Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι επομενες ειναι εφαρμογες της MS που τις αλλαζει ή τις συγχονευει με καποιες αλλες εφαρμογες!

Το τί σκοπεύει να τις κάνει, είναι έτερον εκάτερον.

Συναρτήσει του αρχικού ερωτήματος:

Ωραία ξέρετε κανένα developer που έχει αφαιρέσει την εφαρμογή του τελείως απο το store των windows phone?

ο ενήμερος Tom Warren απαντάει:

Microsoft has removed several MSN apps and its popular Photosynth app, and the software maker has also killed off a number of special Lumia camera apps.

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με καθε σεβασμό..ποιες εφαρμογες uwp viber και instagram υπάρχουν εδω και μήνες;Σε beta μήπως για λίγους και με θέματα;Λυπάμαι ειναι απαράδεκτο...οπως και σε beta ειναι οι αντιστοιχες uwp του Facebook και Facebook messenger καθώς και του what's up..κανω λάθος;

Όπως και σε beta ειναι ακόμα τα επίσημα windows mobile με την 318..ναι ειναι αρκετά βελτιωμένα σε σχέση με ένα εξάμηνο πριν αλλα ΙΟΥΝΙΟ 2016 Υπάρχουν σοβαρά θέματα ακομα...

Τελειώνοντας αλλο 2.5% και αλλο 0.7% ποσοστό και αυτο φαίνεται απο άτομα που χρησιμοποιούν ήδη windows phone-mobile εδω και χρονια όπως είμαι και εγω..που περιμέναμε απο τα 7.8 τα 8 τα 8.1 τα 8.1 και λοιπές αναβαθμίσεις και τέλος στα 10 που και καθυστερημενα ήρθαν..και σε λιγότερες συσκευές και με θέματα...

Όταν βλέπεις χρονιους υποστηρικτές της πλατφόρμας με επιχειρήματα να μην ειναι ευχαριστημενοι εσύ τι προσπαθείς να δικαιολογήσεις;

Φιλικά πάντα.

Το Viber είναι ήδη διαθέσιμο στο desktop. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουν δώσει ακόμη στο κινητό. Όποιος δήλωσε ενδιαφέρον την εχει ήδη. Instagram δεν είναι σε beta. What's up δεν υπάρχει uwp. Facebook/messenger uwp θα βγουν τον Ιούλη. Με την 318 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εννοείται πήγα από 8 σε 10 και μετά hard reset.

Δημοσ.

Το Viber είναι ήδη διαθέσιμο στο desktop. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουν δώσει ακόμη στο κινητό. Όποιος δήλωσε ενδιαφέρον την εχει ήδη. Instagram δεν είναι σε beta. What's up δεν υπάρχει uwp. Facebook/messenger uwp θα βγουν τον Ιούλη. Με την 318 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εννοείται πήγα από 8 σε 10 και μετά hard reset.

Μα καλα στο αντίστοιχο θέμα του forum που πολλοί φωνάζουν για την μπαταρια με την 318 δεν το βλέπετε;

Σε εμενα εχει βεβαια αλλα θέματα..και όσο με το hard reset μου το τονίζεις συνεχώς λες εδω και τόσα χρονια με windows phone και τόσες preview δεν ξέρουμε ποτε θα κάνουμε επαναφορά.

Βασικά και με τις εφαρμογές δεν διαφώνησες κάπου...μαυρα χαλια λοιπον..

Και τελειώνοντας επειδή δεν μου απάντησες ποιο πάνω..να το πω διαφορετικά...Θεωρεις τυχαίο το ποσοστό να πέσει στο 0.7 απο το 2.5 και μετα την έλευση των 10;

Δημοσ.

Το τί σκοπεύει να τις κάνει, είναι έτερον εκάτερον.

Συναρτήσει του αρχικού ερωτήματος:

ο ενήμερος Tom Warren απαντάει

Οι εφαρμογές αυτές είναι ενσωματωμένες (όχι όλες όμως) στην εφαρμογή της κάμερας και στην εφαρμογή των φωτογραφιών. Αυτό είναι το σωστο και όχι ένας αχταρμάς από εφαρμογές. Το μεγαλ λάθος είναι που τις αποσύρει πριν οι νέες εφαρμογές γινουν feature complete

Δημοσ.

Μαλλον δε το μετρησες σωστα!!!

Στην παρουσα φαση μονο η συμβατοτητα των ARM soc στα windows ,εχει σημασια για την MS ,γιατι μετα το ξήλωμα  των Windows RT στα tablets η μονη συσκευη με windows που τρεχει σε ARM soc,ειναι τα windows phone,γι'αυτο προσπαθει η MS να τα κρατησει με νυχια και με δοντια ,ζωντανα!

Παρε παραδειγμα τους αλλους δυο apple και google!

Apple:

x86 =desktop και laptop(Mac)

ARM=iphone,ipad,apple TV,apple watch.

Google:

x86=smartphone(μεχρι φετος),tablets,android TV και chromebooks.

ARM= smartphone,tablet,android TV,smartwatch και chromebooks.

Για να παμε τωρα στην MS και στην πλατφορμα των Windows:

x86=tablet,laptop,desktop,xbox,windows TV,hololens.

ARM=Smartphone(windows Phone)

Τωρα πες μου αν καταργηθουν τα windows phone,σε ποια windows συσκευη θα γραψεις εφαρμογη ή προγραμμα για ARM soc?

δηλαδη αυτο τωρα το βρισκεις θετικο;

μιλαμε για smartphones μια πλατφορμα και μια τεραστια αγορα που κυριολεκτικα μονοπωλειται απo Arm επεξεργαστες, η στροφη σε wintel λες να χαροποιησει τους απανταχου devs επειδη το θες εσυ;

η ΜS το πιθανοτερο ειναι να αφησει την arm πλατφορμα οπως επισης το επομενο πιθανο της βημα θα ειναι να αφησει και την αγορα των smartphones.. και να παραμεινει με ολα τα υπολοιπα που αναφερεις..

η αγορα του store ειναι δυναμικη και οπως ηδη σου απαντησαν, καποιοι παιρνουν ρισκο αφιερωνοντας κοπο και χρονο για να γραψουν μια εφαρμογη για το winstore αν δουν μεσα σε ενα Χ χρονικο διαστημα οτι δεν αποδιδει θα καληνυχτισουν

Δημοσ.

Οι εφαρμογές αυτές είναι ενσωματωμένες (όχι όλες όμως) στην εφαρμογή της κάμερας και στην εφαρμογή των φωτογραφιών. Αυτό είναι το σωστο και όχι ένας αχταρμάς από εφαρμογές. Το μεγαλ λάθος είναι που τις αποσύρει πριν οι νέες εφαρμογές γινουν feature complete

Συμφωνώ απόλυτα.

Δημοσ.

Μα καλα στο αντίστοιχο θέμα του forum που πολλοί φωνάζουν για την μπαταρια με την 318 δεν το βλέπετε;

Σε εμενα εχει βεβαια αλλα θέματα..και όσο με το hard reset μου το τονίζεις συνεχώς λες εδω και τόσα χρονια με windows phone και τόσες preview δεν ξέρουμε ποτε θα κάνουμε επαναφορά.

Βασικά και με τις εφαρμογές δεν διαφώνησες κάπου...μαυρα χαλια λοιπον..

Και τελειώνοντας επειδή δεν μου απάντησες ποιο πάνω..να το πω διαφορετικά...Θεωρεις τυχαίο το ποσοστό να πέσει στο 0.7 απο το 2.5 και μετα την έλευση των 10;

Τι πως το έχει στημένο ο καθένας το κινητό Του και τι εφαρμογές μπορει να Του δημιουργούν πρόβλημα δεν το ξέρω. Στα δικά μου 920/930 δεν έχω θέμα με την μπαταρία. Hard reset μια φορά χρειάζεται όταν πας από 8 στα 10. Από τότε δέν έχω ξανακάνει. Το ποσοστό αύτο είναι λογικό μιας και οι μόνες συσκευές που βγήκαν είναι τα 2 950 και ένα 650 χωρίς καθόλου μαρκετιγκ και προώθηση.

Δημοσ.

καλα  ,2 hard reset εχω κανει απο τα 8 στα 10 κ τα απειρα soft 

οκ ,εγω επιστρεφω στα 8.1 κ καθιστε εσεις να κανετε beta testing κ να τα ριχνετε στον χατζηπετρη κ στους χρηστες

Δημοσ.

Τι πως το έχει στημένο ο καθένας το κινητό Του και τι εφαρμογές μπορει να Του δημιουργούν πρόβλημα δεν το ξέρω. Στα δικά μου 920/930 δεν έχω θέμα με την μπαταρία. Hard reset μια φορά χρειάζεται όταν πας από 8 στα 10. Από τότε δέν έχω ξανακάνει. Το ποσοστό αύτο είναι λογικό μιας και οι μόνες συσκευές που βγήκαν είναι τα 2 950 και ένα 650 χωρίς καθόλου μαρκετιγκ και προώθηση.

Βεβαια τα εβγαλε τα 950 και xl που ενώ ειναι συσκευαρες έκανε αμάν κάνα 6μηνο να τα κάνει κάπως αποδεκτά διότι το λειτουργικό ήταν καραμπετα..πήγαιναν τα απανωτα reset και τα κωλύματα και ερχόντουσαν..και στα καπάκια βγάζει ένα 650 με snap 212...με αυτα τα κριτήρια ε ναι λογικό είναι να πατωσει...

Δημοσ.

Βεβαια τα εβγαλε τα 950 και xl που ενώ ειναι συσκευαρες έκανε αμάν κάνα 6μηνο να τα κάνει κάπως αποδεκτά διότι το λειτουργικό ήταν καραμπετα..πήγαιναν τα απανωτα reset και τα κωλύματα και ερχόντουσαν..και στα καπάκια βγάζει ένα 650 με snap 212...με αυτα τα κριτήρια ε ναι λογικό είναι να πατωσει...

Έπρεπε να τα έβγαζε με 8.1. Το λειτουργικό ήταν σε κακό χάλι τοτε και σε συνδυασμό με το μέτριο design το χαντάκωσαν.

Δημοσ.

δηλαδη αυτο τωρα το βρισκεις θετικο;

μιλαμε για smartphones μια πλατφορμα και μια τεραστια αγορα που κυριολεκτικα μονοπωλειται απo Arm επεξεργαστες, η στροφη σε wintel λες να χαροποιησει τους απανταχου devs επειδη το θες εσυ;

η ΜS το πιθανοτερο ειναι να αφησει την arm πλατφορμα οπως επισης το επομενο πιθανο της βημα θα ειναι να αφησει και την αγορα των smartphones.. και να παραμεινει με ολα τα υπολοιπα που αναφερεις..

η αγορα του store ειναι δυναμικη και οπως ηδη σου απαντησαν, καποιοι παιρνουν ρισκο αφιερωνοντας κοπο και χρονο για να γραψουν μια εφαρμογη για το winstore αν δουν μεσα σε ενα Χ χρονικο διαστημα οτι δεν αποδιδει θα καληνυχτισουν

Δε καταλαβες καλα φαινεται.

Η ARM δεν εχει προβλημα,μια χαρα υποστηριζεται απο ολους τους αλλους και αυτο τονισα με την αναφορα μου στις αλλες δυο εταιρειες(Google&Apple).

Εγω ειπα ακριβως αυτο:

Με αλλα λογια συμφωνεις μαζι μου!​
Δημοσ.

Έπρεπε να τα έβγαζε με 8.1. Το λειτουργικό ήταν σε κακό χάλι τοτε και σε συνδυασμό με το μέτριο design το χαντάκωσαν.

Ακριβως αυτο..φυσικα αν είχε δώσει τα 10 άρια ολοκληρωμένα και σταθερά τοτε τα πραγματα θα ήταν αλλιώς...γιατι στα 950 αλλάζεις απλα το πίσω καπάκι και τα κανεις αγνωριστα..άσε που ζαχαρωνα το 950 ειδικα τωρα που πέφτει η τιμή του σαν το χρηματιστήριο..και δεν τους λείπει τιποτα απο hardware...Γιατί να τα λέμε και αυτα μιας και κάποιοι κρίνουν την διαρκεια της μπαταριας τους απο κάποια τεστ του gsmarena που φυσικα δεν έχει σχέση με τα σημερινά δεδομένα..ετσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...