Προς το περιεχόμενο

Επικίνδυνοι και εννευριστικοί οδηγοί

vasilissouvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαχαχαχαχα ωραία συννενόηση

Ρε παιδιά τι ζαλιζεστε έτσι;

Αυτός που τρέχει πάει νωριτερα,αυτος π πάει σιγά πάει αργότερα.

Επισεις αν τρέχεις αυξανεις τις πιθανότητες τροχαίου ενώ αν πηγαίνεις πιο νορμαλ τις μειώνεις λίγο...

Ο χάρος σε βρισκει και στις 2 περιπτώσεις παντως...;)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να πούμε λίγο για το δίπλωμα που παίρνει κάποιος στην Ελλάδα;

Δεν παίρνω την περίπτωση που κάποιος πληρωνει και του το φερνουν στο σπίτι. Κανονικές συνθήκες.

Μπαίνεις στο αμάξι του δασκάλου και ξεκινάς να κινείσαι μέσα στην πόλη με 30 χιλιόμετρα.Αν δεν τόχεις κάνεις και 30 μαθήματα στράτα στρατουλα ,λες και θα κινεισαι σε ολη σου τη ζωη απο το σπιτι στη λαϊκη.Σου τονίζουν ότι για να δείξεις στους εξεταστες πόσο προσέχεις στο στοπ κοκαλώνεις κοιτάς 10 φορές αριστερά δεξιά,ενώ με την περιφερειακή σου όραση μπορείς να δεις αν έρχεται κάποιος. Για να στριψεις δεν φτάνουν οι καθρέφτες αλλά γυρνάς ολόκληρος και κοιτάς πίσω!

Αν μάθεις να παρκάρεις ή να κάνεις γωνία δικαιούσαι βραβείο Νόμπελ. Αν τα κάνεις όλα αυτά παίρνεις περήφανος το δίπλωμα και ξαμολιεσαι στην εθνική οδό και όποιον πάρει ο Χαρος .

Για μηχανολογικα δεν το συζητάμε. Τι χρειάζεται να ξέρεις τι ειναι μηχανή εσωτερικής καυσης; Για πορεία σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας ούτε συζήτηση. Τι είναι υποστροφη ή υπερστροφη, που οφειλεται και πως διορθωνεται, χαχα. Πως λειτουργούν τα λάστιχα, ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία τους για περισσότερη ασφαλεια; τι μου λες τώρα.Πώς κάνεις ασφαλή προσπεραση σε επαρχιακο δρομο και να μην πας πίσω από την νταλίκα 50 χιλιομετρα; άναψε καμία λαμπάδα και ο Αι Γιώργης θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Πως να διαβάζεις τον δρόμο και να διευκολυνεις τους άλλους οδηγους; ε, στη βραση κολλάει το σίδερο. κλπ κλπ.

Αυτά τα διπλώματα λίγο πολύ δίνουν στην Ελλάδα. Στις βορειες ειδικά χώρες που εχουν ειδικές πίστες εκμάθησης οδήγησης, που σε τεσταρουν σε δύσκολες καταστάσεις, είναι βληματα.

I 'll just leave this here

https://www.youtube.com/watch?v=lsJs4AYa8sU

• Like 1

Στο  0: 22  ακριβώς φαίνεται ότι ο οδηγός βλέπει καθαρά την μηχανή στα 100+ μέτρα. 

Στο 0:08 ακριβώς η δεξιά πλευρά κρύβεται από το πρόσωπο.  

Προφανώς ο οδηγός είδε  "χωρίς να βλέπει"  την μηχανή, (αφηρημένος ?)  ή δεν εκτίμησε σωστά την ταχύτητα και την απόσταση. 

Εντάξει όμως , το καλύτερο είναι να σταματάς εντελώς, σε πολλές περιπτώσεις όμως έχεις την δυνατότητα να δεις ότι όλα είναι Ο.Κ. χωρίς να κοκαλώσεις. 

I 'll just leave this here

https://www.youtube.com/watch?v=lsJs4AYa8sU

αυτο παει κ σε αυτα που παρεξηγησες οταν ελεγα οτι ο θειος ΔΕΝ πρεπει να κανει προσπεραση πριν ειναι 100% σιγουρος...

,ενώ με την περιφερειακή σου όραση μπορείς να δεις αν έρχεται κάποιος. Για να στριψεις δεν φτάνουν οι καθρέφτες αλλά γυρνάς ολόκληρος και κοιτάς πίσω!

H περιφερειακή όραση δεν φτάνει και έτσι συμβαίνουν τα ατυχήματα ..2 φορές είναι το λιγότερο που πρέπει να κοιτάξεις πριν προχωρήσεις .Δυστυχώς οι ελληναράδες το στοπ το έχουν ως εξής , πάω κανονικά και άμα λάχει σταματάω τελευταία στιγμή και άντε εσύ που έχεις προτεραιότητα να εμπιστευτείς τον άλλον ότι θα σταματήσει . Όσο για τους καθρέπτες προφανώς δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει το νεκρό σημείο όπου δεν μπορείς να δεις άμα υπάρχει όχημα δίπλα σου.

• Like 2

Στο φανάρι περιμένουν κάπου στα 20 αυτοκίνητα και ξαφνικά ένας ταριφας από την έξω πλευρά πάνω στη γραμμή τους περνάει όλους και σταματάει δίπλα στον πρώτο και με το που ανάψει το φανάρι μπαίνει μπροστά του. Μιλάμε για πολύ μαλακες ανθρώπους.

Στο φανάρι περιμένουν κάπου στα 20 αυτοκίνητα και ξαφνικά ένας ταριφας από την έξω πλευρά πάνω στη γραμμή τους περνάει όλους και σταματάει δίπλα στον πρώτο και με το που ανάψει το φανάρι μπαίνει μπροστά του. Μιλάμε για πολύ μαλακες ανθρώπους.

ένας τέτοιος μου ζητούσε και τα ρέστα από πάνω όταν δεν τον άφησα. 

τι μου θύμισες τώρα, χτες το ίδιο περιστατικό αλλά ο μπροστά ήμουν εγώ...ο τύπος ζορίστηκε άσχημα και έπεσε στα φρένα...για να τον αφήσω θα επρεπε να πατησω φρενο και θα το έκανα μόνο σε περίπτωση που υπήρχε περιστατικό (αλαρμ, κόρνες κλπ). από την στιγμή που κατάλαβα ότι απλα είναι ο "μαγκας" εφαγε ενα κλεισιμο (αφου κράτησα την πορεία μου) όλο δικό του....

• Like 1

• Moderators

τι μου θύμισες τώρα, χτες το ίδιο περιστατικό αλλά ο μπροστά ήμουν εγώ...ο τύπος ζορίστηκε άσχημα και έπεσε στα φρένα...για να τον αφήσω θα επρεπε να πατησω φρενο και θα το έκανα μόνο σε περίπτωση που υπήρχε περιστατικό (αλαρμ, κόρνες κλπ). από την στιγμή που κατάλαβα ότι απλα είναι ο "μαγκας" εφαγε ενα κλεισιμο (αφου κράτησα την πορεία μου) όλο δικό του....

Το κακο με αυτο ειναι οτι δεν καταφερες απολυτως τιποτα (περαν του να διακινδυνεψεις την περιουσια σου), γιατι στο επομενο φαναρι ακριβως τα ιδια θα εκανε ο τυπος....

Το κακο με αυτο ειναι οτι δεν καταφερες απολυτως τιποτα (περαν του να διακινδυνεψεις την περιουσια σου), γιατι στο επομενο φαναρι ακριβως τα ιδια θα εκανε ο τυπος....

συμφωνώ απόλυτα, εννοείται ότι δεν κατάφερα τίποτα..δεν παίζει να βάλεις μυαλό σε κανέναν εκεί...αλλά ώρες ώρες δεν μπορώ.καταλαβαίνεις νομίζω τι εννοώ...

• Moderators

συμφωνώ απόλυτα, εννοείται ότι δεν κατάφερα τίποτα..δεν παίζει να βάλεις μυαλό σε κανέναν εκεί...αλλά ώρες ώρες δεν μπορώ.καταλαβαίνεις νομίζω τι εννοώ...

Απολύτως, κι εγώ έτσι αντιδράω πολλές φορές.

• Super Moderators

Κι αν τους ρωτήσεις αν κάνουν το ίδιο σε ουρές στην τράπεζα/supermarket/ταμείο γενικότερα, θα φας το μπινελίκι σου. Προφανώς εκεί δεν το κάνουν, εδώ τους παίρνει...

Δυστυχώς οποιος κάνει πουστιες στην οδήγηση τις κάνει και στην υπόλοιπη ζωή του. Όταν βλέπω αυτοκίνητο παρκαρισμενο με τη μία ρόδα πάνω στο πεζοδρόμιο τα παράθυρα μισανοιχτα και σεντόνια μέσα για καλύμματα καταλαβαίνω περί τίνος ανθρώπου πρόκειται

• Like 4

την άλλη φορά θα τον κλείσω και θα κάτσω εκεί για να περάσουν όλοι οι υπόλοιποι.

Ρε παιδες, υπαρχει κανας εδω που σταματαει παντα 3 μετρα μπροστα απο το φαναρι και κανει γιογκα για να βλεπει το φαναρι;

Εσυ που το κανεις πες τον λογο.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...