Holism Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 καλα ,2 hard reset εχω κανει απο τα 8 στα 10 κ τα απειρα soft οκ ,εγω επιστρεφω στα 8.1 κ καθιστε εσεις να κανετε beta testing κ να τα ριχνετε στον χατζηπετρη κ στους χρηστες Μα γιατί? Θα χάσεις τις άπειρες εφαρμογές που ήρθαν με τα windows 10!
Odyss3us Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εγω ειπα ακριβως αυτο: η ΜS το πιθανοτερο ειναι να αφησει την arm πλατφορμα οπως επισης το επομενο πιθανο της βημα θα ειναι να αφησει και την αγορα των smartphones.. και να παραμεινει με ολα τα υπολοιπα που αναφερεις..Με αλλα λογια συμφωνεις μαζι μου! χαχαχα το ποιος συμφωνει με ποιον το αφηνω στη κριση του καθενος, αν ισχυε κατι τετοιο δε θα χρειαζοταν οι διαλογοι των 2 τελευταιων σελιδων που εκανες με ολους
panos9553 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 http://www.windowscentral.com/all-you-need-know-about-new-universal-app-model http://www.windowscentral.com/microsoft-memo-reveals-shifting-mobile-strategy Καλό διάβασμα για όσους ενδιαφέρονται να μην κρίνουν επιφανειακά. Ναι νταξει..από κάτι τετοια χόρτασε το πετσί μας τα τελευταία 3χρονια..Βασικά για άνοιξε αυτα τα λινκ με τον edge κάποιου Lumia και πες μου πόση ώρα κάνει να τα ανοίξει ολόκληρα και ποσο λαγκ πέφτει..για κάνε μια προσπάθεια..τα δοκίμασα αυτη τη στιγμη με 640 και 820 που έχω πρόχειρα με 318...κλαφτα...αρα πως θα διαβάσω αξιοπρεπως απο site για τα windows κάποιο θέμα για τα windows με windows mobile συσκευή;;Α δεν γινεται..οκκκκκκκκ... 1
Radiator Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πάλι σε iOS θα γυρίσω!!! Φάνηκε για λίγο οτι υπάρχει και κατι διαφορετικό απο ios, αλλα όνειρο ήταν και έσβησε...
Nimda075 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μα γιατί? Θα χάσεις τις άπειρες εφαρμογές που ήρθαν με τα windows 10! μετα απο μηνες αλαγκαριστο κ σφαιρατο τηλεφωνο ξανα κ ασε τους αλλους να κανουν τους αμισθι testers 1
ektor7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πολυ αισιόδοξο σε βρίσκω. Αν εισουν Beta tester του viber,δε θα σου εδειχνε την εικονα που ποσταρες,αλλα αυτη:
ougachallenge Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Αν εισουν Beta tester του viber,δε θα σου εδειχνε την εικονα που ποσταρες,αλλα αυτη: beta tester εδω και ενα χρόνο; αχαχαχαχα. Εχεις τρομερή συμπάθεια για την microsoft και καλα κάνεις, άλλα το να μας λες και να μας ρίχνεις τις ευθύνες οτι έπρεπε να γίνουμε beta testers προσπερνάει ακόμα και τον bill gates. Τι εχεις να πεις γιαυτό;
ektor7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 beta tester εδω και ενα χρόνο; αχαχαχαχα. Εχεις τρομερή συμπάθεια για την microsoft και καλα κάνεις, άλλα το να μας λες και να μας ρίχνεις τις ευθύνες οτι έπρεπε να γίνουμε beta testers προσπερνάει ακόμα και τον bill gates. Τι εχεις να πεις γιαυτό; Δε σου ζητησε κανεις να γινεις beta tester,ιδιως για μια εφαρμογη που υπαρχει και ΔΕΥΤΕΡΗ official εφαρμογη στο συγκεκριμενο λογισμικο! Απλα σε βλεπω σαν να καιγεσε πολυ, για το ποτε ή αν θα ερθει η UWP του Viber για τα PC(windows 10)!!! Y.Γ.Στα windows 8.1 λειτουργει κανονικα η εφαρμογη του store για το Viber!
ougachallenge Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δε σου ζητησε κανεις να γινεις beta tester,ιδιως για μια εφαρμογη που υπαρχει και ΔΕΥΤΕΡΗ official εφαρμογη στο συγκεκριμενο λογισμικο! Απλα σε βλεπω σαν να καιγεσε πολυ, για το ποτε ή αν θα ερθει η UWP του Viber για τα PC(windows 10)!!! Y.Γ.Στα windows 8.1 λειτουργει κανονικα η εφαρμογη του store για το Viber! Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει δεύτερη ή οχι. Εδω μιλάμε για το τι support πέφτει απο χρήσιμες εφαρμογές με τα uwp. Θα μπορούσα άνετα να σου κάνω μια λίστα με 100 apps που δουλεύω στην καθημερινότητα μου και δεν τα βρίσκω σε uwp. 6 χρόνια wp ουτε εκει δεν τα βρίσκω με τις πιο χρήσιμες αυτες του ebanking! Γιατι λοιπόν μπαίνεις εδω μεσα και προσπαθείς να πείσεις τους πάντες για το αντίθετο; Για κράξιμο ειναι η κατάσταση και μόνο και για κλείσιμο!! Και αυτό ειναι κρίμα γιατί ο ανταγωνισμός μόνο καλό μας κάνει αλλα τα wp ανταγωνίζονται το τίποτα!! Θύμα είναι όποιος πάρει wp σήμερα είτε πήρε χθες! Αν δεν θες να το καταλάβεις δεν μπορώ να σου κάνω κάτι. Και δεν φταει ο κόσμος που δεν βγάζει τα apps του στα wp αλλά η ιδια η ms. Θα χαρω να δω ενα σοβαρό app store στα windows 10 αλλα δυστυχώς εκτός από κατι παιχνίδια μπούρδες δεν υπάρχει και τίποτα αξιόλογο!! Ενα aftership προσπάθησα να βρω τίποτα!! ενα ebanking προσπάθησα να ψάξω αλλα τίποτα! Τώρα ονόμασε τα εσύ οπως θες beta,μη beta, desktop μη desktop η πραγματικότητα ειναι μια. Δεν υπάρχουν apps και εκει ειναι η πληγή που στάζει.
ektor7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει δεύτερη ή οχι. Εδω μιλάμε για το τι support πέφτει απο χρήσιμες εφαρμογές με τα uwp. Θα μπορούσα άνετα να σου κάνω μια λίστα με 100 apps που δουλεύω στην καθημερινότητα μου και δεν τα βρίσκω σε uwp. Σοβαρα τωρα,μπενεις στην διαδικασια να συγκρινεις την πληθορα των desktop προγραμματων με αυτη του store??? Πες μου ποιο λογισμικο με πολυ ψηλο ενδιαφερον για developing μπορει να καλυψει την πληθορα σε προγραμματα ή εφαρμογες των win32 προγραμματων που εχουν τα windows pc και περιμενει να το κανουν τα UWP apps? 6 χρόνια wp ουτε εκει δεν τα βρίσκω με τις πιο χρήσιμες αυτες του ebanking! Γιατι λοιπόν μπαίνεις εδω μεσα και προσπαθείς να πείσεις τους πάντες για το αντίθετο; Για κράξιμο ειναι η κατάσταση και μόνο και για κλείσιμο!! Και αυτό ειναι κρίμα γιατί ο ανταγωνισμός μόνο καλό μας κάνει αλλα τα wp ανταγωνίζονται το τίποτα!! Θύμα είναι όποιος πάρει wp σήμερα είτε πήρε χθες! Αν δεν θες να το καταλάβεις δεν μπορώ να σου κάνω κάτι. Και δεν φταει ο κόσμος που δεν βγάζει τα apps του στα wp αλλά η ιδια η ms. Πως περιμενεις να βγουν εφαρμογες σε ενα λογισμικο που δεν εχει μεγαλο ποσοστων χρηστων λογο λιγων εφαρμογων! Αν ο developer περιμενει να αυξηθουν οι χρηστες για να βγαλει τις εφαρμογες του και o χρηστης περιμενει τον developer για να αγορασει το κινητο με wp,πως γινεται να ειτε να αυξηθουν οι χρηστες,ειτε να αυξηθουν οι εφαρμογες? Αν εγω που δε χρειαζομαι τις εφαρμογες που δεν εχει,δεν αγορασω wp,ποιος θα το αγορασει,για να αυξηθουν οι πωλησει και κατασυνεπεια και οι εφαρμογες? Και αν εγω παω να αγορασω ενα android ή ενα iphone,επειδη εχει τις εφαρμογες που χριαζεσαι εσυ (το ebankingγια παραδειγμα),αλλα δε της χρειαζομαι εγω,απλα για να μην με αποκαλεσεις "θυμα",πως ακριβως βοηθω το λογισμικο να γινει πιο ανταγωνιστικο και να μαζεψει developers? Θα χαρω να δω ενα σοβαρό app store στα windows 10 αλλα δυστυχώς εκτός από κατι παιχνίδια μπούρδες δεν υπάρχει και τίποτα αξιόλογο!! Ενα aftership προσπάθησα να βρω τίποτα!! ενα ebanking προσπάθησα να ψάξω αλλα τίποτα! Τώρα ονόμασε τα εσύ οπως θες beta,μη beta, desktop μη desktop η πραγματικότητα ειναι μια. Δεν υπάρχουν apps και εκει ειναι η πληγή που στάζει. Δεν υπαρχουν apps για τα windows phone σε σχεση με τα αλλα mobile os! Ομως εισαι τοσο σιγουρος οτι το store των windows desktop δεν υπαρχουν εφαρμογες και μαλιστα που να μην υπαρχουν στα αλλα 2 λογισμικα οπως το android και το ios?
ougachallenge Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Σοβαρα τωρα,μπενεις στην διαδικασια να συγκρινεις την πληθορα των desktop προγραμματων με αυτη του store??? Πες μου ποιο λογισμικο με πολυ ψηλο ενδιαφερον για developing μπορει να καλυψει την πληθορα σε προγραμματα ή εφαρμογες των win32 προγραμματων που εχουν τα windows pc και περιμενει να το κανουν τα UWP apps? To αντίθετο κάνω. Συγκρίνω τις εφαρμογές του android/ios με αυτές των windows phone και των uwp. Πως περιμενεις να βγουν εφαρμογες σε ενα λογισμικο που δεν εχει μεγαλο ποσοστων χρηστων λογο λιγων εφαρμογων! Αν ο developer περιμενει να αυξηθουν οι χρηστες για να βγαλει τις εφαρμογες του και o χρηστης περιμενει τον developer για να αγορασει το κινητο με wp,πως γινεται να ειτε να αυξηθουν οι χρηστες,ειτε να αυξηθουν οι εφαρμογες? Aπλα δεν γίνεται. Άρα μια χαρά το λεω. Ήταν και είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Αν εγω που δε χρειαζομαι τις εφαρμογες που δεν εχει,δεν αγορασω wp,ποιος θα το αγορασει,για να αυξηθουν οι πωλησει και κατασυνεπεια και οι εφαρμογες? Οσο και να αυξηθούν οι πωλήσεις οσο υπάρχει αυτά η λογική δεν θα αλλάξει τίποτα. Εκτος αν στείλουν τζιχαντιστες στα γραφεία google/apple και τα βορβαδίσουν. Και αν εγω παω να αγορασω ενα android ή ενα iphone,επειδη εχει τις εφαρμογες που χριαζεσαι εσυ (το ebankingγια παραδειγμα),αλλα δε της χρειαζομαι εγω,απλα για να μην με αποκαλεσεις "θυμα",πως ακριβως βοηθω το λογισμικο να γινει πιο ανταγωνιστικο και να μαζεψει developers? Είτε με τον έναν είτε με τον αλλο τρόπο είπαμε ειναι καταδικασμένο. Δεν έβγαλε και ποτε καμιά εμπορική επιτυχία η microsoft. ολα μετριότητες ήταν. Αν αγόραζες android ή ios θα ειχες μια συσκευή δίχως να σε περιορίζει σε μελλοντικές σου ανάγκες. Πχ οταν μεγαλώσεις λίγο και ασχοληθείς με το e-banking ή θες να πληρώσεις με nfc. Δεν υπαρχουν apps για τα windows phone σε σχεση με τα αλλα mobile os! Ομως εισαι τοσο σιγουρος οτι το store των windows desktop δεν υπαρχουν εφαρμογες και μαλιστα που να μην υπαρχουν στα αλλα 2 λογισμικα οπως το android και το ios? Για πες τι υπαρχει;
snikolas Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Κάποιος είπε ότι δεν υπάρχει εφαρμογή e-Banking στο Windows Store, δεν έψαξε μάλλον καλά ή κάποιος/οια του είπε ότι δεν υπάρχει ούτε μία χμμμ... ορίστε λοιπόν, η εφαρμογή της Alpha Bank : https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/alpha-bank-mobile-banking/9wzdncrdkkjg επίσης εδώ είναι οι νέες επανασχεδιασμένες εφαρμογές Facebook, Messenger και Instagram για Windows 10 PC - Tablet (σύντομα για κινητά ως Universal οι 2 εφαρμογές) για δείτε εδώ τι παίζει ;-) http://newsroom.fb.com/news/2016/04/introducing-facebook-messenger-and-instagram-windows-apps/ (επίσημα δημοσιευόμενο από Facebook) *Το Instagram έχει ήδη βγει πήρε και το πιο πρόσφατο update μαζί με του Android και του iOS και τα σπάει. Το Viber κάνει εξαιρετική δουλειά στις beta δοκιμαστικές εκδόσεις, συμμετέχω και εγώ και ήδη είναι αρκετά γρήγορο, με 4-5 ενημερώσεις (που θα έχει και τις βιντεοκλήσεις) και η εφαρμογή είναι Universal. Πριν 2 ημέρες το OneDrive ήρθε και για PC - tablet ως universal εφαρμογή, μπείτε και δείτε την πόσο γρήγορα ρολάρει τόσο σε PC - tablet όσο και σε κινητό (με τις ενημερωμένες πρόσφατες εκδόσεις όμως) Το Taxibeat περίπου ένα μήνα ήρθε και αυτό στα Windows 10 ως universal εφαρμογή. (εξαιρετική δουλεία από την εταιρία) Το Vine ήρθε και αυτό σε PC και είναι πλέον universal app. TripAdvisor και αυτό Universal εφαρμογή και είναι η ίδια με του Andorid και iOS. TuneIn Radio, Twitter, AccuWeather, Shazam, NetFlix, Flipboard, TeamViewer και αυτές ως Universal εφαρμογές έχουν ήδη έρθει. Το Skype θα έρθει μαζί με το λεγόμενο Anniversary update το καλοκαίρι ως universal εφαρμογή σε PC - tablet όσο και σε κινητό! Αυτές που ανέφερα είναι ΜΕΡΙΚΕΣ από τις εφαρμογές του Store που είναι Universal εφαρμογές. *όσο για το PayPal δεν ανέφερε ότι ΔΕΝ θα φτιάξει εφαρμογή για την universal πλατφόρα των Windows 10. * Από παιχνίδια ένα καυτό καλό νέο, το Forza Motorsport 6 βγήκε δωρεάν στο Store. *Ένας πιο πάνω είπε ότι οι εφαρμογές της ίδιας της Microsoft για τα ίδια τα κινητά της δεν λειτουργούν, μάλλον δεν έχει κάνει ενημέρωση των εφαρμογών (αυτό τον μήνα έχει ξ@σκιστεί να βγάζει updates) γιατί εμένα μου δουλεύουν άψογα σε PC και κινητό με Windows 10. Επίσης ρίξτε μια ματιά εδώ στο Windows Store έτσι για να δείτε τι υπάρχει: https://www.microsoft.com/en-us/store/top-free/apps/pc *Το Anniversary Update θα είναι διαθέσιμο σε PC - Tablets και κινητά, να τα λέμε αυτά διότι υπάρχουν κάπιοι εδώ μέσα που βγάζουν συμπεράσματα και από μόνοι τους λένε διάφορα.
ektor7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 To αντίθετο κάνω. Συγκρίνω τις εφαρμογές του android/ios με αυτές των windows phone και των uwp. Ναι αλλα οπως τα εγραψες φαινοταν οτι μιλουσε για αλλο λογισμικο στην πρωτη παραγραφο και για τα Windows phone στην δευτερη παραγραφο. Aπλα δεν γίνεται. Άρα μια χαρά το λεω. Ήταν και είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Δε διαφωνω οτι τα wp ειναι καταδικασμενα,αλλα δεν ισχυει το ιδιο για τις Universal εφαρμογες. Οσο και να αυξηθούν οι πωλήσεις οσο υπάρχει αυτά η λογική δεν θα αλλάξει τίποτα. Εκτος αν στείλουν τζιχαντιστες στα γραφεία google/apple και τα βορβαδίσουν. Για ποια λογικη αναφαιρεσαι που εμποδιζει την αυξηση των εφαρμογων εστω και αν αυξηθουν οι πωλησεις? Είτε με τον έναν είτε με τον αλλο τρόπο είπαμε ειναι καταδικασμένο. Δεν έβγαλε και ποτε καμιά εμπορική επιτυχία η microsoft. ολα μετριότητες ήταν. Αν αγόραζες android ή ios θα ειχες μια συσκευή δίχως να σε περιορίζει σε μελλοντικές σου ανάγκες. Καταδικασμενο ειναι στα smartphone.Αλλα σε ολες τις αλλες συσκευες και ιδιως στα tablets μαλλον το αντιθετο συμβαινει,γιατι αν δε κανω λαθος τα τελευταια 2χρονια δεν εχω δει καποια android συσκευη που να κοντραρει το surface ουτε σε specs ουτε σε εμπορικη επυτυχια! Πχ οταν μεγαλώσεις λίγο και ασχοληθείς με το e-banking ή θες να πληρώσεις με nfc. Χμμμ...αυτο δε το σκέφτηκα γεροντα,για κατσε ενα λεπτο να πεταχτω να τσιμπισω ενα android smartphone/tablet για να μπορω να κανω τις συναλλαγες της κλινικης! Δε θα το συζητησω για τις πληρωμες μεσο nfc,για το ποσο must ειναι! (Η πιστοτικη καρτα που εχω υποστηριζει NFC,αλλα εχει δυο χρονια που την εχω,δε το χρησιμοποιησα ποτε!!!) Για πες τι υπαρχει; Υπαρχει καμια youtube στο playstore και στο appstore που να μπορεις να κατεβαζεις mp4/mp3 και να δουλευει στο background χωρις την μηνιαια συνδρομη στην google? Υπαρχει καποια εφαρμογη για παρτιτουρες στο επιπεδο του StaffPad ή εφαρμογες που να παραμετροποιεις και να φτιαχνεις touchscreen gestures οπως το TouchMe και να προσθετεις shortcuts για τα παντα οπως το Tablet Pro? Να μην αναφερθω για τους ΑΑΑ τιτλους που ξεκινησαν να μπαινουν και ισως να περασουν παρα πολλα χρονια να δουμε σε mobile os. Και αν σε βαλω τωρα να μου πεις εφαρμογες που εχεις στο android που δεν υπαρχουν αντιστοιχες στο store των,ειμαι 100% σιγουρος οτι θα μου παραταξεις τις εφαρμογες ιστοσελίδων που δεν εγιναν ακομη app στα windows και θα επιμενεις οτι ειναι και must να υπαρχουν γιατι δεν γινεται αλλιως η δουλεια σου,οπως για παραδειγμα τα banking apps,που χωρις αυτα προσπαθεις να μας πεισεις οτι δε μπορουμε να κανουμε τις συναλλαγες μας!
