Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο επειδη το παλιο μου το εκλεψαν... Η τιμη να ειναι γυρω στα 250 αντε βαρια βαρια 300

Υ.Γ.: Θα προτιμουσα να ηταν απο Ελλαδα αλλα αμα με δωσετε κατι καλυτερο απο εξωτερικο δεν υπαρχει προβλημα να το αγορασω

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου και εγώ σε αυτή την κατάσταση είμαι από σήμερα το πρωί . Μου έπεσε ένα lumia που έχω 3 χρόνια ,ράγισε η οθόνη και επιτέλους αποφάσισα να πάρω καινούργιο . Και εγώ έχρι 250€ ταβάνι έβαλα . Αν το βρώ από ελλάδα θα το πάρω και με δόσεις  . Αλλα βλέπω από έξω έχουν αρκετά μεγάλες διαφορές στην τιμή .

Μια βιαστική αναζήτηση που έκανα κατέληξα στο Xiaomi Redmi 3 Pro (32GB)

Στα χρήματά του φαίνεται πολύ καλό κινητό . Θα ήθελα να μάθω από τα παιδιά του φόρουμ που το κατέχουν εμπειρίες και αν αξίζει από το εξωτερικό αγορά ( που να γλιτώνουμε και τελωνείο ) . Επίσης after sale me την Xiaomi τι παίζεί ? Έχει service ελλάδα , εστω και μη αντιπροσωπείας ? ή θα το στέλνουμε εξωτερικό ? Επίσης από θέμα αναβαθμίσεων πως πάει το πράμα ? Ή όπως το πήραμε το παντρευτήκαμε? Τέλος μπαταρία και λειτουργικότητα εμπειρίες ?

Σας ευχαριστώ πολύ ....

Δημοσ.

Από Κίνα σε ενδιαφέρει;

αν και προτιμω Ελλαδα δεν εχω θεμα  B)

Φίλε μου και εγώ σε αυτή την κατάσταση είμαι από σήμερα το πρωί . Μου έπεσε ένα lumia που έχω 3 χρόνια ,ράγισε η οθόνη και επιτέλους αποφάσισα να πάρω καινούργιο . Και εγώ έχρι 250€ ταβάνι έβαλα . Αν το βρώ από ελλάδα θα το πάρω και με δόσεις  . Αλλα βλέπω από έξω έχουν αρκετά μεγάλες διαφορές στην τιμή .

Μια βιαστική αναζήτηση που έκανα κατέληξα στο Xiaomi Redmi 3 Pro (32GB)

Στα χρήματά του φαίνεται πολύ καλό κινητό . Θα ήθελα να μάθω από τα παιδιά του φόρουμ που το κατέχουν εμπειρίες και αν αξίζει από το εξωτερικό αγορά ( που να γλιτώνουμε και τελωνείο ) . Επίσης after sale me την Xiaomi τι παίζεί ? Έχει service ελλάδα , εστω και μη αντιπροσωπείας ? ή θα το στέλνουμε εξωτερικό ? Επίσης από θέμα αναβαθμίσεων πως πάει το πράμα ? Ή όπως το πήραμε το παντρευτήκαμε? Τέλος μπαταρία και λειτουργικότητα εμπειρίες ?

Σας ευχαριστώ πολύ ....

τι εννοεις μεγαλες διαφορες στην τιμη;;;

Δημοσ.

μεγαλες διαφορες στην τιμη ειναι xiaomi redmi note 2 που ειναι νομιζω και διετιας να εχει απο κινα 120 και ελλαδα 200. απο εδω μεσα παντως θα σου προτεινουν xiaomi redmi note 3, αν κοιταξεις λιγο στο φορουμ θα δεις. τελευταια λογω τιμης παιζει πολυ και nexus 5x και πολλα αλλα, αν ψαξεις στο φορουμ θα τα δεις

Δημοσ.

Το χω ξαναπει στο φορουμ αλλά για μένα σε αυτά τα χρήματα αξίζει κυρίως το nexus 5x, τους λόγους θα τους βρείτε εύκολα στο φορουμ.

Άλλες αξιόλογες προτάσεις είναι το xiaomi redmi note 3 pro (είναι σχεδόν στα ίδια χρήματα και θέλει αρκετό ψάξιμο για να βάλεις rom με ελληνικά) και το lg g4 (πιο ακριβό και κινδυνεύεις να σου έρθει προβληματική συσκευή, ακόμα κι αν δεν σου έρθει προβληματική, πάντα θα είσαι με τον φόβο)

Δημοσ.

Το χω ξαναπει στο φορουμ αλλά για μένα σε αυτά τα χρήματα αξίζει κυρίως το nexus 5x, τους λόγους θα τους βρείτε εύκολα στο φορουμ.

Άλλες αξιόλογες προτάσεις είναι το xiaomi redmi note 3 pro (είναι σχεδόν στα ίδια χρήματα και θέλει αρκετό ψάξιμο για να βάλεις rom με ελληνικά) και το lg g4 (πιο ακριβό και κινδυνεύεις να σου έρθει προβληματική συσκευή, ακόμα κι αν δεν σου έρθει προβληματική, πάντα θα είσαι με τον φόβο)

Ψάξιμο δεν θέλει, ούτε να χεις φοβερό IQ. Υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί δίπλα, οπότε με λίγη προσπάθεια θα χεις ελληνική ρομ. Με 200€ παίρνεις από το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί βάση το kimovil, το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32.
Δημοσ.

Ψάξιμο δεν θέλει, ούτε να χεις φοβερό IQ. Υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί δίπλα, οπότε με λίγη προσπάθεια θα χεις ελληνική ρομ. Με 200€ παίρνεις από το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί βάση το kimovil, το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32.

Αν δεις στο ελληνικό φόρουμ δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία. Δηλαδή όλα τα παιδιά που αντιμετώπισαν προβλήματα είναι χαζά? Απλά για κάποιον που δεν έχει κάποια σχετική εμπειρία είναι μπελάς. Και με αυτό που λες εσύ θα έχει πλήρως λειτουργικό κινητό σε 1,5 μήνα περίπου από τη στιγμή που θα το παραγγείλει. γύρω στις 20-30 μέρες να έρθει και 20 μέρες ακόμα μέχρι να εγκριθεί η αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader, δεν θέλουν όλοι να περιμένουν τόσο ούτε να ρισκάρουν (αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες κάτι να πάει στραβά) παραγγελία από κίνα.

Δημοσ.

μεγαλες διαφορες στην τιμη ειναι xiaomi redmi note 2 που ειναι νομιζω και διετιας να εχει απο κινα 120 και ελλαδα 200. απο εδω μεσα παντως θα σου προτεινουν xiaomi redmi note 3, αν κοιταξεις λιγο στο φορουμ θα δεις. τελευταια λογω τιμης παιζει πολυ και nexus 5x και πολλα αλλα, αν ψαξεις στο φορουμ θα τα δεις

δηλαδη να παρω το nexus 5x;;;

Αν δεις στο ελληνικό φόρουμ δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία. Δηλαδή όλα τα παιδιά που αντιμετώπισαν προβλήματα είναι χαζά? Απλά για κάποιον που δεν έχει κάποια σχετική εμπειρία είναι μπελάς. Και με αυτό που λες εσύ θα έχει πλήρως λειτουργικό κινητό σε 1,5 μήνα περίπου από τη στιγμή που θα το παραγγείλει. γύρω στις 20-30 μέρες να έρθει και 20 μέρες ακόμα μέχρι να εγκριθεί η αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader, δεν θέλουν όλοι να περιμένουν τόσο ούτε να ρισκάρουν (αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες κάτι να πάει στραβά) παραγγελία από κίνα.

αμα ειναι να παρω κινεζικο και να του περασω Ελληνικη rom... σιγα μην αγορασω

Δημοσ.

2 redmi note 3 pro πήρα, το πρώτο ήθελα να το πετάξω από το παράθυρο, απίστευτη ταλαιπωρία.το δεύτερο ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα.είναι γρήγορο κινητό δεν κολλάει πουθενά με σκυλί μπαταρία που δεν μασάει τίποτα.τα μοναδικά μείον είναι η κάμερα που σε ίσκιο βλέπεις μαυρίλα και η γελοία διαδικασία να το ξεκλειδώσεις.πριν βιαστεί να πει κάποιος ότι είναι εύκολη, ναι είναι αλλά είναι και τελείως ράντομ.πχ σε wind δεν πρόκειται να κάνεις εγγραφή στο site τους για ξεκλείδωμα bootloader με καμία παναγία, δεν έρχεται ποτέ το sms.ένα άλλο θέμα είναι πως στο 50% της διαδικασίας τρώει φλασιά και σου πετάει ξεκούδουνα έρορ.

αυτός που θα το αγοράσει το εκάστοτε χιαομι πρέπει ξέρει ότι μπορεί να μείνει με τα κινέζικα για πάντα.

υγ χίλιες φορές g4 με ρίσκο παρά αυτό το χάλι με το κλείδωμα της χιαομι.

Δημοσ.

Για μένα χίλιες φορές το nexus 5x που είναι τρομερό τηλέφωνο και value for money (πέρα από την χωρητικότητα και το ηχείο δεν μπορώ να βρω κάποιο σοβαρό ελάττωμα) από το να πάρεις ένα κινέζικο που θα παιδευτείς να βάλεις ελληνική rom (σκέψου να είσαι με το καινούριο τηλέφωνο που έχει έρθει μετά από ένα μήνα, να περιμένεις άλλες δυο βδομάδες για τον κωδικό που ξεκλειδώνει το bootloader και τελικά να κολλάει στη μέση η διαδικασία και να μένεις με την κινέζικη... θα ξενέρωνα πολύ άσχημα...) ή από το να πάρω το g4 που μπορεί να έχει περισσότερο χώρο και καλύτερη οθόνη (αν και η οθόνη του nexus είναι επίσης πολύ ωραία) αλλά θα είσαι πάντα με τον φόβο του bootloop ενώ θα έχεις σκάσει 300€.

Επίσης το nexus μπορεί να είναι πλαστικό αλλά εμένα μου άρεσε πολύ περισσότερο από το xiaomi το οποίο μου φάνηκε λίγο κάπως, σαν χοντροκομμένο. Διάβασε και εδώ τι έγραψα εγώ και άλλα παιδιά

http://www.insomnia.gr/topic/610005-xiaomi-note-3-pro-32gb-vs-nexus-5x-16gb/

Δημοσ.

<p>Για μένα χίλιες φορές το nexus 5x που είναι τρομερό τηλέφωνο και value for money (πέρα από την χωρητικότητα και το ηχείο δεν μπορώ να βρω κάποιο σοβαρό ελάττωμα) από το να πάρεις ένα κινέζικο που θα παιδευτείς να βάλεις ελληνική rom (σκέψου να είσαι με το καινούριο τηλέφωνο που έχει έρθει μετά από ένα μήνα, να περιμένεις άλλες δυο βδομάδες για τον κωδικό που ξεκλειδώνει το bootloader και τελικά να κολλάει στη μέση η διαδικασία και να μένεις με την κινέζικη... θα ξενέρωνα πολύ άσχημα...) ή από το να πάρω το g4 που μπορεί να έχει περισσότερο χώρο και καλύτερη οθόνη (αν και η οθόνη του nexus είναι επίσης πολύ ωραία) αλλά θα είσαι πάντα με τον φόβο του bootloop ενώ θα έχεις σκάσει 300€.</p>

<p>Επίσης το nexus μπορεί να είναι πλαστικό αλλά εμένα μου άρεσε πολύ περισσότερο από το xiaomi το οποίο μου φάνηκε λίγο κάπως, σαν χοντροκομμένο. Διάβασε και εδώ τι έγραψα εγώ και άλλα παιδιά</p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.insomnia.gr/topic/610005-xiaomi-note-3-pro-32gb-vs-nexus-5x-16gb/'>http://www.insomnia.gr/topic/610005-xiaomi-note-3-pro-32gb-vs-nexus-5x-16gb/</a></p>

HTC a9 308€ skroutz καταπληκτικό τηλέφωνο σε όλα

Δημοσ.

έχει 2gb ram χωρίς να έχει stock android, ακόμα μικρότερη μπαταρία από το nexus. Πέρα από τη κάρτα μνήμης λοιπόν (που λύνεται σχετικά μέσω του google drive) με μια πρώτη ματιά φαίνεται υποδιέστερο του nexus και αρκετά ακριβότερο. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι καταπληκτικό τηλέφωνο αλλά μου φαίνεται πολύ πιο vfm το nexus.

Γενικά έχοντας περάσει από touch wiz, το stock android μου φαίνεται χίλιες φορές καλύτερο. Είναι σαν να έχεις την ομαλότητα του ios με την ελευθερία του android. Ειδικά από την καινούρια έκδοση που θα υποστηρίζει και multiwindow (αν και ήδη γίνεται να το κάνεις με λίγο πείραγμα) θα είναι τρομερό. 

Δημοσ.

Για μένα χίλιες φορές το nexus 5x που είναι τρομερό τηλέφωνο και value for money (πέρα από την χωρητικότητα και το ηχείο δεν μπορώ να βρω κάποιο σοβαρό ελάττωμα) από το να πάρεις ένα κινέζικο που θα παιδευτείς να βάλεις ελληνική rom (σκέψου να είσαι με το καινούριο τηλέφωνο που έχει έρθει μετά από ένα μήνα, να περιμένεις άλλες δυο βδομάδες για τον κωδικό που ξεκλειδώνει το bootloader και τελικά να κολλάει στη μέση η διαδικασία και να μένεις με την κινέζικη... θα ξενέρωνα πολύ άσχημα...) ή από το να πάρω το g4 που μπορεί να έχει περισσότερο χώρο και καλύτερη οθόνη (αν και η οθόνη του nexus είναι επίσης πολύ ωραία) αλλά θα είσαι πάντα με τον φόβο του bootloop ενώ θα έχεις σκάσει 300€.

Επίσης το nexus μπορεί να είναι πλαστικό αλλά εμένα μου άρεσε πολύ περισσότερο από το xiaomi το οποίο μου φάνηκε λίγο κάπως, σαν χοντροκομμένο. Διάβασε και εδώ τι έγραψα εγώ και άλλα παιδιά

http://www.insomnia.gr/topic/610005-xiaomi-note-3-pro-32gb-vs-nexus-5x-16gb/

τι δεν εχει καλο ηχειο;;;

HTC a9 308€ skroutz καταπληκτικό τηλέφωνο σε όλα

δεν εχω τοσα να δοσω φιλε...

έχει 2gb ram χωρίς να έχει stock android, ακόμα μικρότερη μπαταρία από το nexus. Πέρα από τη κάρτα μνήμης λοιπόν (που λύνεται σχετικά μέσω του google drive) με μια πρώτη ματιά φαίνεται υποδιέστερο του nexus και αρκετά ακριβότερο. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι καταπληκτικό τηλέφωνο αλλά μου φαίνεται πολύ πιο vfm το nexus.

Γενικά έχοντας περάσει από touch wiz, το stock android μου φαίνεται χίλιες φορές καλύτερο. Είναι σαν να έχεις την ομαλότητα του ios με την ελευθερία του android. Ειδικά από την καινούρια έκδοση που θα υποστηρίζει και multiwindow (αν και ήδη γίνεται να το κάνεις με λίγο πείραγμα) θα είναι τρομερό. 

οποτε να αφησω το g3 και το g flex 2 που κοιτουσα και να παω σε nexus 5x;;;

Δημοσ.

Το ηχείο του είναι κακό. Είναι μεν σχετικά δυνατό αλλά σε μέγιστη ένταση παραμορφώνει τους ήχους. Μόνο για κάνα βιντεάκι στο youtube κάνει. Αψεγάδιαστο κινητό όμως δεν πρόκειται να βρεις και οι περισσότεροι δεν ακουν μουσική από το ηχείο έτσι κι αλλιώς αφού τα περισσότερα ηχεία ούτε μπάσο έχουν ούτε τίποτα. Απλά αυτό είναι ακόμα χειρότερο από τον μέσο όρο :P

Αλλά ναι, σου είπα, ήμουν στο ίδιο δίλημμα μέχρι πριν 2-3 βδομάδες και στα χρήματά του (και ακόμα παραπάνω) το nexus 5x είναι η καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...