Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καταντησει γραφικος-το ξερω- αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις που χρειαζοντε 3-4 εφαρμογες και υπαρχουν στο store των windows πιστευω πως η καλυτερη αγορα θα ηταν ενα lumia 550 στο 75ευρω.

Παραταυτα δεν βρισκω το συγκεκριμενο g3 -εαν λειτουργει σωστα- κακη αγορα στο 120ευρω.

Μπορεις να τσεκαρεις ευκολα την εγγυηση παιρνοντας τηλεφωνο την lg και δινοντας το imei του κινητου.

Δημοσ.

Εχω καταντησει γραφικος-το ξερω- αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις που χρειαζοντε 3-4 εφαρμογες και υπαρχουν στο store των windows πιστευω πως η καλυτερη αγορα θα ηταν ενα lumia 550 στο 75ευρω.

Παραταυτα δεν βρισκω το συγκεκριμενο g3 -εαν λειτουργει σωστα- κακη αγορα στο 120ευρω.

Μπορεις να τσεκαρεις ευκολα την εγγυηση παιρνοντας τηλεφωνο την lg και δινοντας το imei του κινητου.

Και εγώ είχα κοιτάξει την λύση αυτή αλλά θέλουμε να έχει και λίγο στυλ B)  το κινητό

Δημοσ.

Και εγώ αυτά του είπα . 200 ευρώ έχει ολοκαίνουριο. Άρα πάω σε moto e/g που επίσης του πρότεινα

. Παιδιά υπάρχει όμως κανείς από εσάς ή γνωστοί σας που να δίνουν κανένα καλό moto g/e γιατί δεν βλέπω στις αγγελίες , κι αν δω θα είναι 180 ευρώ και σπάνια 120? Ψάχνω για τον πατέρα μου μέχρι 120 ευρώ.

Μάλλον θα είναι στο προστατευτικό . Για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά βλέπω προστατευτικό και δεν γνωρίζω τίποτα από αυτά

Ποιος πουλαει 180ευρω Moto G3 που ξεκιναει απο 125???

https://www.skroutz.gr/s/6317018/Motorola-Moto-E-2nd-Gen-4G-8GB.html

https://www.skroutz.gr/s/7282995/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-8GB.html

Γιατι ψαχνεις στις αγγελιες αφου ειναι εντως χρηματων που διαθετεις????

Δημοσ.

Και εγώ είχα κοιτάξει την λύση αυτή αλλά θέλουμε να έχει και λίγο στυλ B) το κινητό

To moto g 3gen εχει πολλα καλα, το στυλ ομως δεν ειναι απο αυτα.Το lumia 550 -αν και στο τελος της μερας ειναι υποκειμενικο- ειναι σιγουρα πιο ευχαριστο στο ματι.

Τεσπα μαλλων για το samsung j5 εισαστε(καλη οθονη,"μεταλικο" πλαισιο και καλουτσικη φωτογραφικη στα χρηματα που διαθετετε).

• Like 1
Δημοσ.

To moto g 3gen εχει πολλα καλα, το στυλ ομως δεν ειναι απο αυτα.Το lumia 550 -αν και στο τελος της μερας ειναι υποκειμενικο- ειναι σιγουρα πιο ευχαριστο στο ματι.

Τεσπα μαλλων για το samsung j5 εισαστε(καλη οθονη,"μεταλικο" πλαισιο και καλουτσικη φωτογραφικη στα χρηματα που διαθετετε).

Αυτό δεν το είχα κοιτάξει. Το 2016 μοντέλο ή το πρώτο?

Δημοσ.

Το πρωτο, το 2016 ξεφευγει απο το budget σας.

(Στα ιδια ειναι κ με το j3 απλα εχει καλυτερη καμερα)

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...