Belisarius Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Είπα κι εγώ, είχε αργήσει να εμφανιστεί ο ektor7 να μας πει για το FULL WINDOWS λειτουργικό. Δήθεν ενιαίο λειτουργικό με τα wp λόγω των universal αλλά κανένας δεν καταλαβαίνει ότι ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ UNIVERSALS στο pc μας κι ας έχουμε windows 10. ΝΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕΤΡΟ APPS, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΥΓ. Τα κεφαλαία μπας και το χωνέψουν ορισμένοι. ΥΓ. Ζωή σε μας. 1
ougachallenge Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ναι αλλα οπως τα εγραψες φαινοταν οτι μιλουσε για αλλο λογισμικο στην πρωτη παραγραφο και για τα Windows phone στην δευτερη παραγραφο. Δε διαφωνω οτι τα wp ειναι καταδικασμενα,αλλα δεν ισχυει το ιδιο για τις Universal εφαρμογες. Για ποια λογικη αναφαιρεσαι που εμποδιζει την αυξηση των εφαρμογων εστω και αν αυξηθουν οι πωλησεις? Καταδικασμενο ειναι στα smartphone.Αλλα σε ολες τις αλλες συσκευες και ιδιως στα tablets μαλλον το αντιθετο συμβαινει,γιατι αν δε κανω λαθος τα τελευταια 2χρονια δεν εχω δει καποια android συσκευη που να κοντραρει το surface ουτε σε specs ουτε σε εμπορικη επυτυχια! Χμμμ...αυτο δε το σκέφτηκα γεροντα,για κατσε ενα λεπτο να πεταχτω να τσιμπισω ενα android smartphone/tablet για να μπορω να κανω τις συναλλαγες της κλινικης! Δε θα το συζητησω για τις πληρωμες μεσο nfc,για το ποσο must ειναι! (Η πιστοτικη καρτα που εχω υποστηριζει NFC,αλλα εχει δυο χρονια που την εχω,δε το χρησιμοποιησα ποτε!!!) Υπαρχει καμια youtube στο playstore και στο appstore που να μπορεις να κατεβαζεις mp4/mp3 και να δουλευει στο background χωρις την μηνιαια συνδρομη στην google? Υπαρχει καποια εφαρμογη για παρτιτουρες στο επιπεδο του StaffPad ή εφαρμογες που να παραμετροποιεις και να φτιαχνεις touchscreen gestures οπως το TouchMe και να προσθετεις shortcuts για τα παντα οπως το Tablet Pro? Να μην αναφερθω για τους ΑΑΑ τιτλους που ξεκινησαν να μπαινουν και ισως να περασουν παρα πολλα χρονια να δουμε σε mobile os. Και αν σε βαλω τωρα να μου πεις εφαρμογες που εχεις στο android που δεν υπαρχουν αντιστοιχες στο store των,ειμαι 100% σιγουρος οτι θα μου παραταξεις τις εφαρμογες ιστοσελίδων που δεν εγιναν ακομη app στα windows και θα επιμενεις οτι ειναι και must να υπαρχουν γιατι δεν γινεται αλλιως η δουλεια σου,οπως για παραδειγμα τα banking apps,που χωρις αυτα προσπαθεις να μας πεισεις οτι δε μπορουμε να κανουμε τις συναλλαγες μας! Μάθε να κάνεις σοβαρή συζήτηση δίχως να προσβάλλεις τον συνομιλητή σου. Μέχρι τοτε σε αφήνω να απορείς στα ερωτήματα σου. Αντε παίξε κανα παιχνιδάκι στα wp σου σαν παιδάκι που είσαι και άσε εμας να κάνουμε ebanking συναλλαγές και να πληρωνουμε με το nfc της συσκευή μας. Οσο για τις εφαρμογες που μας εβαλες γουαου μας αποστόμωσες!!! Οταν θα μιλάς επίσης για android μάθε πως εκτός απο το google play store μπορείς να εγκαταστήσεις 100 ακόμα store και μερικα εκατομμύρια apps ανεξαρτήτου store. Oποτε σαν καλο παιδάκι που εισαι αυτα που μας γράφεις οχι απλα υπάρχουν αλλά και πολυ καλύτερα! Ακου εκει ως επιχείρημα η εφαρμογή tablet pro αχαχαχα. Ειναι σαν να σε ρωτάω ρε ψηλε υπάρχει το xposed framework στα wp? (που ουτε καν δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με την εφαρμογουλα που έβαλες) Πιο χαζά παραδείγματα δεν μπορούσες να μας δώσεις; Να σου πω τώρα... Υπάρχει το nova launcer στα wp?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα