tomasss Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σας. Είμαι σε αναζήτηση του καλύτερου συνολικά ,κατά το δυνατόν, μεταχειρισμένου μικρομεσαίου / supermini αυτοκινήτου , μέχρι 1400 κυβικά. Σε βενζίνη και 5θυρο. Φυσικά από ιδιώτη. Δίνω έμφαση στον χαμηλό θόρυβο στην καμπίνα σε ταχύτητες 120-130χμ/ω , στο καλό τράβηγμα του κινητήρα και αξιοπρεπές στήσιμο ανάρτησης. Ο παράγοντας της τεχνικής αξιοπιστίας δεν είναι ασήμαντος φυσικά... Το ποσό των 6000 ευρώ δεν θέλω να το υπερβώ. Μπορείτε να μου κάνετε κάποιες προτάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ford Focus δεύτερης γενιάς σε άριστη κατάσταση στα λεφτά που λες, σε καλύπτει στο άριστο για την κατηγορία του (και όχι μόνο) πάτημα, στήσιμο , τιμόνι, θόρυβο. Στα - ότι σε 1.4 δεν τραβάει. Στο τελευταίο πρέπει να το κάνεις ένα test drive ο ίδιος γιατί κάτι που εγώ θεωρώ αργό εσύ μπορεί να το βρείς ικανοποιητικό έως και σβέλτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Η αλήθεια είναι ότι μου κέντρισε την προσοχή το Focus δεύτερης γενιάς, αλλά 80 ίπποι για 1200 κιλά αμάξωμα...Αντικαθιστώ πάντως Daihatsu 1000 αρι με 70 άλογα , το οποίο , σε συνδυασμό με το βάρος του 700 κιλά, ήταν πολύ σβέλτο. Σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνω το καρυδοτσουφλο με το ''αμάξι'' , αλλά με το ένα πας σβέλτα και με το άλλο σέρνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τα 1600 είναι απαγορευτικά κυβικά; Το πόσο που έχεις σκοπό να διαθέσεις είναι αρκετό για να πάρεις πολύ καλό αμάξι δεκαετίας και όχι μόνο ακόμα και πενταετίας ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ποια είναι η διαφορά στα τέλη κυκλοφορίας; Δεν πρόλαβα να την ψάξω. Νομίζω λοιπόν ότι μπορώ να αντεπεξέλθω και στα 1600 κυβικά. Τί πρόταση έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Και βέβαια το Focus που λέω αλλά με 1.6 115 άλογα που πιστεύω θα σε καλύψει άνετα. Τα τέλη δεν ξέρω ακριβώς αλλά η διαφορά είναι μικρή 20€ - 30€ νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αν θες οικονομία πήγαινε για 1400 καλύτερα. Τα τέλη έχουν διαφορά γύρω στα 30ε αλλά η κατανάλωση θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη. Σε αυτά τα λεφτά πάντως βρίσκεις και κάποιο μοντέλο με turbo αν χρειαζεσαι πολλούς ίππους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Συμφωνώ κ εγω για focus II αλλα με το facelift (2008 κ μετα νομιζω). Και καλυτερα το 1.6. Η διαφορα στα τέλη ειναι 25€ και αλλα 40-80 να ειναι στην ασφάλεια το χρονο (αναλόγως της εταιρείας). Στην κατανάλωση θα καίει πιο πολυ εντός πόλης αλλα θα ειναι πιο άνετο γενικά. Επισης ειναι πολυ ανθεκτικά και εχουν αρκετά οικονομική συντήρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τα περισσότερα focus μτχσμενο είναι από leasing να ξέρεις όμως χωρίς να ναι απαραίτητα κακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις σας. Το σίγουρο είναι ότι θα στραφώ σε μεταχειρισμένο από ιδιώτη. Διότι από έμπορο το τί είδα....Μόνο σε αφελείς απευθύνονται. Και κάτι άλλο ρε παιδιά: ποιοτικά στο εσωτερικό μου φαίνονται πολύ υποδεέστερα από Daihatsu και Mazda ; . ή είναι ιδέα μου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αν θες οικονομία πήγαινε για 1400 καλύτερα. Τα τέλη έχουν διαφορά γύρω στα 30ε αλλά η κατανάλωση θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη. Σε αυτά τα λεφτά πάντως βρίσκεις και κάποιο μοντέλο με turbo αν χρειαζεσαι πολλούς ίππους. Με τέτοιο βάρος και 1400cc μόνο περισσότερη οικονομία δεν θα έχει και σίγουρα μακριά από άνετα ταξίδια θα κάνει. Με 2-3 άτομα μέσα το αυτοκίνητο και κλιματισμό το 1400 θα μείνει στον δρόμο (που λέει ο λόγος). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τα περισσότερα focus μτχσμενο είναι από leasing να ξέρεις όμως χωρίς να ναι απαραίτητα κακο Πολύ σωστή παρατήρηση. Αν θέλουμε να έχουμε κάποιες πιθανότητες να αποφύγουμε αυτήν την περίπτωση καλό είναι να κοιτάμε για εκδόσεις Full Extra, καμιά ηλιοοροφή κτλ. που δεν τα προτιμούν στα leasing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Κατανάλωση στο 1.6 Focus αν δεν είναι μικρότερη από το 1.4 στη χειρότερη να είναι στα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πάρε ένα golf 1.4 122hp ( σιγά μην πρότεινα τπτ αλλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Honda Jazz μοντέλο 04-05 1400cc.Δέν ξέρω εαν σε χώρους σας είναι επαρκείς. Toyota Corolla 1.4 vvti μοντέλο 06-07 βέβαια ξεφεύγει και πάει πρός οικογενειακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα