Προς το περιεχόμενο

Toyota Supra με 837.000 χλμ!

tala1pwros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περί χιλιομέτρων πού γίνεται κουβέντα.Datsun 100A F-II 200.000 χλμ μέ τόν μαμά κινητήρα καί άλλα 400.000 χλμ μέ Α14.Πουλήθηκε το 2006.Nissan Primera P10 1,6.Τού πατέρα μου εκανε περί τά 480.000χλμ.Τό δικό μου περί τά 175.000 χλμ.Πουλήθηκαν αμφότερα.Nissan Almera 1,4,τού κουμπάρου μου.Στά 880.000 χλμ,τό εδωσε γιά απόσυρση.Αυτο πού εχω διαπιστώσει είναι πώς άν δέν τό ζορίζεις τό αυτοκίνητο σέ καθημερινή βάση καί κάνεις αλλαγές λιπαντικών μέ καλά προϊόντα στά προβλεπόμενα απο τόν κατασκευαστή διαστήματα,όλα πάνε καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι αυτα τα yaris στις αγγελιες μοντελα 2000-2002 ποσα χμ νομιζετε οτι εχουν? Οταν ειχα μια κουβεντα με την toyota μου ειπαν οτι τα περισσοτερα εχουν 300 και 400χιλ χμ, απλα τα εχουν κατεβασει οι πωλητες.. Οχι οτι τα 300-400χ χμ λενε κατι, μπορει να βγαλουν αλλα τοσα αν τα εχουν συντηρησει..

• Like 1

Γιατι αυτα τα yaris στις αγγελιες μοντελα 2000-2002 ποσα χμ νομιζετε οτι εχουν? Οταν ειχα μια κουβεντα με την toyota μου ειπαν οτι τα περισσοτερα εχουν 300 και 400χιλ χμ, απλα τα εχουν κατεβασει οι πωλητες.. Οχι οτι τα 300-400χ χμ λενε κατι, μπορει να βγαλουν αλλα τοσα αν τα εχουν συντηρησει..

Κατά μέσο όρο τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα κάνουν 15.000 χλμ το χρόνο, οπότε τα 2000-2002 μοντέλα θα έχουν κατά μέσο όρο 210 - 240k. Εκτός βέβαια αν τα yaris κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα από όλα τα υπόλοιπα.

Όσο για τα 300-400k χλμ σε ένα yaris, θα έλεγα ότι αυτή είναι όλη και όλη η διάρκεια ζωής τους. Μπορεί να βγάλουν και παραπάνω, αλλά από κάποια στιγμή και μετά δεν αξίζει επειδή ο κινητήρας και μειωμένη απόδοση θα έχει, και αυξημένη κατανάλωση, και θα τσιμπάει λαδάκι.

Κατά μέσο όρο τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα κάνουν 15.000 χλμ το χρόνο, οπότε τα 2000-2002 μοντέλα θα έχουν κατά μέσο όρο 210 - 240k. Εκτός βέβαια αν τα yaris κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα από όλα τα υπόλοιπα.

Όσο για τα 300-400k χλμ σε ένα yaris, θα έλεγα ότι αυτή είναι όλη και όλη η διάρκεια ζωής τους. Μπορεί να βγάλουν και παραπάνω, αλλά από κάποια στιγμή και μετά δεν αξίζει επειδή ο κινητήρας και μειωμένη απόδοση θα έχει, και αυξημένη κατανάλωση, και θα τσιμπάει λαδάκι.

Καλα ποτε δε ξες ποσα κανουν, αυτο πως το εμαθες εσυ? Εγω ξερω ατομα που κανουν και 30 και παραπανω. Εγω με τη μηχανη μονο κανω κοντα στις 20χιλ το χρονο, με το αυτοκινητο λιγοτερα.. αλλα αν δεν ειχα μηχανη θα τα εκανα ολα στο αμαξι.. Ειναι αναλογα με το που μενεις, και που δουλευεις. Και φυσικα αναλογα με το τι χρηση εχει γινει. Αλλο 200χιλ μεσα στη κινηση της αθηνας/θεσσνικης και αλλο 300χ σε ταξιδια (γιατι ας πουμε δουλευες εκτως πολης).

Επισης αυτο για τα 400χ χμ των yaris απο που το ξερεις? Οτι χαλανε μετα.. ? Τα yaris δηλαδη εχουν χειροτερο μοτερ απο ενα corolla του 93 γνωστου μου που εχει κοντα στο 1εκ?

Νομίζω τα πρώτα Yaris έχουν αριθμό πλαισίου που ξεκινά από JT για όποιους γνωρίζουν.

Τα επόμενα φτιάχνονται σε κάτι Γαλλίες μεταξύ άλλων.

Οπότε νομίζω παίζει ρόλο και το πού κατασκευάστηκε το αυτοκίνητο.

Καλα ποτε δε ξες ποσα κανουν, αυτο πως το εμαθες εσυ? Εγω ξερω ατομα που κανουν και 30 και παραπανω. Εγω με τη μηχανη μονο κανω κοντα στις 20χιλ το χρονο, με το αυτοκινητο λιγοτερα.. αλλα αν δεν ειχα μηχανη θα τα εκανα ολα στο αμαξι.. Ειναι αναλογα με το που μενεις, και που δουλευεις. Και φυσικα αναλογα με το τι χρηση εχει γινει. Αλλο 200χιλ μεσα στη κινηση της αθηνας/θεσσνικης και αλλο 300χ σε ταξιδια (γιατι ας πουμε δουλευες εκτως πολης).

Το έμαθα από διάφορα δημοσιεύματα/έρευνες δημοσιογράφων, το βλέπω και μόνος μου. Βλέπω πολλούς που κάνουν 30.000+, όπως και πολλούς που κάνουν το πολύ 5.000 το χρόνο.

Επισης αυτο για τα 400χ χμ των yaris απο που το ξερεις? Οτι χαλανε μετα.. ? Τα yaris δηλαδη εχουν χειροτερο μοτερ απο ενα corolla του 93 γνωστου μου που εχει κοντα στο 1εκ?

Δεν υπάρχει περίπτωση ο 2E(ο 1300άρης που φορούσε η corolla του 1993) να βγάλει 1εκ χλμ χωρίς επισκευή. Δεν "χαλάνε" στις 400, σου εξήγησα στο προηγούμενο post τι ακριβώς παθαίνουν. Στον δικό μου 2E(starlet τον φορούσε) κάπου στις 250.000 χλμ λύθηκε καπάκι επειδή έκαψε φλάντζα, οι κύλινδροι είχαν εμφανώς σχήμα οβάλ! Χωρίς δεύτερη σκέψη άλλαξα κινητήρα.

Ο μέσος όρος εκεί γύρω στα 15 βγαίνει.

εγω εχω εναν diesel ,δεν ειναι αυτοκινητου,απο το 1987 μεχρι σημερα δουλευει καθε μερα περιπου 8 ωρες σχεδον στο full ,δεν εχω κανει ποτε επισκευη

• Like 1

Το έμαθα από διάφορα δημοσιεύματα/έρευνες δημοσιογράφων, το βλέπω και μόνος μου. Βλέπω πολλούς που κάνουν 30.000+, όπως και πολλούς που κάνουν το πολύ 5.000 το χρόνο.

Το Ibiza που είχα μέχρι πέρσι το καλοκαίρι, ήταν του 2002 και έφυγε με μόλις 54.000χλμ...  Αν δεν είχα όλα τα service του και τα αντίγραφα απο τα ΚΤΕΟ, σιγά μην με πιστεύανε.

εγω εχω εναν diesel ,δεν ειναι αυτοκινητου,απο το 1987 μεχρι σημερα δουλευει καθε μερα περιπου 8 ωρες σχεδον στο full ,δεν εχω κανει ποτε επισκευη

85.000 ώρες δηλαδή? Πρέπει να μπει στο βιβλίο γκίνες!!!

Για φορτηγό λέμε;

Έγραψε "δεν ειναι αυτοκινητου", οπότε λογικά δεν λέει για φορτηγό.

Με την κρίση πάνε οι μέσοι όροι περίπατο. Δεν έχει τόσο σχέση η ηλικία πχ έχω Ascona C με 249.600 του 1987 και Audi 80 του 1992 (αυγό) με 595.000 χλμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...