stefant24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σε όλους σας!!! Δώσανε στον πατέρα μου το παραππανω κινητό με μια θήκη σιλικόνης και ένα προστατευτικό τζαμάκι , γυαλί ??? Του είπαν ότι ότι μπορεί να το αγοράσει με 120-180 ευρώ . Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κουτί και ίσως εγγύηση αλλά γνωρίζω ότι στο προστατευτικό γυαλί ( ο Θεός να το κάνει) έχει αρκετά σημάδια. Ο πατέρας μου με λίγα λόγια θέλει κινητό για ιντερνέτ , φωτογραφίες στην δουλειά , κανένα Skype , και να έχει μικρή οθόνη , όχι όπως αυτό. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω? Περιμένω συμβουλή σας!!!!
turbat0s Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 και να έχει μικρή οθόνη , όχι όπως αυτό. Απάντησες μόνος σου νομίζω!
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 αυτό πάνω απ το ακουστικό που γυαλίζει ασπρο τι είναι; σαν κάψιμο φαίνεται.
stefant24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 αυτό πάνω απ το ακουστικό που γυαλίζει ασπρο τι είναι; σαν κάψιμο φαίνεται. Λεκκές πρέπει να είναι η τιμη μ αρεσει 120-180 Φαντάσου . Δεν του έχουν πει ακόμη τιμή ακριβώς αλλά για να του είπαν 12-180 μάλλον πέφτει παζάρι εκεί. Απάντησες μόνος σου νομίζω! Πρώτη μου απάντηση στον πατέρα μου ήταν αυτό . Του λέω είναι μεγάλο και κάπως περίπλοκο . Εκείνος μου απάντησε αν είναι καλό , αν αξίζει και έχω μείνει σε αυτή την ερώτηση μιας και δεν ξέρρω τι να πω. Είμαι σε δύσκολη κατάσταση . Ούτεε γνωρίζουμε αν μπορεί να δώσε ας πούμε μια προκαταβολή και μετά τα υπόλοιπα κτλπ.
turbat0s Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Με 180 παίρνεις ολοκαίνουριο κινητό που θα υπερκαλύπτει τις ανάγκες του πατέρα σου. Μην κάθεσαι και ασχολείσαι με την κακομεταχείριση που μπορεί να έχει υποστεί αυτό. 1
selianx Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Συμφωνώ με τον turbato, εκτός αν είναι στα 120 και έχει εγγύηση και η κακομεταχείρηση βρίσκεται μόνο στο προστατευτικό. Στα 120-παίρνεις αξιόλογο κινητό για τη χρήση που αναφέρεις, και στα μέτρα του. Δες Moto E/G από επώνυμα, υπάρχουν και πιο δυνατά κινέζικα, περιμένεις και άλλες προτάσεις από συμφορουμίτες. 1
ziaba Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 +1 δεν υπάρχει λόγος να δώσει ουτε 120 ευρώ για g3 σε μέτρια προς κακή κατάστασή 1
stefant24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Και εγώ αυτά του είπα . 200 ευρώ έχει ολοκαίνουριο. Άρα πάω σε moto e/g που επίσης του πρότεινα . Παιδιά υπάρχει όμως κανείς από εσάς ή γνωστοί σας που να δίνουν κανένα καλό moto g/e γιατί δεν βλέπω στις αγγελίες , κι αν δω θα είναι 180 ευρώ και σπάνια 120? Ψάχνω για τον πατέρα μου μέχρι 120 ευρώ. Συμφωνώ με τον turbato, εκτός αν είναι στα 120 και έχει εγγύηση και η κακομεταχείρηση βρίσκεται μόνο στο προστατευτικό. Στα 120-παίρνεις αξιόλογο κινητό για τη χρήση που αναφέρεις, και στα μέτρα του. Δες Moto E/G από επώνυμα, υπάρχουν και πιο δυνατά κινέζικα, περιμένεις και άλλες προτάσεις από συμφορουμίτες. Μάλλον θα είναι στο προστατευτικό . Για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά βλέπω προστατευτικό και δεν γνωρίζω τίποτα από αυτά
Alex21121988 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Πήγαινε πάρε καμία καινούρια συσκευή.. Σε αυτά τα χρήματα παίζει P8 lite για παράδειγμα.. Μονο από την φωτογραφία καταλαβαίνεις ότι η κατάσταση της συσκευής είναι σαν να την έχει *αμησει άστεγος (no offence στους άστεγους)
stefant24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Πήγαινε πάρε καμία καινούρια συσκευή.. Σε αυτά τα χρήματα παίζει P8 lite για παράδειγμα.. Μονο από την φωτογραφία καταλαβαίνεις ότι η κατάσταση της συσκευής είναι σαν να την έχει *αμησει άστεγος (no offence στους άστεγους) Θα είναι δύσκολο για τον πατέρα το interface του συγκεκριμένου
Alex21121988 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Πιο απλό συγκριτικά με το G3 θεωρώ πως είναι το p8 lite. Γενικά έχει απλό UI, δεν είναι κάτι δύσκολο, αξιόπιστη εταιρεία είναι, δεν βρίσκω λόγο να μην πάει σε αυτή. Αν γενικά δεν το έχει με το android, όποια συσκευή και να πάρει, θα έχει θέμα.
stefant24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Πιο απλό συγκριτικά με το G3 θεωρώ πως είναι το p8 lite. Γενικά έχει απλό UI, δεν είναι κάτι δύσκολο, αξιόπιστη εταιρεία είναι, δεν βρίσκω λόγο να μην πάει σε αυτή. Αν γενικά δεν το έχει με το android, όποια συσκευή και να πάρει, θα έχει θέμα. Φυσικά! Απλώς εδώ το θέμα είναι να πάρει ένα κινητό που να έχει αυτά που χρειάζεται να είναι όσο το δυνατό εύκολο και το κόστος να είναι σε λογικά πλαίσια , όχι όπως αυτό το G3 που θέλουν να του δώσουν να αγοράσει.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Επισης η γριλια του ηχειου ειναι χτυπημενη? Ετσι φαινεται.
mahone1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ουτε καν φιλε μου καλυτερα κατι καινουριο μην το συζητας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα