papp0us Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Για κάποιο παράξενο λόγο έχετε φαει κόλλημα ότι για να βαλετε Multilanguage Miui στο Redmi note 3, πρέπει να ξεκλειδωσετε τον Bootloader. Δεν πρεπει! Ξεκλειδωτος bootloader χρειάζεται για την Miui της Ελληνικής κοινότητας, αν απλα θέλετε την προσθήκη της ελληνικής γλώσσας , και των Google apps , υπάρχουν λυσεις και με κλειδωμένο bootloader οπως αυτή http://en.miui.com/thread-207019-1-1.html
johnyboy Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 όχι δεν είναι ξεκλείδωτο απλά έχουν φλασαρει με φλαστουλ μια multi rom.κάτι που δεν προτείνω γιατί δεν ξέρεις τι ρομ έχει βάλει ο κάθε ένας. υγ ο καλύτερος τρόπος είναι να το πάρει κάποιος με την κινέζικη, να το κάνει ανλοκ και να βάλει την ελληνική.αν θέλει ελληνικά, αν όχι μια χαρά είναι η κινέζικη.
DjBl3nd Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 δλδ παιδια αν θελω καλο ηχειο πρεπει να παω στο p9 lite ετσι;;
Fan Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Γιατί δεν κοιτάς και το Samsung A5 2016 που έχει την ίδια τιμή περίπου με το p9 lite;
DjBl3nd Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Γιατί δεν κοιτάς και το Samsung A5 2016 που έχει την ίδια τιμή περίπου με το p9 lite; εχει καλο ηχειο;;
big7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μην περιμένεις κανένα να έχει ιδιαίτερα καλό ηχείο... απλά είναι αποδεκτά τα ηχεία στα περισσότερα κινητά. Δεν γίνεται ούτε μπάσο να βγάλει το κινητό ούτε τίποτα. Απλά του nexus 5x είναι ιδιαίτερα άσχημο, ούτε από τα άλλα όμως θα απολαύσεις μουσική. Μόνο κάποια htc είχαν ιδιαίτερα καλό ηχείο (δεν ξέρω αν βγαίνουν ακόμα htc beats audio)
DjBl3nd Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μην περιμένεις κανένα να έχει ιδιαίτερα καλό ηχείο... απλά είναι αποδεκτά τα ηχεία στα περισσότερα κινητά. Δεν γίνεται ούτε μπάσο να βγάλει το κινητό ούτε τίποτα. Απλά του nexus 5x είναι ιδιαίτερα άσχημο, ούτε από τα άλλα όμως θα απολαύσεις μουσική. Μόνο κάποια htc είχαν ιδιαίτερα καλό ηχείο (δεν ξέρω αν βγαίνουν ακόμα htc beats audio) δεν θελω τιποτα ιδιαιτερο απλα να μην ειναι οπως του g2 που ειχα... μεχρι και το παλιο το sony ericsson xperia x10 mini που κατειχα ειχε καλυτερο ηχειο... παντως το ηχειο για μενα ηταν απαραδεχτο του g2...
stsamp Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μην περιμένεις κανένα να έχει ιδιαίτερα καλό ηχείο... απλά είναι αποδεκτά τα ηχεία στα περισσότερα κινητά. Δεν γίνεται ούτε μπάσο να βγάλει το κινητό ούτε τίποτα. Απλά του nexus 5x είναι ιδιαίτερα άσχημο, ούτε από τα άλλα όμως θα απολαύσεις μουσική. Μόνο κάποια htc είχαν ιδιαίτερα καλό ηχείο (δεν ξέρω αν βγαίνουν ακόμα htc beats audio)δεν θελω τιποτα ιδιαιτερο απλα να μην ειναι οπως του g2 που ειχα... μεχρι και το παλιο το sony ericsson xperia x10 mini που κατειχα ειχε καλυτερο ηχειο... παντως το ηχειο για μενα ηταν απαραδεχτο του g2...HTC m8 skroutz 260€
stsamp Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 HTC m8 skroutz 260€μαλλον στο lg g3 θα παωΔύο γνωστοί μου που το πήραν άλλαξαν από 2 φορές την οθόνη (δωρεάν) γιατί κιτρίνιζε έντονα σε κάποια σημεία που ήταν αρκετά ενοχλητικό
big7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 μαλλον στο lg g3 θα παω Κατά τη γνώμη μου πολύ κακή επιλογή, μοντέλο 2 χρόνων, υπερθερμαίνεται, μικρή μπαταρία χωρίς fast charging (με τέτοια οθόνη και επεξεργαστή φεύγει αέρας). Ειδικά αν πας για το 16αρι που έχει 2gb ram θα κλαις τα χρήματα...
DjBl3nd Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δύο γνωστοί μου που το πήραν άλλαξαν από 2 φορές την οθόνη (δωρεάν) γιατί κιτρίνιζε έντονα σε κάποια σημεία που ήταν αρκετά ενοχλητικό Κατά τη γνώμη μου πολύ κακή επιλογή, μοντέλο 2 χρόνων, υπερθερμαίνεται, μικρή μπαταρία χωρίς fast charging (με τέτοια οθόνη και επεξεργαστή φεύγει αέρας). Ειδικά αν πας για το 16αρι που έχει 2gb ram θα κλαις τα χρήματα... τοτε τι περνω παιδια;;;
big7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 ή nexus 5x ή huawei p9 lite (αν και το δεύτερο δεν το έχω δει από κοντά αλλά φαίνεται αρκετά καλό, με μόνη σοβαρή επιφύλαξη τα 2gb ram)
madnifestah Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 τοτε τι περνω παιδια;;; nexus 5x ή moto X 2nd gen ή huawei p9 lite ή xiaomi redmi 3 pro οι δικές μου επιλογές αν έπαιρνα τώρα κινητό σε αυτά τα λεφτά, με μια προτίμηση παραπάνω στα 2 πρώτα ( λόγο καθαρού android,εγγύηση,αναβαθμίσεις ) 3
DjBl3nd Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 ή nexus 5x ή huawei p9 lite (αν και το δεύτερο δεν το έχω δει από κοντά αλλά φαίνεται αρκετά καλό, με μόνη σοβαρή επιφύλαξη τα 2gb ram) nexus 5x ή moto X 2nd gen ή huawei p9 lite ή xiaomi redmi 3 pro οι δικές μου επιλογές αν έπαιρνα τώρα κινητό σε αυτά τα λεφτά, με μια προτίμηση παραπάνω στα 2 πρώτα ( λόγο καθαρού android,εγγύηση,αναβαθμίσεις ) τα xperia δεν λενε τιποτα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα