Προς το περιεχόμενο

Αγορα Corel Draw x7 ...???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα μηπως ξερει κανενας που μπορω να αγορασω πιο φθηνα το συγκεκριμενο προγραμμα?

Επισης υπαρχει σε ebay μια εκδοση education-home student μηπως εχει κανεις ιδεα αν μπορω να αγορασω καμια τετοια και να δουλευει κανονικα?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Σύμφωνα με την corel...

"For Students, Corel has two different products: The Education Edition of CorelDRAW Graphics Suite X6 and CorelDRAW Home & Student Suite X6.

CorelDRAW Home & Student Suite X6 is a version of CorelDRAW that is made for the hobbyist and has all the features from the full Graphics Suite that will be needed (and much more), but is lacking some of the high-end professional features such as print separation. Home & Student is licensed for up to 3 computers in one household for non-commercial purpose. Updates to CorelDRAW Graphics Suite X6 are not applicable for Home & Student Suite, e.g. Home & Student Suite would get its own updates and fixes. I wrote a blog post when we launched it with more details.

The Education Edition of CorelDRAW Graphics Suite X6 is, as its name indicates, the CorelDRAW Graphics Suite licensed for use by qualified students and education institution staff to be used in related with their studdies / school activities. It is also licensed for non-commercial purpose only, but doesn't include the right for multiple computers in one household. Updates for CorelDRAW Graphics Suite X6 can be installed on an Education Edition, and they do require a Standard Membership (just like the normal box). The Education Edition is not eligible for a Premium Membership or for upgrades to future versions".

Επίσης...

Commercial has a lot of more clip arts, high resolution digital photos, fonts (commercial 1000, student 140) and much more templates. Student version have not technical support and is not elegible for futures upgrades. Education doesn't come with VBA for macros.

Και απ' ότι διάβασα στο community forum του coreldraw, το stuntend δεν πρέπει να έχει print separation και κάποιες άλλες δυνατότητες εκτύπωσης που μάλλον απευθύνονται σε επαγγελματίες.

Δες εδώ τιμές για το 7 και το 8 στο amazon. Απ' ότι βλέπω το home & stuntend πακέτο είναι στα 55$ ενώ το full commercial στα 289$

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εκτός απο αυτή την λειτουργία τα υπόλοιπα τα έχει κανονικά ?

Ποιά η διαφορά με το κανονικό X6  που δουλεύω ? 

Θέλω και εγώ να το αγοράσω για να μην δουλεύω τα σπασμένα....που όλο κλειδώνουν....

Αν και ασχολούμαι ερασιτεχνικά για την πλάκα μου αν είναι για 55 η 70 € καλύτερα να το αγοράσω...

Δημοσ.

Δε ξέρω, δε δουλεύω το corel. Τα quotes τα βρήκα στα forum της corel και τα παραθέτω αυτούσια.

Απ' ότι λένε πάντως, όλες οι λειτουργίες είναι εκεί εκτός από αυτές που απευθύνονται στην επαγγελματική εκτύπωση.

Δημοσ.

Δε ξέρω, δε δουλεύω το corel. Τα quotes τα βρήκα στα forum της corel και τα παραθέτω αυτούσια.

Απ' ότι λένε πάντως, όλες οι λειτουργίες είναι εκεί εκτός από αυτές που απευθύνονται στην επαγγελματική εκτύπωση

Επαγγελματική εκτύπωση τι θα πει ? Αν φτιάξεις ένα αρχείο και το στείλεις CMYK και 300 dpi δεν μπορεί να το εκτυπώσει ο επαγγελματίας όπως πρέπει ?

Κάτι άλλο δεν θα έχει αλλά δεν το λένε.... B)  :-)

Δημοσ.

Κάνε έναν κόπο και ξαναδιάβασε τα quotes που έβαλα παραπάνω και δες και την παρουσίαση του home & student στο λινκ που έχει στο 10 quote. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το google.

Δημοσ.

Επαγγελματική εκτύπωση τι θα πει ? Αν φτιάξεις ένα αρχείο και το στείλεις CMYK και 300 dpi δεν μπορεί να το εκτυπώσει ο επαγγελματίας όπως πρέπει ?

Κάτι άλλο δεν θα έχει αλλά δεν το λένε.... B)  :-)

Δεν στέλνουμε πάντα τετραχρωμίες,μπορεί να θέλουμε να στείλουμε 6χρωμο ή κάποιο αριθμό από τα 4χρώματα.Στα μαγαζιά που βγάζουν τα φλιμς γίνεται πανικός και δεν είναι ο άλλος υποχρεωμένος να κάνει το διαχωρισμό που θα έπρεπε να έχει ήδη κάνει ο κάθε γραφίστας.Μειώνεις έτσι την πιθανότητα λάθους ή ακόμη καλύτερα τα παραπάνω λεφτά από τα άχρηστα φιλμς.

Εγώ για παράδειγμα δούλευα απευθείας με τη μηχανή των φιλμς,μπορεί να είχε χαλάσει από γρατζουνιά ή σκουπίδια το ένα χρώμα.Αν δεν είχα το διαχωριστή θα έπρεπε να τα στείλω όλα μαζί και να κρατήσω μόνο το ένα οπότε παραπάνω μέτρα φιλμ,υγρά εμφάνισης και δεν συμμαζεύεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...