Alvo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Καλησπέρα θα ηθελα την βοήθεια σας εκανα αίτηση στην forhtnet για vdsl μου εστειλαν το ρουτερ ολα καλα και ενεργοποιήθηκα ομως απο εχθες εχω ενα προβλημα δεν συγχρονίζει το ρουτερ καθολου....ειναι νεκρο βεβαια adsl εχθες ειχα τωρα ουτε adsl εχω μηπως πρπει να κανω ρυθμισεις στο router εχω το TG788VN V2
paleokwstas89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 έβαλες το id-password του vdsl?γιατι όταν γίνεται από adsl σε vdsl αλλάζουνε των κωδικό σου !!πρέπει να μπεις στο ρουτερ σου και να τους πάρει τηλ. να σου δώσουνε τα καινούρια εχε διπλα σου ΑΦΜ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ λογικα
Alvo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εχω τους κωδικούς μπηκα στο ρουτερ και στο broadband connection έχει wan connection και ip wan ολα disconnected
Alvo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τους πήρα το προβλημα είναι απο τον ΟΤΕ πρεπει να περιμένω 3 μέρες.... Εχω φιλο στον ΟΤΕ να τον πάρω μήπως αμα μπρει να το κάνει ποιο γρήγορα Εχω φιλο στον ΟΤΕ θα τον παρω τηλ να δω αμα μπορει να το δει αυτός...
paleokwstas89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τους πήρα το προβλημα είναι απο τον ΟΤΕ πρεπει να περιμένω 3 μέρες.... Εχω φιλο στον ΟΤΕ να τον πάρω μήπως αμα μπρει να το κάνει ποιο γρήγορα Εχω φιλο στον ΟΤΕ θα τον παρω τηλ να δω αμα μπορει να το δει αυτός... ok,κανε τα κουμαντα σου!! περιμενουμε νεα σου
Alvo Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ηρθε ο τεχνικος του ΟΤΕ ειπε δεν βρηκε προβλημα σημερα εβαλα το παλιο router του adsl και δουλευει κανονικα αλλα εχω ads ενω η fortnet λεει οτι κανονισαν συνδιαστικο μαλλον τωρα το royter του vdsl δεν θα επρεπε και αυτο να συνχρονιζει σε adsl Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 1021/16524 kbps Attainable Rate (Up/Down) 1335/17776 kbps Noise Margin (Up/Down) 7.3/6.4 dB Line Attenuation (Up/Down) 6.3/4.8 dB Output Power (Up/Down) 6.1/14 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 32/64 Interleave Delay (Up/Down) 11.65/7.7 ms INP (Up/Down) 4/0.3 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 0/0 Annex Type AnnexA
Alvo Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Τελικα το πρόβλημα ηταν το ρουτερ Συχρονισε στα 47dow και 5 up τώρα έχω άλλο θέμα όταν συνδέω το κιν μεσώ wifi χάνετε το internet στο pc μόλις απενεργοποιήσω επανερχεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα