sugata Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αντί για το Focus (αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο μεγάλο αμάξωμα, και ιδίως πορτ μπαγκάζ), δες το Ford Fiesta, μοντέλο 2009 - 2010, με 1.200cc και 82hp και 1.400cc με 96hp. Πολύ πιο όμορφο μέσα έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 επειδη κι εγω ψαχνω κατι αντιστοιχο, επεσα πανω στο leon 1.6 2005 εχει κανεις καμια αποψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Και εγω σε focus η fiesta θα πηγαινα Βεβαια υπαρχει κ το corolla το οποιο ειναι σκυλι κ με σπιρτοζικο κινητηρα αλλα απο κρατημα λιγα πραγματα επειδη κι εγω ψαχνω κατι αντιστοιχο, επεσα πανω στο leon 1.6 2005 εχει κανεις καμια αποψη? Αν φοραει τον ιδιο κινητηρα με το golf 4 (λογικα τον ιδιο φοραει) εμενα δεν με ενθουσιασε,πολυ νωχελικός κινητηρας κ ψιλο τσιμπαει καυσιμο..Για προβληματα δεν ξερω ...Παντως τα λεον γενικα εχουν καλο πατημα στο δρομο...Εγω οπως ειπα θα πηγαινα για focus κ μονο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πολύ σωστή παρατήρηση. Αν θέλουμε να έχουμε κάποιες πιθανότητες να αποφύγουμε αυτήν την περίπτωση καλό είναι να κοιτάμε για εκδόσεις Full Extra, καμιά ηλιοοροφή κτλ. που δεν τα προτιμούν στα leasing.Και όμως ή έκδοση με ηλιοροφή κ α/c (όχι κλίμα) έπαιζε πολύ σε λιζινγκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αν φοραει τον ιδιο κινητηρα με το golf 4 (λογικα τον ιδιο φοραει) εμενα δεν με ενθουσιασε,πολυ νωχελικός κινητηρας κ ψιλο τσιμπαει καυσιμο..Για προβληματα δεν ξερω ...Παντως τα λεον γενικα εχουν καλο πατημα στο δρομο...Εγω οπως ειπα θα πηγαινα για focus κ μονο!!! αν φοραει τον γνωστό κινητήρα που λες εκτος απο καυσιμο θα τσιμπάει και πολλαπλασιαστές με το τσουβαλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 το corolla το οποιο ειναι σκυλι κ με σπιρτοζικο κινητηρα αλλα απο κρατημα λιγα πραγματα Δεν έχει την αίσθηση του Focus αλλά μια χαρά κρατάει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Και όμως ή έκδοση με ηλιοροφή κ α/c (όχι κλίμα) έπαιζε πολύ σε λιζινγκ Ναι έχεις δίκιο για το συγκεκριμένο αμάξι σαν γενικότερη παρατήρηση όμως ισχύει. Μπερδεύτηκα με τα Astra (άπειρα leasing) που η οροφή ήταν σπάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Mazda 3 του 2007 1600 κυβικά στα 6000;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Mazda 3 του 2007 1600 κυβικά στα 6000;; Καλη περιπτωση το μαζντακι!!! Δεν το εχω οδηγησει αλλα εχω ακουσει οτι εχει καλο πατημα κ ειναι αξιοπιστο κ για εμενα ειναι κ ομορφο.. Δεν έχει την αίσθηση του Focus αλλά μια χαρά κρατάει. Εχουμε corolla απο το 2003 κ το αμαξι σαν συνολο ειναι αστερι αλλα στο κρατημα οπως ειπες δεν εχει την αισθηση του φοκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δες και κανενα Golf 5 fsi 1.6, πολυ καλο στησιμο και αναρτηση, νορμαλ μοτερ και καλη ποιοτητα.Αντιστοιχα για πιο φθηνο seat leon που εχει ιδιο σασι-αναρτηση με golf, με 6.000 οριακα μπορεις να βρεις 1.4 tsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 tomasss δεν έχεις γράψει για τι σκοπο ακριβως το θες. Aν είσαι ένα άτομο και βάσει όσων αναφέρεις στο αρχικό ποστ, δεν έχει νόημα να κοιτάς Focus, Astra, Golf κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 tomasss δεν έχεις γράψει για τι σκοπο ακριβως το θες. Aν είσαι ένα άτομο και βάσει όσων αναφέρεις στο αρχικό ποστ, δεν έχει νόημα να κοιτάς Focus, Astra, Golf κτλ Για εμένα με ένα άτομο ακόμη. Σίγουρα , η κατηγορία Fiesta με καλύπτει. Αλλά έχω απαιτήσεις για ήσυχο ταξίδι και κινητήρα που να τραβάει. Οδήγησα ένα Fiesta προηγούμενης γενιάς 1400 κυβικών με 80 ίππους και όπως περίμενα, είναι επικίνδυνα αργό για το βάρος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 υποθετω ψαχνεις μικρομεσαια κατηγορια για 6000 ευρω παιζεις μπαλα στο 2005-2008 και οχι πανω απο 150000 χιλιομετρα σε ενα γενικο μεσο ορο αξιολογες προτασεις τα φοκους και κορολα,βγαζουν πολλα χιλιομετρα στιβαρα αυτοκινητα με αντοχη στο χρονο και χωρις να χρειαζονται εξτρα ζημιες το γκολφ ειναι ενα σκαλι πανω συνολικα σαν οχημα αν και εχει περιπτωσεις στο απλο μοντελο να καιει υπερβολικα λαδι και το φσι να εχει θεμα στην καδενα το λεον ειναι πολυ υποτιμημενο αυτοκινητο δεν σου κανει να το βαλεις διπλα σε αυτα αλλα ειναι εξισου σκυλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα