Προς το περιεχόμενο

mod_python for Py2.7 (py & psp Apache)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα στο Link.png Site: άρθρο αυτό για την εγκατάσταση του mod_python σε Windows32 και py2.5 για εκτέλεση py και psp αρχείων σε Apache. Εγώ δουλεύω με την έκδοση py2.7 και δυστυχώς τα αρχεία που βρίσκονται σε αυτό το blog post δεν είναι συμβατά με την έκδοσή μου (μόνο δουλεύουν με Python 2.5!).

Αυτό που μπόρεσα να κάνω είναι να βρω την εκτελέσιμη μορφή για την έκδοση του mod_python και φυσικά Py2.7 Link.png Site: εδώ αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω λόγω ενός run time error όπως αναγράφεται στο βήμα 4 του παραπάνω blog post. ( mod_python-3.3.1.win32-py2.7.exe).

Υπάρχει κανένας τρόπος ώστε από το παραπάνω exe να φτιάξω τα αρχεία  mod_python.dll και mod_python.so και να τα αντιγράψω στο Apache/modules. Κάποιος αλγόριθμός βήμα προς βήμα?

Ευχαριστίες

Δημοσ.

To mod_python ήταν παρατημένο για πολλά χρόνια, αλλά πριν κανένα χρόνο ξαναξεκίνησε η ανάπτυξή του. That being said, και χωρίς να απαντάω στην ερώτησή σου θα σε συμβούλευα να παίξεις με mod_wsgi.

ΥΓ. Τα αρχεία *.so δεν υπάρχουν σε windows, αλλά μόνο σε *nix.

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει το mod_wsgi αλλά για να παίξω ΜΟΝΟ με το Django framework 1.9 και η έκδοση που είναι συμβατή με αυτό είναι για Python 2.7. Προσπάθησα να πάιξω με την τελευταία έκδοση της Python και δυστυχώς είχα προβλήματα με το Django framework και επανήλθα στην Python 2.7 και στην αντίστοιχη έκδοση του mod_wsgi.

Τώρα έχω γράψει κάποια script που θέλω να τα ελέγξω και ο μόνος τρόπος τώρα είναι με την Python 2.7 ορίζοντας διαφορετικό port σε σχέση με το django framework. Με το mod_wsgi και py2.7 έχω δυστυχώς πρόβλημα και αναγκαστικά καταφεύγω στο mod_python.

Anyway έχω κάνει post την ερώτηση Link.png Site: εδώ και δυστυχώς δεν μου έχει απαντήσει κανένας ακόμη. Μου είπαν στο Twitter ότι για να βρεθεί το DLL MSVCR90 θα πρέπει να εγκατασταθεί το Visual C++ 2008 Link.png Site: Redistributable package , το οποίο το έχω εγκαταστήσει και ακόμη έχω το ίδιο πρόβλημα. Κάτι διαφορετικό πρέπει να γίνει και ... δυστυχώς όσους ρωτήσα μου είπαν θα σε βοηθούσαμε αλλά δεν δουλεύουμε με Windows  (συνεπώς έχει να κάνει με το λειτουργικό και φυσικά με την Python 2.7). 

Ευχαριστίες

Δημοσ.

1. Παράτα το mod_python

2. Εγκατέστησε το mod_wsgi ακολουθώντας τις οδηγίες που λέει εδώ

3. Τα κρίσιμα βήματα είναι τα 3 και 4 τα οποία είναι κατά 90% ο λόγος που παίρνεις τα λάθη για τα DLL

4. Αν δεν βγάζεις άκρη, εγκατέστησε VirtualBox και φτιάξε ένα linux VM (λογικά με bridged network) και παίζε από εκεί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έχω ήδη κάνει αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να παίξω ταυτόχρονα και με το Django (δηλαδή ένα σμπάρο δύο τρυγώνια), πράγματα το οποίο γίνεται μόνο με py2.7 σε Windows διαφορετικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσω .... Linux!

Όσο αφορά το mod_python βρήκα αυτήν την Link.png Site: βιβλιοθήκη την κατέβασα και χρησιμοποιήσα το VS 2008  για να την κάνω compile οδηγίες Link.png Site: εδώ  

και το πρόβλημα μου βρίσκεται Link.png Site: εδώ . Αναμένω ιδέες και σχόλια σύντομα!

Ευχαριστίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...