Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την αρχή ενεργοποιημένα είναι, πιθανόν όπως έγραψες να είναι upgrade από τα 8 ή 8.1, γιατί όταν ρώτησα τον τεχνικό αν δεν μείνω ικανοποιημένος από τα 10 αν μπορώ να τα βγάλω και μου είπε ότι γίνεται. Απλά πέρασε ο μήνας και παιδεύομαι τώρα...

Αυτή την στιγμή κατεβάζω τα 8.1 να τα εγκαταστήσω μέσω USB stick, ελπίζω μόνο να μην ζητήσει κλειδί. Γιατί αυτό που βρήκα από τα προγραμματάκια που βρίσκουν το κλειδί, δεν το δέχτηκε την προηγούμενη φορά που κατέβασα από την microsoft τα 8.1 σε iso.

Η εγκατάσταση των Windows 8 είναι διαφορετική από αυτή των 7. Σίγουρα θα σου ζητήσει κλειδί και δεν θα μπορείς να το παρακάμψεις. Όμως υπάρχει τρόπος, δες αυτόν τον οδηγό   https://www.pcsteps.gr/63155-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-8-1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AF/

Δημοσ.

Η εγκατάσταση των Windows 8 είναι διαφορετική από αυτή των 7. Σίγουρα θα σου ζητήσει κλειδί και δεν θα μπορείς να το παρακάμψεις. Όμως υπάρχει τρόπος, δες αυτόν τον οδηγό   https://www.pcsteps.gr/63155-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-8-1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AF/

Δεν ξέρω τι θες να πεις. Κάπου μπερδεύτηκες. Η ίδια διαδικασία είναι.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι θες να πεις. Κάπου μπερδεύτηκες. Η ίδια διαδικασία είναι.

Ναι, συγνώμη, δεν το διευκρίνισα. Εννοούσα ότι στα Windows 7 μπορείς να παραβλέψεις το βήμα που σου ζητάει το κλειδί, ενώ στα 8 δεν μπορείς. Αυτή είναι η διαφορά στην οποία αναφερόμουν. Προφανώς η υπόλοιπη διαδικασία της εγκατάστασης των winodws - Format είναι η ίδια. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχεις αυτοκόλλητο κάτω από το λάπτοπ με το κλειδί των windows τότε ή είχες 8/8.1 ή το λάπτοπ ήρθε χωρίς windows (FreeDOS, No OS, Linux) και κάποιος πέρασε τα windows μετά.

Έχω SONY VAIO περίπου τρια χρόνια με τα 8αρια original. Tο αυτοκόλλητο που είναι στη βάση του είναι το γνωστό της MS με το υδατογράφημα, αλλά δεν αναφέρει κλειδί, γεγονός που με προβλημάτισε αρχικά (μήπως αγόραζα μαϊμου). Από εκεί που το αγόρασα μου εξήγησαν ότι στα καινούργια μηχανήματα (με ΟΕΜ άδειες) δεν αναγράφεται πλέον SN αφού αυτό είναι περασμένο στο BIOS. To έχω τσεκάρει και με άλλους κατασκευαστές (samsung-dell) και ισχύει το ίδιο. Οπότε για κάποιον ψιλοάσχετο χρήστη, είναι περιπέτεια να βρει το SN.

Δημοσ.

Αφού το λάπτοπ είχε αυθεντικά 8άρια γιατί δεν κοιτάς πως να κάνεις factory reset το οπίο θα σε γυρίσει στην αρχική κατάσταση, όπως πήρες δηλαδή το λάπτοπ (με τα 8);

Πάντως δοκίμασε με αυτό μήπως βρεις το κλειδί από το BIOS.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...