Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το έχω στο xbox και στα τηλέφωνα, και σε ένα media pc. Το παλιό app.

Έχω κάνει ένα mini-pc, plex media server και μου streamarei ακόμη και σε 3g με πολύ καλά αποτελέσματα με το 1mbit upload που έχω.

Εγω το εχω στο tablet,γιατι μονο αυτο εχω,για ολες τις δουλειες.Αν και σε καποια φαση θελω να φτιαξω και εγω ενα mini pc για gaming και για media center,αλλα πιο μετα!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το paypal ανακοινωσε οτι την αποσυρει απο Ιουνιο ,πως εγραψε κ πριν ο συμφορουμιτης DJDB:

Σε μισο/1 χρονο θα αρχιζουν να μην αναβαθμιζονται εφαρμογες, καποιες να αφαιρουνται κ καποιες καινουριες να μην εμφανιζονται ποτε.

Το ποσοστο τους θα ειναι κατω απο 1%, οποτε για πολλους developers δεν εχει νοημα να διαθετουν resources στοχευοντας ενα τοσο μικρο μεριδιο χρηστων.

Σε μισο/1 χρονο θα αρχιζουν να μην αναβαθμιζονται εφαρμογες, καποιες να αφαιρουνται κ καποιες καινουριες να μην εμφανιζονται ποτε.

Αρα το προβλημα των εφαρμογων θα αρχισει να μεγαλωνει σε μισο/1 χρονο.  

http://www.theverge.com/2015/10/23/9602350/microsoft-windows-phone-app-removal-windows-store

Παρομοια τυχη ειχαν κ το mint, here maps,  tumblr κ αλλες εφαρμογες.

Ηδη υπαρχουν εφαρμογες που εχουν αφαιρεθει ή υπαρχουν εφαρμογες που οι developers εχουν πει οτι δεν εχει νοημα να τις φερουν λογω του τραγικα μικρου ποσοστου των wp.

Αλλα αυτο που λεω ειναι μια υποθεση για το τι θα γινει μελλοντικα(θα αρχισουν να αφαιρουνται/μην αναβαθμιζονται κ αλλες τωρινες εφαρμογες). 

Εσυ κανεις την υποθεση οτι δεν θα γινει κατι τετοιο.

Σε λιγο καιρο εδω θα ειμαστε για να δουμε ποιος θα γραφει εφαρμογες για το 0.5% των χρηστων , ενω δεν βγαινουν και καινουρια κινητα.

Δυστυχως και αλλες περιπτωσεις εγκαταλειπουν/αφαιρουν τις εφαρμογες απο την πλατφορμα των windows phone λογω απουσιας ενδιαφεροντος:

MyFitnessPal ends support of its Windows Phone app

Angry Birds developer Rovio ends support for Windows

GoPro Inc (GPRO) Ends Support of Windows Phone App: Bad News for Microsoft

Amazon kills its Windows Phone app for good on August 15

Δημοσ.

Αν και δεν έχω ασχοληθεί με mobile development (αν και με ψήνει :D) δεν είναι λίγο αυτονόητο ρε παιδιά; Με το μερίδιο των Windows να συρρικνώνεται συνέχεια, για ποιο λόγο να διαθέσει πόρους κάποιος (είτε εταιρεία, ή ένας developer) για μία πλατφόρμα της οποίας το μέλλον φαίνεται να είναι μαύρο;

Αυτό τον καιρό, αν κυκλοφορούσα κάποια εφαρμογή επί πληρωμή, θα στόχευα κυρίως το App Store (αργότερα το Google Play) ενώ θα έκανα το ανάποδο αν κυκλοφορούσα ad-based free εφαρμογή (πρώτα Google, μετά Apple). Η Microsoft δε θα μου πέρναγε καν απ' το μυαλό πάντως σε καμία από τις δύο περιπτώσεις.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τωρα για να βγαλεις συμπερασμα, δεν χρειαζονται τα παραδειγματα(που οπως ειπωθηκε το προβλημα δεν ειναι τωρινο, αλλα θα ειναι σε μισο/ενα χρονο), αλλα η κοινη λογικη.

Δυστυχως και αλλες περιπτωσεις εγκαταλειπουν/αφαιρουν τις εφαρμογες απο την πλατφορμα των windows phone λογω απουσιας ενδιαφεροντος:

MyFitnessPal ends support of its Windows Phone app

Angry Birds developer Rovio ends support for Windows

GoPro Inc (GPRO) Ends Support of Windows Phone App: Bad News for Microsoft

Amazon kills its Windows Phone app for good on August 15

Kαι αλλες περιπτωσεις που εγκαταλειπουν/αφαιρουν τις εφαρμογες απο την πλατφορμα των windows phone λογω απουσιας ενδιαφεροντος:

HSBC France to pull Windows Phone app in February, blames Microsoft

State Bank of India to discontinue their Windows Phone app

Runtastic has ceased updates to its Windows Phone apps

It's over for the eBay app on Windows as it ceases operation

CNN shutting down its Windows Phone app

Minecraft Pocket Edition will no longer receive updates for Windows mobile devices

Domino’s UK pulling its app from the store

KakaoTalk Windows Phone App Discontinued

Air New Zealand Windows Phone app discontinued

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...