Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ο γειτονας μου εχει avensis του 99, το αγορασε με 300χχ και του εβαλε αεριο πριν απο 4 χρονια, τωρα εχει 420χιλ χμ. Και σε τι κατάσταση είναι ο κινητήρας του? Μήπως είναι πεσμένος? Έχει αποδεκτή συμπίεση? Καίει λάδια? Μήπως θα έπρεπε να είχε ήδη αλλαχτεί? Άσε που μέχρι τις 300.000 χλμ μπορεί να είχε αλλάξει κινητήρα κανά δυο φορές. Με την κρίση πάνε οι μέσοι όροι περίπατο. Δεν θα το' λεγα. Στη δική μου οικογένεια λόγω κρίσης τα 3 αυτοκίνητα έγιναν 2, χωρίς να μειωθούν καθόλου τα συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα. Επίσης λόγω κρίσης φέτος πήρα μια δουλειά που κανονικά δεν θα τη συζητούσα καν, η οποία πρόσθεσε στο αυτοκίνητο μου κάπου 3.000χλμ μέσα σε ένα μήνα. Σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά ο μέσος όρος διανυθέντων χιλιομέτρων ανά έτος δεν νομίζω να μεταβάλλεται και τόσο πολύ. Δεν έχει τόσο σχέση η ηλικία πχ έχω Ascona C με 249.600 του 1987 και Audi 80 του 1992 (αυγό) με 595.000 χλμ. Πως δεν έχει? Με τα παραδείγματα σου επιβεβαιώνεις αυτά που λέμε παραπάνω, το ένα κάνει 8,5k και το άλλο 42k/έτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 85.000 ώρες δηλαδή? Πρέπει να μπει στο βιβλίο γκίνες!!! Έγραψε "δεν ειναι αυτοκινητου", οπότε λογικά δεν λέει για φορτηγό. Ούτε καν το είδα. Τελικά τι παθαίνουν οι κινητήρες της toyota στα 400k που λες γιατί δεν κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Πως δεν έχει? Με τα παραδείγματα σου επιβεβαιώνεις αυτά που λέμε παραπάνω, το ένα κάνει 8,5k και το άλλο 42k/έτος Το παλιό δεν έχει ούτε τα μισά από το λιγότερο παλιό. Κάπου έκανες λάθος στις πράξεις 40.000 χλμ το χρόνο δεν έχω κάνει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Το παλιό δεν έχει ούτε τα μισά από το λιγότερο παλιό. Κάπου έκανες λάθος στις πράξεις 40.000 χλμ το χρόνο δεν έχω κάνει ποτέ. Δίκιο έχεις, αντί να κάνω διαίρεση τις 595k km με το 24 που είναι τα έτη του audi έκανα με το 14, 25.000km/έτος είναι το σωστό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 πλεουμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Και σε τι κατάσταση είναι ο κινητήρας του? Μήπως είναι πεσμένος? Έχει αποδεκτή συμπίεση? Καίει λάδια? Μήπως θα έπρεπε να είχε ήδη αλλαχτεί? Άσε που μέχρι τις 300.000 χλμ μπορεί να είχε αλλάξει κινητήρα κανά δυο φορές. Δεν θα το' λεγα. Στη δική μου οικογένεια λόγω κρίσης τα 3 αυτοκίνητα έγιναν 2, χωρίς να μειωθούν καθόλου τα συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα. Επίσης λόγω κρίσης φέτος πήρα μια δουλειά που κανονικά δεν θα τη συζητούσα καν, η οποία πρόσθεσε στο αυτοκίνητο μου κάπου 3.000χλμ μέσα σε ένα μήνα. Σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά ο μέσος όρος διανυθέντων χιλιομέτρων ανά έτος δεν νομίζω να μεταβάλλεται και τόσο πολύ. Πως δεν έχει? Με τα παραδείγματα σου επιβεβαιώνεις αυτά που λέμε παραπάνω, το ένα κάνει 8,5k και το άλλο 42k/έτος Γιατι να ειχε αλλαχτει μοτερ 2 φορες? Δηλαδη τα toyota αντεχουν 150χ και μετα χαλανε? Δεν ειχε αλλαχτει ποτε το μοτερ, και εχει κανει 120χ με αεριο. Ακομα παει. Δε ξερω αν ειναι πεσμενος, αλλα ειναι οικογενειακο αμαξι του 99, δε νομιζω να τον ενδιαφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Γιατι να ειχε αλλαχτει μοτερ 2 φορες? Δηλαδη τα toyota αντεχουν 150χ και μετα χαλανε? Δεν ειχε αλλαχτει ποτε το μοτερ, και εχει κανει 120χ με αεριο. Ακομα παει. Δε ξερω αν ειναι πεσμενος, αλλα ειναι οικογενειακο αμαξι του 99, δε νομιζω να τον ενδιαφερει. Είπα μπορεί, δεν είπα πως σίγουρα έχει αλλαχτεί δύο φορές, το point μου είναι πως δεν μπορεί να είναι σίγουρος μια και το αγόρασε μεταχειρισμένο. Πόσο μάλλον για το αν έχει ανοιχτεί/επισκευαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Είπα μπορεί, δεν είπα πως σίγουρα έχει αλλαχτεί δύο φορές, το point μου είναι πως δεν μπορεί να είναι σίγουρος μια και το αγόρασε μεταχειρισμένο. Πόσο μάλλον για το αν έχει ανοιχτεί/επισκευαστεί. Ειχε κανονικο βιβλιο σερβις με σταμπες. Σιγουρα μπορει οπως λες. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αρκετα αυτοκινητα ανεξαρτητου μαρκας εχουν βγαλει παρα πολλα χιλιομετρα στο ιδιο μοτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα