις τι διαβαζεις γιατι νομιζω μπερδευτηκες με τα κορδονια σου.

Έγω καταλαβαίνω αυτά που γράφεις . Ενώ έχει κίνηση κινείσαι με 120 - 180 χιλιόμετρα , φάντασου να μην είχε και κίνηση με πόσο θα πήγαινες . Κινείσαι με 120 - 180 χιλιόμετρα και ξαφνικά κολλάς πίσω από έναν τύπο χωρίς να το καταλάβεις , από αφηρημάδα όπως λες και ο ίδιος , άμα δεν τηρείς τις αποστάσεις ασφαλείας ενώ κινείσαι με τέτοιες ταχύτητες σόρρυ κιόλας αλλά είναι λίγα τα ψωμιά σου ..τουλάχιστον να μην πάρεις κανέναν αθώο στον λαιμό σου.

• Like 3

Έγω καταλαβαίνω αυτά που γράφεις . Ενώ έχει κίνηση κινείσαι με 120 - 180 χιλιόμετρα , φάντασου να μην είχε και κίνηση με πόσο θα πήγαινες . Κινείσαι με 120 - 180 χιλιόμετρα και ξαφνικά κολλάς πίσω από έναν τύπο χωρίς να το καταλάβεις , από αφηρημάδα όπως λες και ο ίδιος , άμα δεν τηρείς τις αποστάσεις ασφαλείας ενώ κινείσαι με τέτοιες ταχύτητες σόρρυ κιόλας αλλά είναι λίγα τα ψωμιά σου ..τουλάχιστον να μην πάρεις κανέναν αθώο στον λαιμό σου.

δε θελω να μπω σε διαδικασια αντιπαραθεσης ή γενικως να εξηγω τα αυτονοητα αλλά...

εχει κινηση απ'αυτη τη γνωστη με τους νεοελληνες οδηγους σαββατοκυριακου

ενας στην αριστερη με 80-100 δημιουργει ουρα για ενα χιλιομετρο, οι φυσιολογικοι που πηγαινουν μεση κ δεξια οδηγουν οσο μπορουν αλλοι με 80 αλλοι με 150 οποτε ξεμπλοκαρει κ μαζι περναω κι εγω λιγο αριστερα λιγο μεση κλπ

καποια στιγμη φτανω τον πονηρο με 110-120 μεσα στο τουνελ κ ΤΥΧΑΙΑ τον φτανω στο 1 μετρο

ΝΑΙ, ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΕΙΔΙΚΑ

αλλά πες μου εσύ ποτέ δεν πηγες κοντα στον αλλο ; οχι απο αφηρημαδα οπως εγω, απο ταχυτητα μεγαλυτερη του μπροστα...

φυσικα μπορει να μην ετυχε ή να εισαι σουπερ προσεκτικος ή να μην ξεπερνας ποτε τα ορια των πινακιδων..

γενικως αδερφε μου μπορει να ειμαι ανεγκεφαλος, καγκουρας, μπορει να οδηγω πολυ γρηγορα και δεκαδες ακομη μπορει...

ΑΛΛΑ προσπαθώ να μη διακινδυνευω τη ζωη αλλων. προφανως οταν πηγαινω 180 ή περισσοτερο ειναι ρισκο μεγαλυτερο των 140 αλλά οταν η αριστερη κινειται σε ορια 165~200 δεν μπορεις να δημιουργησεις θεμα και να καθεσαι σα χαζος με 120 ή 140 που ειναι το οριο και να κλεινεις τους αλλους οποτε ακολουθεις το ρευμα !

στην ελλαδα ειναι απλα μια αιτηση + παραβολο περιπου 150€ = κανενας ελεγχος ικανοτητας αλλα δυνατοτητα οδηγησης σε αγωνες.

στο εξωτερικο (γερμανια + ιταλια) ειναι εκμαθηση σε πιστα + αιτηση για εξετασεις = αδεια οδηγησης σε αγωνες

• Like 1

Πριν λίγες μέρες ήμουν σε διόδια. Μηχανόβιος έρχεται από πίσω μου και περιμένει να πληρώσω για να φύγει μαζί μου. Με το που πληρώνω και ανοίγει η μπάρα μου φωνάζει η υπάλληλος "περιμένετεε" και κλείνει ξαφνικά τη μπάρα με το που πάω να ξεκινήσω! Φυσικά ο μηχανόβιος που του άφησα και αρκετό χώρο έγινε καπνός αλλά εγώ δεν πρόλαβα να περάσω και παραλίγο να μου σκάσει η μπάρα στο καπό...

Μα καλά τι ζόρι τραβάνε εκεί στα διόδια; Δεν έχουν κάμερες να καταγραφούν πινακίδες; Άμα μου έκανε κάποια ζημιά, ποιος θα έφταιγε;

Αυτοι με τους κουβάδες (smart, c1, κλπ) που τρεχουν δε καταλαβαίνουν οτι τα αμαξια τους δεν προορίζονται για τετοιες ταχύτητες και δεν ειναι και ασφαλή.

Εχω γελάσει απειρα εν τω μεταξυ με φιλη μου που γυρναμε "μαζι" σπιτια μας, αδεια Βουλιαγμενης απο Γλυφαδα. Αυτη με κουβά (νομιζω c1) κι εγω με το golf :D. Ανεβαίνοντας Ζέππου πηγαινα κανονικα κι αυτη ηταν πισω μου , ερχεται λοιπον δεξια μου ριχνει ενα βλεμμα σε φαση "αργείς" , και με προσπερνά γρηγορα. Στο φαναρι για Βουλιαγμενης σταματαω διπλα της, γελαει. Τωρα θα πονέσεις λεω. Ε προφανως με το που στρίψαμε εξαφανίστηκα & μετα τη πηρα τηλ και της λεω παρε τον κουβά σου και πετά τον στη θαλασσα :P

Καλα προφανως αυτο ηταν πλακα αλλα γενικα εχω παρατηρησει στο δρομο πως ασχημα οδηγουν κυριως ατομα που εχουν παλια ή μικρα-φθηνα αμαξια. Η πλειοψηφία αυτων που κανει μαλακιες ειναι κατι τύποι οχι με σαξόραλα μονο αλλα με γενικα παλια ή/και φθηνα/μικρα αυτοκινητα. Αυτους τους λυπαμαι, σε φαση τους βλεπω να προσπαθουν να "τρέξουν" και γελαω. Προφανως τους οδηγει το κομπλεξ τους. Γιατι να χεις μια αρχαία κορόλα ή κανα άτος και να κολλας πισω απο αλλους στην αριστερη λες και δε κρατιούνται τα αλογα, ειναι τερμα γελοιο

Η αλλη κατηγορια ηλιθίων f1 οδηγών, ειναι τα opc. Τερμα κάγκουρες και επικίνδυνοι οδηγοί.

Τελευταια κατι τετοια κανουν και με αντιστοιχα polο αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.

Αντιθέτως εχω δει αμαξια Ferrari , Mercedes amg, μεγαλες bmw κλπ να κινούνται γρηγορα μεν , αλλα στα πλαισια της ασφαλούς οδήγησης και τοτε ενισχύεται ακομα περισσοτερο η αισθηση του κομπλεξ για τους αλλους.

Μα πραγματικα δηλαδη απορω πως νιώθουν καλα να πατανε το γκαζι οταν το αμαξι μετα απο καποια χλμ ειναι τελειως ανασφαλές και τα 100 τα νιωθεις σαν 150 για παραδειγμα.

Ειναι κρίμα να χαρακτηρίζει ενα αμαξι τον οδηγο του. Επειδή ξερω κατι λιγα απο γρηγορη οδηγηση και επειδη εχω οδηγήσει ουκ ολιγα παλια και καινουργια γρηγορα αμαξάκια, θα σου πω πως το μεγεθος του πουλιου αυτου που οδηγάει το Mercediko amg το μεγαλώνουν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα που φοραει με το τσουβάλι το αμάξι αυτο. Αν κάνει και ξεκολλήσει από την άσφαλτο στα χέρια του κουλομαρια που το οδηγάει τον ιδιο κόσμο θα παρει στο λαιμό του ισως και περισσότερο από αυτόν που οδηγάει το ταπεινο σαξοραλλο. Το ιδιο κομπλεξαρας ειναι και ο οδηγός Ferrari που νομίζει πως "οδηγάει" κάνοντας σφήνες στην παραλιακή ενω μεσα στα Μέγαρα παει σαν χεσμένος. 

Αυτο που θελω να πω ειναι πως τα τελευταία χρόνια τα αλογα έχουν γίνει στραγγάλια και τα αμάξια σου δίνουν μια αυξημένη άισθηση ασφάλειας ισως χωρίς να πρέπει. Οταν η κάθε κοπελίτσα μπορεί να έχει ενα αμαξάκι 160 αλογα (πχ βλεπε golf) το οποιο για να το ρίξεις έχω με το στησιμο και το ESP που έχει πρέπει να εισαι καθυστερημένος, νομίζει αυτόματα πως ειναι οδηγάρα. Τα παλιά αμάξια ηθελαν χερια για τα οδηγήσεις και δεν κινούνται απλά απο το κομπλεξ του οδηγου τους.

• Like 5

Πριν λίγες μέρες ήμουν σε διόδια. Μηχανόβιος έρχεται από πίσω μου και περιμένει να πληρώσω για να φύγει μαζί μου. Με το που πληρώνω και ανοίγει η μπάρα μου φωνάζει η υπάλληλος "περιμένετεε" και κλείνει ξαφνικά τη μπάρα με το που πάω να ξεκινήσω! Φυσικά ο μηχανόβιος που του άφησα και αρκετό χώρο έγινε καπνός αλλά εγώ δεν πρόλαβα να περάσω και παραλίγο να μου σκάσει η μπάρα στο καπό...

Μα καλά τι ζόρι τραβάνε εκεί στα διόδια; Δεν έχουν κάμερες να καταγραφούν πινακίδες; Άμα μου έκανε κάποια ζημιά, ποιος θα έφταιγε;

Νόμιζα ότι είχε σταματήσει αυτό το φαινόμενο με τα διόδια...

Αυτοι με τους κουβάδες (smart, c1, κλπ) που τρεχουν δε καταλαβαίνουν οτι τα αμαξια τους δεν προορίζονται για τετοιες ταχύτητες και δεν ειναι και ασφαλή.

Εχω γελάσει απειρα εν τω μεταξυ με φιλη μου που γυρναμε "μαζι" σπιτια μας, αδεια Βουλιαγμενης απο Γλυφαδα. Αυτη με κουβά (νομιζω c1) κι εγω με το golf :D. Ανεβαίνοντας Ζέππου πηγαινα κανονικα κι αυτη ηταν πισω μου , ερχεται λοιπον δεξια μου ριχνει ενα βλεμμα σε φαση "αργείς" , και με προσπερνά γρηγορα. Στο φαναρι για Βουλιαγμενης σταματαω διπλα της, γελαει. Τωρα θα πονέσεις λεω. Ε προφανως με το που στρίψαμε εξαφανίστηκα & μετα τη πηρα τηλ και της λεω παρε τον κουβά σου και πετά τον στη θαλασσα :P

Καλα προφανως αυτο ηταν πλακα αλλα γενικα εχω παρατηρησει στο δρομο πως ασχημα οδηγουν κυριως ατομα που εχουν παλια ή μικρα-φθηνα αμαξια. Η πλειοψηφία αυτων που κανει μαλακιες ειναι κατι τύποι οχι με σαξόραλα μονο αλλα με γενικα παλια ή/και φθηνα/μικρα αυτοκινητα. Αυτους τους λυπαμαι, σε φαση τους βλεπω να προσπαθουν να "τρέξουν" και γελαω. Προφανως τους οδηγει το κομπλεξ τους. Γιατι να χεις μια αρχαία κορόλα ή κανα άτος και να κολλας πισω απο αλλους στην αριστερη λες και δε κρατιούνται τα αλογα, ειναι τερμα γελοιο

Θα ήθελε το Smart να έχει τη συμπεριφορά των τριδυμων στο δρόμο.

Κατά τα άλλα μια χαρά πας με ασφάλεια με τα περισσότερα μικρά αυτοκίνητα, ειδικά τα σύγχρονα, σε αρκετά παράνομες ταχύτητες.

Και ναι, αν ο άλλος έχει κατασκηνωσει στην αριστερή όσα άλογα και να έχει είναι αδιάφορο. Προφανώς δεν θα του κολλήσεις, αυτό είναι ηλιθιο ότι αμάξι και να έχεις, αλλά θα παίξεις διακριτικά τα φώτα ή στη χειρότερη αν υπάρχει χώρος περνάς από δεξιά.

Τώρα αν ξαφνικά ο άλλος θυμηθεί πως έχει άλογα στο αμάξι και αρχίσει να τρέχει γιατί τον πέρασε μικρό αμάξι νομίζω είναι φανερό ποιος έχει το κόμπλεξ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...