Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ! Δεν ξερω αν ειμαι στην καταλληλη περιοχη του φορουμ αν δεν ειμαι παρακαλω μετακινηστε το θεμα. 

Προσφατα επεσε στα χερια μου το κινητο του τιτλου και καθως ειναι παλιο σκεφτηκα να ασχοληθω με root και να του περασω costum rom , εψαξα βρηκα εναν οδηγο αλλα καπου κολαω ! θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποια μεθοδο που εχει δοκιμασει τον τελευταιο καιρο και τα καταφερε ;

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ! Δεν ξερω αν ειμαι στην καταλληλη περιοχη του φορουμ αν δεν ειμαι παρακαλω μετακινηστε το θεμα. 

Προσφατα επεσε στα χερια μου το κινητο του τιτλου και καθως ειναι παλιο σκεφτηκα να ασχοληθω με root και να του περασω costum rom , εψαξα βρηκα εναν οδηγο αλλα καπου κολαω ! θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποια μεθοδο που εχει δοκιμασει τον τελευταιο καιρο και τα καταφερε ;

http://www.kingoapp.com/

με ευχαριστεις μετα!

Δημοσ.

Σε ευχαριστω τωρα :P το κατεβαζω αυτο το τρεχω στο pc μετα χρειαζεται κατι αλλο ; ειμαι λγο ασχετος με αυτο το θεμα πρωτη φορα ασχολουμαι σοβαρα . Μετα πρεπει να κατεβασω καποια ρομ να βαλω τι κανω ;

Δημοσ.

Σε ευχαριστω τωρα :P το κατεβαζω αυτο το τρεχω στο pc μετα χρειαζεται κατι αλλο ; ειμαι λγο ασχετος με αυτο το θεμα πρωτη φορα ασχολουμαι σοβαρα . Μετα πρεπει να κατεβασω καποια ρομ να βαλω τι κανω ;

δες σχετικα video στο youtube δεν ειναι απλο...γιατι μπορεις να φας brick...!!θελει προσοχη!

την ειχα πατησει

Δημοσ.

εχεις καποιο συγκεκριμενο να δω γιατι διαβαζω σχολια σε διαφορα βιντεο και υπαρχουν και κακες κριτηκες μην την πατησω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...