Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ερώτηση για προχωρημένους: Τι αμάξι είχε ο τύπος; Smart ή μπεμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πάντως θα 'ταν καλή φάση(γραφική ) να προσαρμόζαμε στο πίσω παρμπρίζ πινακίδα κυλιόμενων μηνυμάτων σαν αυτές που έχουν μαγαζιά σε βιτρίνες και όταν κόλλαγε κάποιος πίσω μας, να γράφαμε όσα θέλαμε να του πούμε εκείνη τη στιγμή!! χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εμένα μ αρέσει (παρολο π πάω γρήγορα με 110+120χλμ) όταν ερχετε και κολλάει πίσω μου σμαρτακι ή κάτι άλλο μικρουλι και μ πετάει φώτα ή τιποτα τέτοιο. Γελαω πολύ!! Ε μετά τους αφήνω να διαβάσουν την πινακίδα με κυάλια ή τηλεσκόπιο!! Χαχαχαχα Πάντως μερικά κουβαδακια το παίζουν πολύ γρήγοροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ή το άλλο κουλό, που έρχονται και κολλάνε πίσω σου σε άδεια εθνική; Μου συναίβει στη διαδρομή Γούβες - Ηράκλειο πριν λίγες εβδομάδες. Πήγαινα χαλαρά στη δεξιά λωρίδα με ~80-90. Πλησιάζει ένα μπλε σκούρο κουβαδοειδές (106, Saxo, κάτι τέτοιο - δε θυμάμαι) και κολλάει από πίσω μου. Ερχόταν γρήγορα, έκοψε και κόλλησε πίσω μου!!! Όχι, δε του πέρασε από το μυαλό να μπει στην αριστερή λωρίδα και να φύγει κύριος. Μ' ακολούθησε έτσι μέχρις ότου να βγω στο Ηράκλειο, στην έξοδο για αεροδρόμιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ή το άλλο κουλό, που έρχονται και κολλάνε πίσω σου σε άδεια εθνική; Μου συναίβει στη διαδρομή Γούβες - Ηράκλειο πριν λίγες εβδομάδες. Πήγαινα χαλαρά στη δεξιά λωρίδα με ~80-90. Πλησιάζει ένα μπλε σκούρο κουβαδοειδές (106, Saxo, κάτι τέτοιο - δε θυμάμαι) και κολλάει από πίσω μου. Ερχόταν γρήγορα, έκοψε και κόλλησε πίσω μου!!! Όχι, δε του πέρασε από το μυαλό να μπει στην αριστερή λωρίδα και να φύγει κύριος. Μ' ακολούθησε έτσι μέχρις ότου να βγω στο Ηράκλειο, στην έξοδο για αεροδρόμιο. Ναι τι δεν κατάλαβες? Έκανε slipstream ο άνθρωπος. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ή το άλλο κουλό, που έρχονται και κολλάνε πίσω σου σε άδεια εθνική; Μου συναίβει στη διαδρομή Γούβες - Ηράκλειο πριν λίγες εβδομάδες. Πήγαινα χαλαρά στη δεξιά λωρίδα με ~80-90. Πλησιάζει ένα μπλε σκούρο κουβαδοειδές (106, Saxo, κάτι τέτοιο - δε θυμάμαι) και κολλάει από πίσω μου. Ερχόταν γρήγορα, έκοψε και κόλλησε πίσω μου!!! Όχι, δε του πέρασε από το μυαλό να μπει στην αριστερή λωρίδα και να φύγει κύριος. Μ' ακολούθησε έτσι μέχρις ότου να βγω στο Ηράκλειο, στην έξοδο για αεροδρόμιο. του «έκοβες» αέρα και χαμήλωσε την κατανάλωση του. γι'αυτό και στην εθνική οδό βλέπεις κάτι κατεστραμμένους να μένουν πεισματικά πίσω απο φορτηγό που κινείται στη δεξιά με 40. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μπορει να επαιζε ποκεμον γκοου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 του «έκοβες» αέρα και χαμήλωσε την κατανάλωση του. γι'αυτό και στην εθνική οδό βλέπεις κάτι κατεστραμμένους να μένουν πεισματικά πίσω απο φορτηγό που κινείται στη δεξιά με 40. Αυτο το ειδα χτες στην Εθνικη Αθηνων Κορινθου Ενας με παπακι! κολημενος πισω απο ενα μεγαλο φορτηγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ε, πείτε το έτσι να το καταλάβω! Και τον παρεξήγησα τον άνθρωπο, οικολόγος ήταν απλά, όχι κουλός! Τα φορτηγά (γενικά οτιδήποτε "ψηλό" - π.χ. van, SUV) εγώ δε τα μπορώ μπροστά μου. Θέλω να βλέπω. Και την ίδια ταχύτητα να έχουμε (όπου δεν έχω λόγο να επιχειρήσω προσπέραση), άμα ο άλλος μου κόβει την ορατότητα θα αναπτύξω ταχύτητα για να βγω μπροστά του, για κανένα λόγο δε θέλω να κάτσω πίσω του. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Σωστος! Ασε που καποιες φορες μπορει να μη λειτουργουν τα φωτα φρενων τους οποτε ειναι θανατος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Smart ή μπεμπα. Corsa με xenon να σε βαράνε στη μούρη, 32" ζάντα και "carbon" αυτοκόλλητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Corsa με xenon να σε βαράνε στη μούρη, 32" ζάντα και "carbon" αυτοκόλλητα... Άμα είχε και LEDάκια στους υαλοκαθαριστήρες (μπλε φυσικά, ανεξαρτήτως του τι χρώμα είναι το αμάξι) θα ήταν κομπλέ το σετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Είμαι με το παπί Αθηνών -Λαμίας με 70-80 χμ δεξιά λωρίδα και ο άλλος με προσπερνάει απο δεξιά στην ΛΕΑ, καπάκι πιάνει την μεσαία λωρίδα και όχι την δεξιά και καπάκι κάνει τέρμα δεξιά για να βγεί στην έξοδο.Εκανε ζιγκ-ζαγκ ενώ θα μπορούσε να προσπεράσει απο αριστερά(Μάλλον δεν το έκανε επειδή υπήρχε άλλος αριστερά) ή να περιμένει πίσω μου για μερικά δευτερόλεπτα. Την επόμενη ημέρα πήρα πάλι το αυτοκίνητο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αυτοι με τους κουβάδες (smart, c1, κλπ) που τρεχουν δε καταλαβαίνουν οτι τα αμαξια τους δεν προορίζονται για τετοιες ταχύτητες και δεν ειναι και ασφαλή. Εχω γελάσει απειρα εν τω μεταξυ με φιλη μου που γυρναμε "μαζι" σπιτια μας, αδεια Βουλιαγμενης απο Γλυφαδα. Αυτη με κουβά (νομιζω c1) κι εγω με το golf . Ανεβαίνοντας Ζέππου πηγαινα κανονικα κι αυτη ηταν πισω μου , ερχεται λοιπον δεξια μου ριχνει ενα βλεμμα σε φαση "αργείς" , και με προσπερνά γρηγορα. Στο φαναρι για Βουλιαγμενης σταματαω διπλα της, γελαει. Τωρα θα πονέσεις λεω. Ε προφανως με το που στρίψαμε εξαφανίστηκα & μετα τη πηρα τηλ και της λεω παρε τον κουβά σου και πετά τον στη θαλασσα Καλα προφανως αυτο ηταν πλακα αλλα γενικα εχω παρατηρησει στο δρομο πως ασχημα οδηγουν κυριως ατομα που εχουν παλια ή μικρα-φθηνα αμαξια. Η πλειοψηφία αυτων που κανει μαλακιες ειναι κατι τύποι οχι με σαξόραλα μονο αλλα με γενικα παλια ή/και φθηνα/μικρα αυτοκινητα. Αυτους τους λυπαμαι, σε φαση τους βλεπω να προσπαθουν να "τρέξουν" και γελαω. Προφανως τους οδηγει το κομπλεξ τους. Γιατι να χεις μια αρχαία κορόλα ή κανα άτος και να κολλας πισω απο αλλους στην αριστερη λες και δε κρατιούνται τα αλογα, ειναι τερμα γελοιο Η αλλη κατηγορια ηλιθίων f1 οδηγών, ειναι τα opc. Τερμα κάγκουρες και επικίνδυνοι οδηγοί. Τελευταια κατι τετοια κανουν και με αντιστοιχα polο αλλα οχι σε τετοιο βαθμο. Αντιθέτως εχω δει αμαξια Ferrari , Mercedes amg, μεγαλες bmw κλπ να κινούνται γρηγορα μεν , αλλα στα πλαισια της ασφαλούς οδήγησης και τοτε ενισχύεται ακομα περισσοτερο η αισθηση του κομπλεξ για τους αλλους. Μα πραγματικα δηλαδη απορω πως νιώθουν καλα να πατανε το γκαζι οταν το αμαξι μετα απο καποια χλμ ειναι τελειως ανασφαλές και τα 100 τα νιωθεις σαν 150 για παραδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αυτό το έχω δει κυρίως σε αυτούς που έχουν smart. Νομίζουν ότι έχουν μηχανάκι. Στριβουν αλλάζουν λωρίδες χωρίς φλας χωνονται παντού κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις