Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μην κάνει κανείς το λάθος να πάρει κινητό με 16gb rom.... με τίποτα, σε 6 μήνες θα είναι για πέταμα.

γιατι;;;

Εγω ειμαι ανάμεσα στα nexus 5x και Huawei p9 lite .....

δυσκολη επιλογη...

Δημοσ.

Το ηχείο του είναι κακό. Είναι μεν σχετικά δυνατό αλλά σε μέγιστη ένταση παραμορφώνει τους ήχους. Μόνο για κάνα βιντεάκι στο youtube κάνει. Αψεγάδιαστο κινητό όμως δεν πρόκειται να βρεις και οι περισσότεροι δεν ακουν μουσική από το ηχείο έτσι κι αλλιώς αφού τα περισσότερα ηχεία ούτε μπάσο έχουν ούτε τίποτα. Απλά αυτό είναι ακόμα χειρότερο από τον μέσο όρο :P

Αλλά ναι, σου είπα, ήμουν στο ίδιο δίλημμα μέχρι πριν 2-3 βδομάδες και στα χρήματά του (και ακόμα παραπάνω) το nexus 5x είναι η καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου.

καποιο κινητο με καλο ηχειο;

Δημοσ.

Το huawei p9 lite πρέπει να έχει καλό ηχείo, σίγουρα ανώτερο από του nexus. Αν σε ενδιαφέρει το ηχείο πήγαινε σε αυτό.

Δημοσ.

μην κάνει κανείς το λάθος να πάρει κινητό με 16gb rom.... με τίποτα, σε 6 μήνες θα είναι για πέταμα.

Ενδιαφέρον άποψη καθώς το δικό μου το έχω σχεδόν 2 χρόνια και δεν το έχω πετάξει ακόμα. Είπαμε, αν δεν παίζεις παιχνίδια και δεν τραβάς βίντεο μια χαρά την βγάζεις με 16GB. Κατά τα άλλα η προσωπική μου πρόταση είναι το Honor 5X, το moto X play, Nexus 5X. Το καθένα προσφέρει και κάτι. Πρέπει να βάλεις τι θέλεις πρώτα και μετά μπορείς να κοιτάξεις που να κινηθείς καθώς και οι τρεις είναι αξιόλογες.

Δημοσ.

γιατί από τα 16gb ούτε 11 δεν είναι free, με εφαρμογές + την σαβούρα των εφαρμογών θα γεμίσει για πλάκα.εγώ δεν προτείνω με τίποτα κινητό με 16gb και χωρίς κάρτα sd, αλλά η επιλογή είναι καθαρά στον χρήστη και ανάλογα τι θέλει να κάνει.

Δημοσ.

γιατί από τα 16gb ούτε 11 δεν είναι free, με εφαρμογές + την σαβούρα των εφαρμογών θα γεμίσει για πλάκα.εγώ δεν προτείνω με τίποτα κινητό με 16gb και χωρίς κάρτα sd, αλλά η επιλογή είναι καθαρά στον χρήστη και ανάλογα τι θέλει να κάνει.

Όπως το είπες: Ούτε τα 11. Τι θα τα κάνει ένας απλός χρήστης 10 GB?
Δημοσ.

Απο άποψη specs νικάει το xiaomi redmi note 3 pro 3/32GB . Να σου ερθει χαλασμενο αρκετά σπάνιο.

Nα το χαλάσεις προσπαθώντας να περάσεις την Ελληνικη Rom με τον oficial τρόπο επισης δύσκολο εφόσον εχεις ορεξη και αφιερώσεις  κάμποσο χρόνο (κυρίως μεχρι να σου ερθει ο κωδικος μετα την αιτηση για unlock bootloader) το σχετικό φορουμ της Ελληνικής κοινότητας xiaomi.

Εγω το αγορασα απο κινεζικο μαγαζι 240 περιπου το 3/32gb (snapdragon) που απο οτι καταλαβα μαλλον ειχε αποθηκες στην Θεσσαλονίκη και με την πληρωμη μου ξεκινησε απο εκει το πακέτο και ηρθε σε μιάμιση μέρα. 
Ειναι ωραιο κινητο, και αν δεν εχεις τρελες απαιτησεις δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει, σκεπτόμενος την τιμη θα έλεγα οτι ειναι και λίγο καλύτερο απο οτι περίμενα. Σίγουρα υπάρχουν και πολυ πιο εύκολοι τρόποι να αγορασεις ενα καλό κινητό απλως με ενα τετοιο κινητό αγγίζεις τον ορισμο του value for money.

Θετικά
Δυνατο και καθαρο ηχειο (htc δεν ειναι βεβαια)

Κορυφαία specs για την τιμη και τον ανταγωνισμό
(2sim/ 1sim + SD card, 4000mah, fingerprint ID, 16mp camera, Snapdragon 650+Adreno 510)
Υποστήριξη και βοήθεια Ελληνικής κοινότητας
Παραλαβή μετα την πληρωμή σε λιγότερο απο 2 μερες ! (Ναι όντως, αφου το αγοράσετε απο κατάστημα που εχει αποθηκη στην Ελλαδα και ειναι in stock).

Αρνητικά
Απουσία Ελληνικής γλώσσας, αν δεν μπορεις τα αγγλικα...αίτημα-αναμονή-ξεκλείδωμα Bootloader-εγκατάσταση Ελληνικής μέσω xiaomi.gr.

Τα εξοδα αποστολης πισω στην Κινα εαν εχει πρόβλημα
(που απο οσο διαβάζω ρε παιδια απο τους 100 χρηστες οι 2 αντε να εχουν χρειαστεί εγγύηση και οι άλλοι το φοβούνται).
Δεν εχει ακουστικά το κινητό.
Φοβος για το αγνωστο (γιατι τα περισσοτερα εμποδια στο μυαλα ειναι, κυριως αν ειναι η 1η τετοια αγορα)

Δημοσ.

Την παραλαβή και την κάμερα μην τα βάζεις στα θετικά, τα mp δεν λένε τίποτα, η κάμερά του είναι μέτρια σύμφωνα με τα reviews

Δημοσ.

Παραλαβή σε 2 μέρες εννοείτε στα θετικά επειδή δεν είσαι 1 μήνα+ με το άγχος, και για την κάμερα οκ, θα σου πω τότε μόνο οτι το σύγκρινα με G3 και το πάλεψα πολύ να βγάλω καλύτερες φωτογραφίες με το G3 (στις οθόνες των κινητών έγιναν οι συγκρίσεις) .

Δημοσ.

Θα σου λεγα to xiaomi note 3 pro κι εγω αλλα απο skroutz και οχι nexus 5x λογο μπαταριας και μονο... Αλλιως για ηχεια που θες και γενικα ενα ωραιο κινητο με ωραια premium κατασκευη το htc one m8 που ειναι γυρο στα 250 ευρω.

Δημοσ.

Όπως το είπες: Ούτε τα 11. Τι θα τα κάνει ένας απλός χρήστης 10 GB?

αν δεν έχει σκοπό να τραβήξει βίντεο ή να αποθηκεύσει βίντεο και μουσική φτάνουν, αλλά και πάλι, εγώ δεν θα το πρότεινα με τίποτα.είναι τρελό ρίσκο και πόσο μάλλον από την στιγμή που βρίσκεις καλύτερα τηλέφωνα.

το redmi note 3 pro έχει άθλια κάμερα ακόμα και σε ίσκιο αλλά γενικά είναι τρομερό κινητό με απίστευτη μπαταρία.δεν κολλάει με τίποτα, δεν γονατίζει με καμία παναγία, δεν έχει ίχνος λαγκ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...