Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην απογοητεύσεις και εσύ τον εαυτό σου, κάνε μια απλή αναζήτηση :)

Ουτε αναζητηση δεν χρειαζεται, εχουν αναφερθει κ στο thread εδω:

http://www.theverge.com/2015/10/23/9602350/microsoft-windows-phone-app-removal-windows-store

American Airlines, Chase Bank, Bank of America, NBC, Pinterest, and Kabam have all discontinued their Windows Phone apps in the past year. These huge apps have simply disappeared or will no longer be updated. 

Παρομοια τυχη ειχαν κ το mint, here maps,  tumblr κ αλλες εφαρμογες.

Kαι ειναι κι αλλες(οπως mapmyftiness, wordpress, vevo, babel, mlb κλπ) και μερικες της MS(health,travel, pdf reader κλπ).

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

Ουτε αναζητηση δεν χρειαζεται, εχουν αναφερθει κ στο thread εδω:

Kαι ειναι κι αλλες(οπως mapmyftiness, wordpress, vevo, babel, mlb κλπ) και μερικες της MS(health,travel, pdf reader κλπ).

Yup.

Δημοσ.

Τελος η beta ,διαθεσιμη η UWP εφαρμογη για τα windows desktop για ολους! 

Και φυσικά και στο το κινητό UWP σε windows 10 mobile.

• Like 1
Δημοσ.

Επιστρέφει η εφαρμογή bank of American,αλλα αυτη τη φορα με UWP app,για mobile&pc!
Έφυγε όταν τα windows phones,είχαν περίπου 3% και επιστρέφει τώρα που έχουν 0.5% και "πεθαίνουν" !
Δεν πιστεύω να έχουν παίξει κάποιο ρολο τα windows 10 ,στα pc.Μάλλον σύμπτωση θα ειναι! :P

• Like 1
Δημοσ.

Επιστρέφει η εφαρμογή bank of American,αλλα αυτη τη φορα με UWP app,για mobile&pc!

Έφυγε όταν τα windows phones,είχαν περίπου 3% και επιστρέφει τώρα που έχουν 0.5%!

Δεν πιστεύω να έχουν παίξει κάποιο ρολο τα windows 10 ,στα pc.Μάλλον σύμπτωση θα ειναι! :P

Όποιος διαβάζει windowscentral ξέρει ότι γίνεται του uwp το κάγκελο. Messenger και Viber έφτιαξαν UWP (προφανώς λόγω windows 10) και επίσης πάρα πολλές τράπεζες και αεροπορικές.

Δεν λένε να το καταλάβουν ότι το windows mobile θα σωθεί τελείως έμμεσα λόγω UWP και windows 10.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν κάποια σοβαρή διείσδυση οι UWP εφαρμογές, ή τις δημιουργούν επειδή φαίνεται πολλά υποσχόμενη ιδέα; Υπάρχουν πουθενά νούμερα; Εάν είναι το 2ο, θα καταλαγιάσει κι αυτή η τρέλα, οπότε θα γυρίσουμε στα ίδια.

Στο laptop μου εγώ (Windows 10) δεν έχω καμία τέτοια - χρησιμοποιώ μόνο κλασικές desktop εφαρμογές.

Δημοσ.

Έχουν κάποια σοβαρή διείσδυση οι UWP εφαρμογές, ή τις δημιουργούν επειδή φαίνεται πολλά υποσχόμενη ιδέα; Υπάρχουν πουθενά νούμερα; Εάν είναι το 2ο, θα καταλαγιάσει κι αυτή η τρέλα, οπότε θα γυρίσουμε στα ίδια.

Στο laptop μου εγώ (Windows 10) δεν έχω καμία τέτοια - χρησιμοποιώ μόνο κλασικές desktop εφαρμογές.

Το θεμα ειναι οτι οι developers βλεπουν οτι σιγα σιγα το android αρχιζει να περιοριζεται στις συσκευες με 6" και κατω και τα windows 10 να εξαπλώνονται παντου!

Οι OEMs(γνωστοι και Κινεζοι) σχεδον εχουν παρατησει το android στα tablets τους και ιδίως σε συσκευες πανω απο 10" και εχουν στραφει μαζικος στα windows 10.Οι δε Κινεζοι με το ζορι βγαζουν σκετο android tablet.Ειτε θα ειναι dual os,ειτε σκετο windows!

Πολυ δυσκολα τα πραγματα οσο αφορα το developing εφαρμογων για συσκευες πανω απο 8",για το σε ποια λογισμικα θα πρεπει να στρεψουν την προσοχη του! 

Δημοσ.

http://venturebeat.com/2016/02/04/games-accounted-for-32-of-windows-store-downloads-in-q4-2015-over-85-of-in-app-purchases/

Microsoft also shared that over 3 billion visits have been made to the Windows Store since the Windows 10 launch. That said, Windows 8.x still accounts for the majority of Windows Store downloads, though that will soon shift, as Windows 10 users are the fastest growing download segment (both in volume and total percentage of downloads). The number of paid transactions doubled for PC and tablet customers during the 2015 holiday season (compared to 2014), and Windows 10 customers generated 4.5x more revenue per device when compared to people using Windows 8.

http://venturebeat.com/2016/03/30/hey-microsoft-how-many-apps-are-in-the-windows-store/

ven if only 100 apps were added every day (again, the quote above says “hundreds”), by my calculation there should be about 850,000 apps in the Windows Store right now. Maybe the number is getting quite close to 1 million, and Microsoft is simply waiting for the seven-digit figure. After all, both Apple’s App Store and Google Play passed 1.5 million in the middle of last year, so it’s possible the company wants to avoid direct comparisons.

But still, if there is good news to share around momentum, Microsoft should be doing so. Last month, Hulu launched its universal Windows app for smartphones, tablets, and PCs. Last week, Twitter adopted UWP, expanding its app to Windows 10 Mobile.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι οι developers βλεπουν οτι σιγα σιγα το android αρχιζει να περιοριζεται στις συσκευες με 6" και κατω και τα windows 10 να εξαπλώνονται παντου!

Οι OEMs(γνωστοι και Κινεζοι) σχεδον εχουν παρατησει το android στα tablets τους και ιδίως σε συσκευες πανω απο 10" και εχουν στραφει μαζικος στα windows 10.Οι δε Κινεζοι με το ζορι βγαζουν σκετο android tablet.Ειτε θα ειναι dual os,ειτε σκετο windows!

Πολυ δυσκολα τα πραγματα οσο αφορα το developing εφαρμογων για συσκευες πανω απο 8",για το σε ποια λογισμικα θα πρεπει να στρεψουν την προσοχη του!

Σωστός, και κάπου εδώ μπαίνει το ChromeOS+Android apps.

Μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε απο αυτή την κόντρα.

Ευελπιστώ σε 50-50 market share σε mobile και desktop.

*Και Apple γυρω στο 5%,έτσι για την αλητεία :P

Δημοσ.

Εγώ το έχω στο xbox και στα τηλέφωνα, και σε ένα media pc. Το παλιό app.

Έχω κάνει ένα mini-pc, plex media server και μου streamarei ακόμη και σε 3g με πολύ καλά αποτελέσματα με το 1mbit upload που έχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...