Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα κέρδη που βγάζει έχουν αντίκρυσμα στη μετοχή της που εσύ έχεις και παίρνει αξία.  Επίσης έχει τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει περισσότερες επενδύσεις που φέρνουν κέρδη στην επιχείρησή σου και δουλειά σε κόσμο που θα προσλάβεις και πάει λέγοντας. 

Αν δίνει δάνεια σε μπαταχτσήδες θα πρέπει να δίνει λόγο στην Τράπεζα της Ελλάδος και οι υπεύθυνοι να πάνε φυλακή. 

Το να κλέψουν χάκερς μια τράπεζα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλό για σένα. 

Δημοσ.

Το να κλέψουν χάκερς μια τράπεζα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλό για σένα. 

Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος στο πρώτο μου Post. Όχι;

Δημοσ.

Αν μιλάς για το ποστ με τον Σιδηρόπουλο ασχολίαστο. Αν εννοείς το ποστ 31 μου φαίνεται για άποψη 15χρονου. Η επιχείρησή σου μοιράζει τα κέρδη της στον κοσμο; Εκτός και έχεις φιλανθρωπικό ίδρυμα που παίρνει λεφτά από το κράτος ή από εισφορές ιδιωτών.

Δημοσ.

Τα δανικά δεν τα δίνει η τράπεζα επειδή είμαι όμορφος. Μου τα δίνει επειδή βγάζει κέρδος από αυτά (τόκος).

Αν τώρα η τράπεζα έδινε δάνεια χωρίς αντίκρισμα είναι δικό της καθαρά το πρόβλημα, όχι δικό μου. Να πρόσεχε που τα δίνει.

Φτιάξε λίγο τον τόνο σου γενικά.

Να πρόσεχε που τα δίνει? Εσυ τα χρωστάς και εσυ κινδυνέυεις, η τράπεζα δε ρισκάρει κάτι.Τι λογική είναι αυτή?Εσυ πρέπει να προσέχεις για εσένα, για τον εαυτό σου.

Δημοσ.

Οι τράπεζες είχαν και έχουν μερίδιο ευθύνης λόγω παραπλάνησης,πιπίλιζαν τα μυαλά εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των ανθρώπων.Μην ξεχνάτε οτι χιλιάδες ανθρωποι δανείστηκαν πχ με 1000-1200€ μισθό και μερικά χρόνια αργότερα έχουν μισθό 500-600€.

Φυσικά ευθύνη (Ισως μεγαλύτερη) έχουν και όσοι δανείστηκαν για διακοποδάνεια,εορτοδάνεια,για αγορά ακριβού αυτοκινήτου κλπ.Τα οποία αν και μπορούσαν να πληρώσουν έκαναν κατάχρηση και χρεώθηκαν ακόμα πιο πολύ.Οταν ακούς οτι κάποιος χρωστάει σε 2-3 τράπεζες προφανώς δεν έχει κάνει σωστή διαχείριση,ανοίχτηκε παραπάνω απο όσο έπρεπε.Αλλοι χρεωμένοι πήγαιναν διακοπές και κάθε Σάββατο ταβέρνα.

Μόνο όσοι δανείστηκαν για σπίτι δικαιολογούνται.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τι φταίει η τράπεζα αδερφέ; Η τράπεζα είναι η πιο έξυπνη επιχείρηση γι αυτό έχει πάντα(!) κέρδος.Ποτέ δεν πτωχεύει μια τράπεζα.Αρκεί να έχει ψαράκια για πελατάκια...

Σοβαρά; Για πες περισσότερα...

Δημοσ.
Αν δεν επαιρνε το κρατος ρευστο για να πληρωσει μισθους και συνταξεις, δινοντας ομολογα, μια χαρα θα ηταν οι τραπεζες.

Ε;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...