karib Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Ρε παιδες, σίγουρα είστε πιο ψαγμένοι από μένα στο εν λόγω θέμα, γι αυτό ζητώ και τη γνώμη σας. Είμαι ένας κλασικός συνδρομητής του Οτε, και κάνω και χρήση internet. Εχω isdn 64. Οπότε πληρώνω οτε για αστικές & υπεραστικές φωνητικές συνομιλίες, για internet και φυσικά και συνδρομή σε παροχέα internet (acn). Λοιπόν, έχω μπει σε σκέψεις κατά πόσο όντως με συμφέρει οικονομικά να κάνω ένα βήμα σε εναλλακτικό τηλεπικοινωνιακό φορέα. Αλλά έχω μπλέξει. Εχουμε και λέμε...όι παράγοντες για να ληφθεί απόφαση είναι οι εξής: Κάνω μεγάλη χρήση internet. 3-4ώρες ημερησίως. Το 2004 θα πάω σε dsl. Κάνω ελάχιστες αστικές αλλά πολλές υπεραστικές κλήσεις. Βέβαια εν μέρει (60%) τις υπεραστικές με τα αγαπημένα μου πρόσωπα ήδη τις έχω συμπιέσει με τη χρήση netmeeting. Ωστόσο παραμένει ένα αξιόλογο ποσοστό υπερασικών. Έπίσης ενδιαφέρομαι για πανελλαδική κάλυψη. Ετσι, με δεδομένες τις ανάγκες μου σε net, υπεραστικά κλπ, που θα μου προτείνατε να κοιτάξω; Εχω μπλέξει με χίλιες δυο χρέωσεις των εναλλακτικών οι οποίες αν δεν κάνω λάθος αλλάζουν και αρκετά συχνά με αποτέλεσμα το τί είναι συμφέρον και τι όχι να αλλάζει από μήνα σε μήνα! Καλά, είναι τόσο εύκολο (όχι τεχνικά όσο σαν μανούβρα και διαδικασία και τρέξιμο) να αλλάζεις κάθε λίγο (σήμερα είναι η x εταιρία φτηνότερη για τις αναγκες μου, αύριο η y κλπ) εταιρία; Δε μιλάμε για χρόνια, αλλοίμονο είναι εκ των ουκ ανευ ότι πρέπει να αναθεωρούμε τις επιλογές μας, ασχολούμαι δεκαετίες με την τεχνολογία και η προσαρμοστικότητα είναι δεύτερη φύση μου. Αλλά επί μονίμου βάσεως να γίνουμε κινητοί υπολογιστές των σεντς και λεπτών του ευρώ; Και από τρέξιμο τι γίνεται; Που είναι το όφελος και που η χασούρα; Τι συμφέρει, οικονομικά αλλά και σαν εύκολη διαδικασία, και τι όχι; Ξεμπερδέψτε με ρε παιδιά!
karib Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Ρε παιδιά, δεν πρόλαβα να κάνω το post μου και μόλις διάβασα για τις νέες αλλαγές στα τιμολόγια του Οτε. Ημαρτον!
karib Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Κανείς ρε παιδιά; Ολοι στον οτε είμαστε? Καλά να πάθουμε τότε!
ATG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 An kanis iperastikes poles, kitaxe Telepassport i Tellas My Greece.
karib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Κανείς ρε παιδιά; Ολοι στον οτε είμαστε? Καλά να πάθουμε τότε!
anaxiopistos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 για αστικες κλησεις καμια ιδεα για φτηνα τηλεφωνηματα?
MTG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουμε τα εξής, αφού αναμένονται πολλές αλλαγές αν περάσουν από την ΕΕΤΤ τα νέα τιμολόγια του ΟΤΕ: Αστικά: Lannet Υπεραστικά: (α) Για αρκετή χρήση μέχρι περίπου 3ώρες το μήνα: TelePassport (β) Για μεγαλύτερη χρήση: Tellas MyGreece Διεθνή: Q-Telecom
karib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Τα νέα τιμολόγια του ΟΤΕ πέρασαν. Ποιος έβγαλε άκρη με τα φραγκοδίφραγκα (λεπτά ευρώ) στις αυξομειώσεις; Το μόνο εμφανές είναι η αύξηση των παγίων.
stefefi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Τα νέα τιμολόγια του ΟΤΕ πέρασαν. Ποιος έβγαλε άκρη με τα φραγκοδίφραγκα (λεπτά ευρώ) στις αυξομειώσεις; Το μόνο εμφανές είναι η αύξηση των παγίων.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΦΤΗΜΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΑΡΧΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΛΙΡΑΣ......ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
karib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Καμιά πιο εφικτή λύση; Δεν έρχεται η Ατηκ εδώ καλύτερα;
SpY Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Karib egw eimai xristis tis Tellepassport! Edw kai enan peripou xrono! Epeidi to eixa psaxsei poly to thema, se synferei para poli an kaneis iperastikes kleiseis kai kleiseis pros kinita! Einai i ftinoteri stis iperastikes! kai sta kin! Kai meta nomizw erxetai i Tellas me mikri diafora.Den exeis na xaseis tipota (den exei pagia), gine sindromitis kai xsexna ton OTE! Mono tis astikes tha ton plirwneis
karib Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Thanks Spy! Ετοιμάζομαι να σερφάρω λίγο στις σελίδες της Tellepassport.
MTG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Τα νέα τιμολόγια του ΟΤΕ πέρασαν. Τυπικά δεν έχουν περάσει ακόμα. Αν διαβάσεις το δελτίο τύπου του ΟΤΕ θα δεις πως το αναφέρει στην αρχή. Πάντως της πλάκας και ψευτομειώσεις είναι αυτές που κάνει ο ΟΤΕ, αφού και πάλι υπάρχουν φθηνότεροι εναλλακτικοί, με μόνη εξαίρεση την αστική χρέωση υπεραστικών τις Κυριακές. Το πάγιο είναι το σίγουρο που τσεπώνει και γι' αυτό και το αύξησε...
sakaflias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 φιλε karib όλες οι εταιρείες πανω κάτω δίνουν τις ίδιες τιμες με μικρες διαφορες μεταξυ τους. Τα σημεια που θα έλεγα εγω να προσέξεις είναι: 1.ποιότητα 2.καλυτερη τιμη 3.Χρεωση ανα δευτερόλεπτο 4.Τί ελαχιστη χρεωση έχει 5.που παίρνεις τηλ περισσοτερο(κιν,αστικ,υπεραστ,διευθν) 6.τα πακέτα που δίνουν(δωρεαν χρονο,περιαστικη...κλπ) Παντως πιο φτηνα θα σου ερθει απ'ότι στον ΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.