Retromaniac Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Επειδή με ξεπερνα η επιμονη σου το ξαναποσταρω Retromaniac...παρατατο βρε παλικάρι μην κουράζεσαι. Σου λέει ο haha ότι η Samsung και η HTC έχουν να βγάλουν συσκευή εδω και 2 χρονια και ίσως δεν θα ξαναβγάλουν... Το ποσοστό πήγε στο 0.7%. Είχες πει και εσύ παλιότερα σε σχόλιο σου ότι θα έβγαζε τα 10 το αργότερο το Νοέμβριο και τελικα τα έβγαλε ένα εξάμηνο μετα και χωρίς να αναβαθμίσει όλες τις συσκευές όπως είχε υποσχεθεί. Ακομα και τωρα η επίσημη 318 έχει τα θέματα της. Συσκευή της προκοπής στην μεσαία κατηγορια δεν αξιωθηκε να βγάλει.Εν έτη 2016 σιχαθήκαμε τους snap 210-212-400 που πλέον δεν πάνε βήμα... Χωρίς να μιλήσω για store και τετοια..και ακόμα συνεχίζεις.Παρατατο να βρεις την ηρεμία σου. Χαλιέμαι που η Μικρομαλακη τα έκανε σκατα και απόσκατά γιατί το γουστάρω το λειτουργικό ΑΛΛΑ δες την πραγματικότητα κάποια στιγμη. Το ποστ σου δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Τίποτα που δεν έχω ξανακούσει και δεν έχω αντικρούσει.. Δες και εσύ αυτό ξανά γιατί με ξεπερνάει η δικιά σας επιμονή http://www.insomnia.gr/topic/610429-microsoft-υποχωρούμε-για-την-ώρα-από-την-κατασκευή-smartphones-αλ/?p=54884157
haHa Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Περίεργο, από αυτό πήγαμε σε αυτό: Μελλοντικα αυτα, οχι τωρα. 6+ μηνες μετα την διαθεση των windows 10 κ δεν μπορει ο αγοραστης αυτην την στιγμη(δεν το ειδες πριν; ) να αγορασει καποιο κινητο με windows 10 κ continuum και να μην ειιναι microsoft. Μονο ενα acer που φυσικα απετυχε και παιζει να μην κυκλοφορησε καν Ελλαδα. Καμμια σχεση με το wishful thinking "Κάτσε να δεις με τα windows 10 και το continuum πόσοι κατασκευαστές θα μπουν στο παιχνίδι...." Mα ισχυει. Θελω να παω να αγορασω αυτην την στιγμη ενα windows 10 mobile κινητο (οχι ms) με continuum. Μπορεις να μου πεις ποσο κανει για να το παρω και να το συνδεσω το βραδυ με την οθονη μου μεσω continuum; Νομιζω πως δεν μπορω, γιατι οι κατασκευαστες μειωσαν το ενδιαφερον τους για τα windows 10 mobile , σε αντιθεση επι windows phone 8 που εβγαζαν περισσοτερες συσκευες κλπ.
panos9553 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Το ποστ σου δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Τίποτα που δεν έχω ξανακούσει και δεν έχω αντικρούσει.. Τσίπρας - Retromaniac γράψετε διπλό...Τον ξεπέρασες μπαγάσα. Τίγκα στα επιχειρήματά εισαι. 2
AlexKane Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Θελω να παω να αγορασω αυτην την στιγμη ενα windows 10 mobile κινητο με continuum. Μπορεις να μου πεις ποσο κανει για να το παρω και να το συνδεσω το βραδυ με την οθονη μου; Είναι Τετάρτη σήμερα, είναι κλειστά τα μαγαζιά 6
panos9553 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Είναι Τετάρτη σήμερα, είναι κλειστά τα μαγαζιά Έκλαψα παναθεμα σε..πονεσε η κοιλιά μου.....
Vasilisxd Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εγω αν βγάλει μια σωστή συσκευή στις ~5 ίντσες με σοβαρή αυτονομία και καλά Specs το αγοράζω
basilis_k6 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 «η Microsoft θα πρέπει να παραμείνει ρεαλίστρια και να συνεχίσει να υποστηρίζει άλλες mobile πλατφόρμες ανταγωνιστών με τις υπηρεσίες ....« σε αυτο τα καταφερε παντως να τα λεμε αυτα. τοσο καλα που σε λιγο οι εφαρμογες των win θα ειναι περισσοτερες στο Playstore παρα στο δικο της. 1
billstamaniac Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Για μένα δύο πράγματα δείχνει είτε θέλει να δώσει χωρο σε τριτους κατασκευαστες να βγάλουν συσκευες που υπήρχε πολύ παραπονο είτε ισχύουν οι φημες που λένε ότι αρχες του 2017 θα έχουμε την εμφανιση του surface phone οπότε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αυτή την στιγμή να βγάλει συσκευες απλα για να συντηρει το 1%
AtiX Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Η Microsoft δυστυχώς πληρώνει τα σοβαρά λάθη του παρελθόντος... α) Την μεγάλη ιδέα να γίνει Apple στην θέση της Google... β) Την διακοπή συμβατότητας ανάμεσα σε τρεις γενιές λογισμικού... γ) Την άγρια εξαγορά της Nokia... δ) Τις τρομερές ελλείψεις στο store... Όλα λάθη του Ballmer! Άντε τώρα να το μαζέψεις και να πείσεις την αγορά, τους κατασκευαστές και τους developers να σε εμπιστευτούν και να υποστηρίξουν τα ενοποιημένα W10... 2
piliourits Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Κρίμα αλλά χωριό που φαινόταν... Και γω περίμενα ένα καλό midrange κινητό αλλά ποτέ δεν ήρθε. Πάνω από 400 ευρώ πήγαν αμανάτι με το πρώτο Lumia 800 που δεν κατάφερε ποτέ ούτε τον τηλεφωνικό κατάλογο να συγχρονίσει πλήρως (zune και δε συμμαζεύεται). Όσοι πλήρωσαν για τα σειράς 900 και είχαν την οικονομική δυνατότητα, σύντομα τα αντικατέστησαν. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για όσους θα επιθυμούσαν ένα δυνατό και πλήρες σύστημα, και στο χώρο εργασίας και στο σπίτι για διασκέδαση και εν κινήσει. Δυστυχώς όμως, μέχρι τα 10αριά το μόνο που είχε καταφέρει η εταιρεία να μπασταρδέψει και το desktop, το office ακόμη φρεναριστό πάει στις κινητές πλατφόρμες, στο gaming που ήταν κορυφή αρχίζουν να χάνουν έδαφος όλο και περισσότερο τα windows. BSD στα 10άρια του λαπτοπ το 2016 (απλά τώρα επανεκκινεί μόνο του) Δυστυχώς δεν είναι το πρόβλημα τα κινητά, είναι ότι το Νο1 λειτουργικό στον πλανήτη από τη μεγαλύτερη εταιρεία δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις. Και καλά άντε να διατηρήσει τη θέση της στο desktop η Microsoft. Σε κινητά που ονειρεύονται surface μερικοί, οι ανταγωνιστές θα παγώσουν την εξέλιξη και θα περιμένουν να ωριμάσει η Microsoft το mobile για να τους φτάσει και ξεπεράσει; ή οι φθηνοί κατασκευαστές κινέζικων θα αφήσουν έστω και μια γωνιά περιθωρίου στην αγορά; Να ζήσουμε να τα θυμόμαστε! 1
evkar Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 υπάρχει στροφή παιδιά στα 2+1 surfase ,και σήμερα το γράφουν πολλά φόρα. Ο πάνος paney με την ομάδα του , και κυρίως με τον Groene δουλεύουν αποκλειστικά για το surface . Προς το παρόν τα αφήνουν τα κινητά . Ο Πάνος , σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τύπου έχει ένα είδος εμμονής με τα surface και την ανταγωνίστρια Apple , στο θέμα των tablets . Και ο Groene , προερχόμενος από την palm , είναι εγγύηση . Δεν νομίζω ότι η Μs δίνει σημασία στο κομμάτι των κινητών , οπόταν αμφιβάλλω αν θα βγει surface phone . Αν τώρα κάποιος τρίτος κατασκευαστής , θέλει να δοκιμάσει και να φάει τα μούτρα του , θα δούμε . Το θέμα τώρα είναι όσοι έχουν WP10 θα συνεχίσουν να έχουν υποστήριξη ή .......άντε γεια ? 1
Holism Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 υπάρχει στροφή παιδιά στα 2+1 surfase ,και σήμερα το γράφουν πολλά φόρα. Ο πάνος paney με την ομάδα του , και κυρίως με τον Groene δουλεύουν αποκλειστικά για το surface . Προς το παρόν τα αφήνουν τα κινητά . Ο Πάνος , σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τύπου έχει ένα είδος εμμονής με τα surface και την ανταγωνίστρια Apple , στο θέμα των tablets . Και ο Groene , προερχόμενος από την palm , είναι εγγύηση . Δεν νομίζω ότι η Μs δίνει σημασία στο κομμάτι των κινητών , οπόταν αμφιβάλλω αν θα βγει surface phone . Αν τώρα κάποιος τρίτος κατασκευαστής , θέλει να δοκιμάσει και να φάει τα μούτρα του , θα δούμε . Το θέμα τώρα είναι όσοι έχουν WP10 θα συνεχίσουν να έχουν υποστήριξη ή .......άντε γεια ? δεν νομιζω να ειναι πολλοι αυτοι που θα συνεχισουν να εχουν wp ετσι κι αλλιως
k_dinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά το Microsoft 950 αυτή τη στιγμή έχει 350€.Αν με αυτές τις εξελείξεις πέσει κοντά στα 250€, το τσίμπάω ευχαρίστως 1
ougachallenge Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Xεχεχε να δω που θα πανε οι wp users τωρα.Μαλλον σε κανενα κινητο μονο για κλησεις και sms δεν θα τους λειψει και τιποτα εξαλλου αφου τα wp μονο ενα twitter ειχαν και ενα facebook.Προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα τα wp απο android & ios.Ειναι αστειο να σε πουλαει η ιδια σου η εταιρια.Και η Microsoft το εχει κανει πανω απο 5 φορες στην ιστορια της.Συντομα βλεπω και windows 11 διχως τα αχρηστα apps που σε ολο της το store αξιζουν μονο 2 εφαρμογες.Δεν την νοιαζει τιποτα οταν κατι δεν παει καλα το σκοτωνει.Δειτε το zune τι εγινε. 1
AtiX Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Το θέμα τώρα είναι όσοι έχουν WP10 θα συνεχίσουν να έχουν υποστήριξη ή .......άντε γεια ? Δεν ξέρω αν έχει τα κότσια να το κάνει... Ποιες συσκευές θα υποστηρίξει... Τις με sd800 και άνω (Lumia 930)? Τις άνω 2GB ram (σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα)? Τις μετά του 2016 (και το 550 & 650)? Από την άλλη δεν μείναμε και πολύ που έχουμε 10αρια, οπότε μικρό το αντίκτυπο και πάμε για τέταρτη μη συμβατότητα λειτουργικού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα