mixalis1989 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Παιδια θελω την γνωμη σας. Εβαλα wind vdsl καθως μου υποσχεθηκαν 40 mbps τουλαχιστον. Την πρωτη μερα της συνδεσης η ταχυτητα μου ηταν κοντα στα 20. Τους παιρνω τηλ και μου λενε ειστε μακρυα απο αστικο κεντρο και δεν πιανει καλα δεν επρεπε να βαλετε vdsl!!Σοκ επαθα εφυγα απο την αλλη εταιρια που ημουν γιατι μου ταζαν vdsl ενω η vodafone δεν ειχε. Λεω να παω οτε τωρα να κοψω το συμβολαιο λεφτα εννοειται δεν τους δινω . Επισης μενω Γιαννενα αποσταση απο αστικο κεντρο 700 μετρα αν εχει κανεις καμια συμβουλη Τα στατιστικα
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Κανείς δεν μπορεί να σου τάξει τιποτα ουτε στην adsl ουτε vdsl αν εισαι μακριά απο το αστικό κέντρο οι ταχύτητες σου θα ειναι πάνω κατω τα ίδια
dbconan Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Φιλε κατι δεν παει καλα με την συνδεση σου....Ειμαι 700+ μετρα και πιανω 47+ και εχω πιο μεγαλο Ατουλεισιον απο το δικο σου..Και εχεις και 6αρι snr.... Αλλαξε το απο ΑΝΝΕΧ Β σε ΑΝΝΕΧ Α,μηπως κανει κατι....Τα νουμερα σου θα επρεπε να πας τουλαχιστον 45 +
mixalis1989 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ευχαριστω φιλε θα το αλλαξω.οποια αλλη βοηθεια ευπροσδεκτη γιατι απο wind δεν βοηθανε καθολου Φιλε κατι δεν παει καλα με την συνδεση σου....Ειμαι 700+ μετρα και πιανω 47+ και εχω πιο μεγαλο Ατουλεισιον απο το δικο σου..Και εχεις και 6αρι snr.... Αλλαξε το απο ΑΝΝΕΧ Β σε ΑΝΝΕΧ Α,μηπως κανει κατι....Τα νουμερα σου θα επρεπε να πας τουλαχιστον 45 + Δεν βρισκω να αλλαξω annex στο παλιο ρουτερ ειχε.να αλλαξω.τωρα εχω ενα zyxel
dbconan Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ξεκινα καθαρη εγκατασταση απο την αρχη και προσεχε αν μπορεις να το τσεκαρεις καπου....Δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι γινετε η αν παιζει και τοσο ρολο,αλλα δεν ειδακατι αλλο στα στατ σου...Ισως καποιος πιο εμπειρος να δει κατι πιο καλα απο εμενα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για κάνε ένα έλεγχο στην εσωτερική σου καλωδίωση για καλό και για κακό... https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_EN.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα