Προς το περιεχόμενο

Ειμαι απλός χρήστης. Ψάχνω ΝΕΟ ΤΗΛΕΠ/ΚΟ ΦΟΡΕΑ.

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΕ ''karib'' ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ.....!!!!! ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ...... :D http://www.cytanet.com.cy Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΙΡΑ = 1.70 EURO ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....!!!! :D

Δημοσ.

Το ότι κάποιος είναι φτηνότερος ή ποιοτικότερος είναι κατανοητό.

Η ερώτηση παραμένει

"...επί μονίμου βάσεως να γίνουμε κινητοί υπολογιστές των σεντς και λεπτών του ευρώ; Και από τρέξιμο τι γίνεται; Που είναι το όφελος και που η χασούρα;

Τι συμφέρει, οικονομικά αλλά και σαν εύκολη διαδικασία, και τι όχι; ..."

Δημοσ.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.... :D ΟΧΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.....!!!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΣΕΠΗΣ...ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΗ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.............. :D :D

Δημοσ.

Στο τέλος βλέπω να μας έρχεται πιο φτηνά να δώσω από 1 pc σε κάθε αγαπημένο μου πρόσωπο, και να τα λέμε με netmeeting!

Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα με δικό μου πρόσωπο. Μας χωρίζουν εκατοντάδες χιλιόμετρα. 100 δρχ (χχ ευρώ) την ώρα είναι πολλά; Χορταίνουμε να μιλάμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...