pano Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ^Λογικό είναι να μην το καταλαβαίνεις,γιατί δεν είναι κάτι θέσφατο ή μετρήσιμο,απλά είναι προσωπική άποψή μου από εμπειρίες που έχω. @NickTG οι χρόνιοι χρήστες στην συντριπτική πλειοψηφία, πρώτα απ'όλα και το πιο απλό έχουν ιγμορίτιδα και από κει και πέρα αναλόγως τι ατύχημα έχει πάθει ο καθένας.
Liakos1987 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εμένα pano η μάνα μου που έτρεμε το αυτοκίνητο και το τιμόνι, σε μία δόση πείσμωσε και έβγαλε το δίπλωμα στα 40 της, και πρώτο της αμάξι SUZUKI SWIFT SPORT 1.600 125PS.. του έχει κάνει απο 0km μέσα σε 8 χρόνια 272.000 km. Άμα είναι εγώ σαν 29 με μπόλικο μυαλό να μην πρέπει να ακουμπήσω δίκυκλο, καλύτερα να πάω μία ώρα νωρίτερα ή να κάθομαι σπίτι μου. Υ.Γ : 3 φορές με το αμάξι Άγιο είχα που μου ήρθαν κατάμουτρα 3 φορές στο αντίθετο ρεύμα ( Αθηνών - Πατρών ) (Λ.Βουλιαγμένης ανάποδα ο άλλος προς πειραιά δλδ ) και άλλη μία Αλεποχώρι.
pano Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τότε φίλε Liakos1987 καλορίζικο και πάντα όρθιος σου εύχομαι.
Liakos1987 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Να σαι καλά και πάντα τα μάτια μας 10.004.. Αυτό το SYM WOLF 250CC λέει τίποτα η τσάμπα λεφτά.?
pano Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για μέσα στην πόλη Honda SH 150 ΑΒS,δεν χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο,και επίσης κράνος,μπουφάν,γάντια ,μπότες. 1
chrisxkar Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Να σαι καλά και πάντα τα μάτια μας 10.004.. Αυτό το SYM WOLF 250CC λέει τίποτα η τσάμπα λεφτά.? ασχημο δεν ειναι κατα την γνωμη μου και ειναι μεγαλουτσικο ωστε να "ξεγελαει" για μεγαλη αν καποιος δεν ξερει.Καλο ειναι για πρωτο αλλα για εμενα δεν αξιζει τα λεφτα του (σκεπτομενος οτι μπορεις να παρεις πολλα αλλα μηχανακια αντι για αυτο) βεβαια η τσεπη του καθενος αντεχει διαφορετικα ανοιγματα.Αν σε περνει πχ σε 1-2 χρονια να το πουλησεις χανοντας καποια χρηματα και να παρεις οτι θες τσιμπα το(αν εχεις σκοπο να πας σε κατι μεγαλυτερο και γρηγοροτερο) Γενικα η μηχανη ειναι περιεργη περιπτωση γιατι παιζουν πολυ περισσοτερα ρολο στην αποφαση της σωστης αγορας σε συγκριση με το αυτοκινητο. -Για τη χρηση ειναι ταξιδια-εντος -Τι στυλ σου αρεσει(σκουτερ,μεγα σκουτερ,γυμνο,σουπερ,ορθιο,ξερο) -Ποσο γκαζι θες -Συμπλεκτη? -Ποσο βολεμενος θες να εισαι απο αποψη θεσης οδηγησης . . .
Liakos1987 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Chrisxkar όντως είσαι πολύ ξεκάθαρος... Μαρέσει η φάση του wolf αλλά όντως πολλά χρήματα για την λέξη SYM σε αυτό που σου προσφέρει το συγκρεκριμένο.. π.χ 4.195 είναι πολλα για το συγκεκριμένο. Από την άλλη μεριά ότι εχω οδηγήσει είναι με συμπλέκτη.. έστω αυτό το λίγο που έχω οδηγήσει.. Ίσως τώρα αν δοκιμάσω να οδηγήσω σκούτερ να μαρέσει.. Θα δείξει. Πάντως θα ήθελα κάτι εύκολο για πόλη, με ωραία θέση οδηγού, είτε με συμπλέκτη είτε scooter και επίσης και 12 και 80 άλογα να έχει, το ίδιο θα το πηγαίνω κάθε φορά σαν να το καβαλάω για πρώτη φορά.
chrisxkar Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Υπάρχει και η ψυχική υγεία, οπότε να πάρει μηχανάκι να κυκλοφορεί ανθρώπινα. Αν είναι να μην κάνουμε οτιδήποτε διατρέχει κίνδυνο, ας κάτσουμε σπίτι να κοιμόμαστε. Επίσης, είμαστε στο 2016, δεν μπουκώνουν οι κινητήρες αν τα πηγαίνεις σιγά. Δεν είναι δίχρονα αυτο πες το σε εναν φιλο μου που περσι αγορασε ενα ninja 600 του 07 και οταν γυρνουσαμε πισω νομιζαμε οτι ειχε προβλημα λεμε τι διαολο κοφτη εχει?μεχρι που ακουστηκε το ΠΑΤ!!! και ξεμπουκωσε... 1
Sorath Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Το πιθανότερο είναι να ήταν κάποιο σκουπιδάκι στην εισαγωγή Αν ψάξεις να δεις τι εννούσαν το μπούκωμα στους κινητήρες, θα καταλάβεις οτι τεχνικά δεν μπορεί να συμβεί πλέον.
visualizer Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Πάρε κάνα naked 125 cbf ybr η κάτι παρόμοιο με συμπλέκτη .. Ως νέος οδηγός είναι λογικό σε κάποια φάση να ενθουσιαστείς λίγο παραπάνω , ε σε αυτή την φάση καλύτερα να έχεις κόφτη στα 100 - 110 παρά στα 180 + . Θα μου πεις μπορείς να σκοτωθείς και με 30 χιλιομετρα να πηγαίνεις αλλά όσο αυξάνεται η ταχύτητα αυξάνεται και ο κίνδυνος οπότε για κάποιον άπειρο τα 125 είναι εντάξει ( θα το βαρεθείς γρήγορα αλλά είναι σχολείο ), απ'οτι κατάλαβα έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου ε; Πάντως θα ήθελα κάτι εύκολο για πόλη, με ωραία θέση οδηγού, είτε με συμπλέκτη είτε scooter και επίσης και 12 και 80 άλογα να έχει, το ίδιο θα το πηγαίνω κάθε φορά σαν να το καβαλάω για πρώτη φορά. Σε μηχανή 80 άλογα ίσα να ανοίξεις το γκάζι έχεις απογειωθεί .. και το κακό είναι πως κάποια στιγμή χάνεις την αίσθηση της πραγματικής ταχύτητας και το καταλαβαίνεις μόνο όταν είναι να φρενάρεις.Και ο ποιο ακέραιος χαρακτήρας να είσαι τα 50-60-70-80 άλογα είναι επικίνδυνα και για τους έμπειρους . Μην υπερεκτιμάς την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου , ειδικά σε πράγματα που δοκιμάζεις πρώτη φορά και πάντα να οδηγάς στο 60% των ικανοτήτων που νομίζεις ότι έχεις. **Αα και ξέχνα το δικάβαλο για τους πρώτους μήνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα