Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμια σχεση με phantom και ποιοτικα σαν κατασκευη και σαν δυνατοτητες και στην καταγραφη βιντεο....

Οτι πληρωνεις παιρνεις...

Δημοσ.

Καμια σχεση με phantom και ποιοτικα σαν κατασκευη και σαν δυνατοτητες και στην καταγραφη βιντεο.... Οτι πληρωνεις παιρνεις...

Από περιέργεια, πώς έκανες evaluate την ποιότητα κατασκευής όταν δεν το έχει πιάσει κανείς ακόμα στα χέρια του;  :mellow:

• Like 12
Δημοσ.

Πρότεινε κάτι καλύτερο, να το πάρουμε.

Kαλύτερο όχι, αντίστοιχα αρκετά... απλά μου φαίνονται όλα αυτής της κατηγορίας απαράδεκτα για το ποσό των χρημάτων που δίνεις. Αν είναι να δώσω 350 ευρώ προτιμώ να βάλω άλλα 150 για dji phantom 3 standard....  Αν δεν μπορώ απλά περιμένω άλλα 1-2 χρόνια ακόμα να πέσουν οι τιμές παρά να πετάξω έτσι απλά 350 ευρώ...

Δημοσ.

Καμια σχεση με phantom και ποιοτικα σαν κατασκευη και σαν δυνατοτητες και στην καταγραφη βιντεο.... Οτι πληρωνεις παιρνεις...

Επιτέλους! Κάποιος να τα πει! Νισάφι πια με την κάθε xiaomi που κλέβει τα λεφτά μας

• Like 4
Δημοσ.

Επιτέλους! Κάποιος να τα πει! Νισάφι πια με την κάθε xiaomi που κλέβει τα λεφτά μας

Σταμάτησα να αγοράζω από Xiaomi και βρήκα την υγειά μου!

• Like 6
Δημοσ.

Σε απείλησε κανείς με όπλο να αγοράσεις προϊόντα της xiaomi;

• Like 2
Δημοσ.

επέλεξε xiaomi

γτ τα χώνει

και τπτ μν σε αγχώνει

γτ την xiaomi όποιος επιλέξει

το κεφάλι του θα ξεπλέξει

ότι γράφει ισχύει επι λέξη.

Εξαιρετικές "value for money" όλες τις οι συσκευές..

Thumbs up!!!

Δημοσ.

Εργαλείο.καλή τιμή,και αν βγει σε καμμία προσφορά -30% από bangood με κολοτουμπες αγορα.

Mε την περιστρεφόμενη κάμερα κανείς παπάδες.

Δεν χρειάζεται καν επιτοπου στροφή......μπρος-πισω μονο χωρίς μπερδέματα και headless mode.

Δημοσ.

Είδα όλη τη live παρουσίαση και το unboxing του Barra και ομολογώ πως έχω εκπλαγεί με το εργαλείο. Φαίνεται να έχουν δώσει πολύ προσοχή στα βασικά κομμάτια όπως τα κινητηράκια, τους έλικες, την μπαταρία, το gimbal και την κάμερα.

Προσφέρει εξαιρετικές λειτουργίες on a budget. Αν συνδυαστεί με ένα καλό λογισμικό μέσω κινητού, τότε θα μιλάμε για το απόλυτο value for money. Επιτέλους μάλλον βγήκε το drone του φτωχού. :P

• Like 7
Δημοσ.

Τελικά ... εκεί που έψηνα το επόμενο smartphone μου να είναι Xiaomi, τώρα θα βάλω στη λίστα και το συγκεκριμένο drone! 

<3 Xiaomi 

Υ.Γ Και εις ανώτερα μωρή Xiaomi!

Δημοσ.

Ο κλασσικός ελληναρας ο πολυξερας!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...