Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

J6200 σε 55 ίντσες είναι πολύ καλή Επιλογή σε σχέση με τα λεφτά της.Αν προτιμήσεις 50 ιντσών πάνε για την h6400 που έχει μικρή διαφορά τιμης με την j6200 των 50 ιντσών.είναι βέβαια πιο παλιό μοντελο άλλα σαν ποιότητα εικόνας έχει καλύτερες κριτικές,επίσης ενεργητικό 3d(αχρείαστο να είναι.......Αλλά είναι έξτρα σε σχέση με την άλλη,κ βεβαίως το smart remote που είναι το δεύτερο χειριστήριο(πολυ εύχρηστο)Εγώ την αγόρασα φέτος το Πάσχα.Όπως λεν τα περισσότερα παιδιά που γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω Καλά θα είναι να τις δεις κ απο κοντά Πριν αγοράσεις.Επίσης όταν πάρεις μια με το καλό να ψάξεις λίγο για να ρυθμίσεις την εικόνα σου!έχει μεγάλη διαφορά μετά την ρύθμιση κ ας μην είναι στο τέλειο καλιμπραρισμα.καλή αγορά κ καλή θέαση

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και οποια ταινια θελει να δει θα πηγαινει στο amazon?Εννουσα σε ευρεια κυκλοφορια, π.χ βιντεοκλαμπαδικα.

Τα 20-22gb ειναι συμπιεσμενο αρχειο, ~100gb ειναι το κανονικο.

Δεν αναφερομουν οτι η 50-55-60 ειναι μικρες και οτι πρεπει να παει σε μεγαλυτερη.Αναφερομουν πως στα 3 μετρα δεν θα δει διαφορα απο fhd σε 4k.

Οταν εκανα μαραθωνιο star wars ειχα φροντισει να βρω καλα αρχεια fhd~10αρια gb το καθενα.

Ειχα κατσει οσο πιο κοντα μπορουσα στην 50αρα(πες 80 ποντους) και μπορω να πω πως δεν με ενοχλουσανε τα pixel σε κινουμενη εικονα(στο desktop προφανως φαινοντουσαν).

Πιο μεγαλο gimmick απο το 4k πιθανοτα δεν υπαρχε(για τα μεγεθη που συζηταμε), εκτος ισως απο τις curved.

Υ.γ fun fact μεχρι 55αρα(χωρις το κουτι μπαινει σε μικρο αυτοκινητο στα πισω καθισματα) με το κουτι θελεις mercedes e-class :-)

Εχω 55αρα και βλεπω στα 2,5 με 3 μετρα μια χαρα φαινεται η διαφορα σε ενα native 4k αρχειο πχ netflix η κατεβασμενα κλιπς απο youtube απο ενα full hd.

Οσον αφορα τα τορρεντ εννοειται ειναι συμπιεσμενα για να εξοικονομουν χωρο και επισης ειναι παρανομα δεν μπορεις να εχεις ιδια ποιοτητα ηχου και εινοκας με ενα bluray disk.

Μπορει να παραγγελνει απ το αμαζον η οπου πουλανε τις ταινιες που θελει. Φυσικα θα ερθουν και εδω συντομα... Δεν εχουν παρα 1-2 μηνες που κυκλοφορησαν τα ultra hd blurays.

Συνηθως η μεταφορα ειναι δωρεαν στα μεγαλα καταστηματα οποτε θα στη φερουν σπιτι αυτοι αντι ν ανησυχεις για τη μεταφορα!

Τα stars τα χω κατεβασει και εγω καπου στα 16 γιγα το επισοδειο!

J6200 σε 55 ίντσες είναι πολύ καλή Επιλογή σε σχέση με τα λεφτά της.Αν προτιμήσεις 50 ιντσών πάνε για την h6400 που έχει μικρή διαφορά τιμης με την j6200 των 50 ιντσών.είναι βέβαια πιο παλιό μοντελο άλλα σαν ποιότητα εικόνας έχει καλύτερες κριτικές,επίσης ενεργητικό 3d(αχρείαστο να είναι.......Αλλά είναι έξτρα σε σχέση με την άλλη,κ βεβαίως το smart remote που είναι το δεύτερο χειριστήριο(πολυ εύχρηστο)Εγώ την αγόρασα φέτος το Πάσχα.Όπως λεν τα περισσότερα παιδιά που γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω Καλά θα είναι να τις δεις κ απο κοντά Πριν αγοράσεις.Επίσης όταν πάρεις μια με το καλό να ψάξεις λίγο για να ρυθμίσεις την εικόνα σου!έχει μεγάλη διαφορά μετά την ρύθμιση κ ας μην είναι στο τέλειο καλιμπραρισμα.καλή αγορά κ καλή θέαση

Δυστυχως στα καταστηματα δεν ειναι εντελως αξιοπιστο το τι θα δεις γιατι ολες ειναι στις full δυναμικη εικονα και ο χωρος φωτιζεται σαν σταδιο και δεν μπορεις να κρινεις. Το ασφαλεστερο ειναι να διαβαζεις reviews με εκτενεις αναλυσεις σε καθε παραμετρο, εκει συνηθως προτεινουν και ρυθμισεις.
Δημοσ.

Κοιτα, εφοσων εσενα σου φαινετε η διαφορα σε πιστευω.

Μηπως ομως οφειλετε και στο γεγονος οτι τo fhd content σου δεν παιζει σε native fhd panel?

Υ.γ Καλα εκανα καφριλα με τα star wars, θα εμενα μονος σαββατοκυριακο.Ειχα κανονισει φαγητο,ποτο,γλυκο,πατατακια κοκ.Αλλαξα διαρυθμιση στο σαλονι για να ειμαι οσο πιο κοντα στην tv,κοτσαρα τον nad και κατι "μπασατα" ηχεια.

Και τα δα και τα 7 non-stop.

Οι γειτονες πρεπει να με βριζουν ακομα..

Δημοσ.

Οχι το αντιθετο μαλιστα, τα f hd γινονται upscale σε ολες της ultra hd, και φαινονται ακομα καλυτερα σε μια καλη ultra hd .

Μιλαω παντα οταν το πηγαιο υλικο ειναι καλης ποιοητας και οχι 480p upscaled σε 1080p.

Οι ειδικοι λενε οτι η ιδανικη αποσταση για 55αρα ειναι στα 2 μετρα για ultra hd υλικο, εγω ειμαι ελαχιστα παραπανω, δεν ειναι τοσο μεγαλη αποκλιση να πεις οτι δεν μπορεις να διακρινεις την διαφορα. Πχ στα 7 μετρα που βλεπω στην τηλεοραση οταν καθομαι στο pc μου ναι, ειναι αδυνατο να δεις τη διαφορα ακομα και του απλου HD υλικου.

Εγω τα ειδα σιγαααα σιγαααα, ηθελα να κανω επαναληψη πριν δω το 7ο!

Δημοσ.

Συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά κάθε τηλεόραση διαφορετικής μάρκας έχει διαφορετική εικόνα.πχ άλλη η εικόνα της sony, άλλη η εικόνα της samsung και άλλη εικόνα η lg.(λόγο πάνελ κ ηλεκτρονικών συστημάτων)ακόμα Ξ η sony που έχει τα πάνελ της lg βγάζει διαφορετικό αποτέλεσμα σαν εικόνα.όποια πάρει θα την ρυθμίσει κ θα έρθει σε ένα καλό επίπεδο,αλλά το θέμα είναι ποια θα τον αρέσει πιο πολύ οπτικά σαν εικόνα,και να βάλει κάτω θετικά κ αρνητικά για να αποφασίσει.πχ εμένα η προηγούμενη μου τηλεόραση είναι η sony kdl40v4000 το 2009 κ θεωρώ ότι ήταν πολύ κακή αγορα(λογω εικοναςκ media player)νομίζω ότι στα λεφτά υπήρχαν καλύτερες τηλεοράσεις,κ βγαίνει κάποιος κ λέει τα καλύτερα για την τηλεόραση.Αυτό είναι θεμα προσωπικού γούστου μάλλον.για Αυτό θεωρώ ότι πρέπει σαφώς να τα κοιτάξει ολα(reviews ,κριτικές κ.Α.) άλλα Πριν την αγορά να τις δει από κοντά.

Υ.Γ.και Εγώ Πριν δω το 7ο star wars είπα να τα δω από την αρχή κ έχω κολλήσει ακόμα στο τρίτο επεισόδιο!

Δημοσ.

Περιμένουμε κάποια περίοδο προσφορών για τηλεοράσεις λόγο Euro και των Ολυμπιακών αγώνων

Δημοσ.

Συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά κάθε τηλεόραση διαφορετικής μάρκας έχει διαφορετική εικόνα.πχ άλλη η εικόνα της sony, άλλη η εικόνα της samsung και άλλη εικόνα η lg.(λόγο πάνελ κ ηλεκτρονικών συστημάτων)ακόμα Ξ η sony που έχει τα πάνελ της lg βγάζει διαφορετικό αποτέλεσμα σαν εικόνα.όποια πάρει θα την ρυθμίσει κ θα έρθει σε ένα καλό επίπεδο,αλλά το θέμα είναι ποια θα τον αρέσει πιο πολύ οπτικά σαν εικόνα,και να βάλει κάτω θετικά κ αρνητικά για να αποφασίσει.πχ εμένα η προηγούμενη μου τηλεόραση είναι η sony kdl40v4000 το 2009 κ θεωρώ ότι ήταν πολύ κακή αγορα(λογω εικοναςκ media player)νομίζω ότι στα λεφτά υπήρχαν καλύτερες τηλεοράσεις,κ βγαίνει κάποιος κ λέει τα καλύτερα για την τηλεόραση.Αυτό είναι θεμα προσωπικού γούστου μάλλον.για Αυτό θεωρώ ότι πρέπει σαφώς να τα κοιτάξει ολα(reviews ,κριτικές κ.Α.) άλλα Πριν την αγορά να τις δει από κοντά.

Υ.Γ.και Εγώ Πριν δω το 7ο star wars είπα να τα δω από την αρχή κ έχω κολλήσει ακόμα στο τρίτο επεισόδιο!

Μα η sony παντα ειχε κακιστο media player και τιμες στο θεο, ποσο μαλλον οι παλαιοτερες, ειχα να παρω τηλεοραση sony απο το 2001 μεχρι φετος που ειπα να τους δωσω μια ευκαιρια λογω android κυριως! Το κακο με της sony ειναι οτι τα καλα μοντελα ειναι στις ακριβες σειρες τους, ενω η samsung και η lg εχουν σε ολες τις τιμες, βεβαια κυκλοφορουν και σχεδον τριπλασια σε αριθμο μοντελα.

Εμενα οι γονεις εχουν μια samsung δεν θυμαμαι μοντελο αλλα την ειχαμε παρει το 2007 γυρω στα 2500ε 40αρα full HD 100hz που ακομα και για σημερινα δεδομενα εχει παρα πολυ καλη εικονα. αλλα δεν εχει ουτε mpeg4 ουτε media player κτλ.

Περιμένουμε κάποια περίοδο προσφορών για τηλεοράσεις λόγο Euro και των Ολυμπιακών αγώνων

Το public η το πλαισιο αν θυμαμαι καλα ειχε προσφατα την j6200 48αρα στα 449ε. Κανε εγγραφη στα newletter τους να βλεπεις τις προσφορες στο email σου.

Δημοσ.

Επειδή παρακολουθούσα τις τιμές το τελευταίο εξαμηνο περίπου δε νομίζω να πέσει κ άλλο η τιμή για την συγκεκριμένη τηλεόραση.τέλη της χρονιάς είχε γύρω στα 950 ευρώ κ κάνα δυο φορές την ρίξανε στα 700 για μικρά διαστήματα.,μετά την πρώτη φορά την σταθεροποιήσαν στα 800ευρώ κ Τώρα στα 700.μιλάω για τα δύο μεγάλα καταστήματα.τα καταστήματα απο το σκρουτζ την ειχαν αρκετό καιρο κοντά στα 750.Τώρα οι διαφορές είναι μικρές.οι lg και οι panasonic βγάζουν συνέχεια προσφορές άλλα έχουν πολλούς κωδικούς κ πολλές διαφορές στα μοντέλα τους.Για να καταλήξω η άποψη μου είναι ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση θα μείνει κοντά στα 700 για κάνα χρόνο ακόμα,θεωρώ δύσκολα να πέσει η τιμή της έστω κ 50 ευρώ.Τώρα βέβαια αν είσαι άτυχος Εσύ..........!!

Δημοσ.

Λέτε να πάω στην LG 49UF6907 τώρα που είναι και προσφορά 449€ και να μου μείνουν και στην τσέπη 250€;(μην αρχίσουμε για την ανάλυση, ξέρω οτι δεν θα δω διαφορά από την απόσταση που θα βλέπω...) Αα και να μην ξεχάσω, θα γλιτώσω και ένα μεγάλο καρούμπαλο από την γυναίκα μου...  :-D

Δημοσ.

Λέτε να πάω στην LG 49UF6907 τώρα που είναι και προσφορά 449€ και να μου μείνουν και στην τσέπη 250€;(μην αρχίσουμε για την ανάλυση, ξέρω οτι δεν θα δω διαφορά από την απόσταση που θα βλέπω...) Αα και να μην ξεχάσω, θα γλιτώσω και ένα μεγάλο καρούμπαλο από την γυναίκα μου...  :-D

Έπρεπε να την χτυπήσεις. Εξαντλήθηκε

Δημοσ.

Την χτύπησα από πριν γράψω την ερώτηση για καλό και για κακό...

Οχι δεν αξιζει τσαμπα λεφτα, Εκτος αν απλα θες μια τηλεοραση μεγαλη οσο το δυνατον φθηνοτερα.

Τόσο χάλια;  :mellow:

Δημοσ.

Σ αυτα τα λεφτα στο ειπα απ την αρχη οτι δεν παιρνεις αξιολογο μοντελο 4Κ γι αυτο επεμενα να πας σε ενα καλο full HD. H lg εχει θυσιασει πολλα για να ριξει τις τιμες στα entry 4k μοντελα, μερικα απο αυτα δεν ειναι καν πραγματικα https://www.avforums.com/threads/4k-panels-that-arent-technically-4k.1880036/

http://www.hdtvtest.co.uk/news/rgbw-201510084189.htm

Κοιτα το "χαλια" ειναι σχετικο για τον καθενα ειδικα αν δεν εχεις μετρο συγκρισης, μιλαω παντα για ποιοτητα εικονας, Σε σκοτεινο δωματιο η το βραδυ δεν θα δεις μαυρο χρωμα, αλλα φωτισμενο γκρι, μετρια εως χαμηλα επιπεδα contrast, και εντονο φωτισμο στις γωνιες (ips bleeding) .Την ημερα η με φωτεινο δωματιο θα εισαι μια χαρα μην ανησυχεις.

Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ουτε 100hz πραγματικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...