isidorosr20595 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να κάνω την κλασική ερώτηση: ποιος πιστεύετε είναι ο καλύτερος πάροχος τηλεφωνίας-ίντερνετ αυτή τη περίοδο; Μένω Πειραιά, είμαι στον ΟΤΕ και θέλω να αλλάξω πάροχο για πιο φθηνό πάγιο. Ποιον προτείνετε; Σκέφτομαι να πάω στη Cyta αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν προβλήματα (στην Αττική δουλεύει με το δίκτυο του ΟΤΕ); Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Θα πάρεις τους παρόχους που σε ενδιαφέρουν και θα ρωτήσεις για την κατάσταση του δικτύου στην περιοχή σου.Δεν υπάρχει ένας "καλύτερος" πάροχος. Έχει να κάνει με το πόσο καλή υποδομή έχουν στην περιοχή σου και τι δυνατότητες υπάρχουν βάση αυτού.Οπότε τηλεφώνα.
hackerW32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 θα πουν την αληθεια; ή ολοι θα λενε οτι ειναι σουπερ ουαου; 1
isidorosr20595 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δεν νομίζω να μου πουν "στην περιοχή σας έχουμε πρόβλημα" άμα τους ρωτήσω. Η αλήθεια είναι ότι με τον ΟΤΕ δεν έχω θέματα. Και εφόσον όλοι δουλεύουν μέσω του δικτύου του ΟΤΕ λογικά δεν πρέπει να έχουν προβλήματα. Σωστά ή κάνω λάθος;
bill2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μπές στο www.eett.gr εκει που λέει για καταναλωτές και έχει διάφορους δείκτες ποιότητας
soteras Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σε αρχική φάση αμα θες πες μας την περιοχή που είσαι να σου πούμε τόσος κόσμος εδώ έχουμε δοκημάσει ο καθένας από όλες της εταιρίες 1
bill2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις γείτονες και όχι εμάς γιατί δεν σημαίνει οτι έχω εγω οτε κάποιος άλλος wind καπιος άλλος vodafone ότι και σε εσένα θα είναι μια χαρά
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Στον καλύτερο εισαι τωρα, αν φύγεις δεν ψάχνεις για τον καλύτερο αλλα τον φτηνότερο, εγω αν ποτε έφευγα θα πήγαινα στην forthnet (προσωπική άποψη βέβαια) 1
Irene.j Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν νομίζω να μου πουν "στην περιοχή σας έχουμε πρόβλημα" άμα τους ρωτήσω. Η αλήθεια είναι ότι με τον ΟΤΕ δεν έχω θέματα. Και εφόσον όλοι δουλεύουν μέσω του δικτύου του ΟΤΕ λογικά δεν πρέπει να έχουν προβλήματα. Σωστά ή κάνω λάθος; Και ομως συμβαινει!!!! Οποτε δε χανεις κατι να επικοινωνησεις. 1
ariannaki85 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Στον καλύτερο εισαι τωρα, αν φύγεις δεν ψάχνεις για τον καλύτερο αλλα τον φτηνότερο, εγω αν ποτε έφευγα θα πήγαινα στην forthnet (προσωπική άποψη βέβαια) Και η wind τσαμπέ είναι
iznodur Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Προσωπικά, θα πήγαινα όπου ήταν φθηνότερα καθώς η ταχύτητα κλπ ίδιες είναι πάνω κάτω σε όλους τους παρόχους. Δηλαδή, με οποιονδήποτε πάροχο στις ίδιες ταχύτητες θα είσαι. Οπότε η προσωπική μου επιλογή θα ήταν η Wind καθώς το πρόγραμμά της στα 20,9 που έχει με τις συγκεκριμένες παροχές είναι πάρα πολύ καλό και από πρόσφατη μου αναζήτηση το φθηνότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα