sundance_kid Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Όταν μιλάω ξέρω. Έχω πάρει τον παρωχο ειδι Κάλεσαν παρωχο μονο έτσι γίνεται static ,IP +8e Η στατική IP, αφορά μία στατική εγγραφή στον BRAS του παρόχου σου. Το AnnexM αφορά παλμούς, δηλαδή είναι ένα πρωτόκολλο, το οποίο λέει στο DSLAM να διπλασιάσει τα bit που μεταδίδονται στο φασμα του upstream, στη πόρτα που είναι ο βρόγχος σου. Ο πάροχος σου, που κάλεσες ήδη, δίνει ένα προϊόν (ο συνδυασμός των 2 παραπάνω υπηρεσιών) και προσπαθεί να σου πουλήσει αυτό το προϊόν. Οπότε, πίστεψέ με, δεν ξέρεις και δέν το λέω κακοπροαίρετα, απλά η λανθασμένη άποψη που είχες παραπάνω, ίσως απέτρεπε άλλα μέλη του φόρουμ, να ζητήσουν απο τους δικούς τους παρόχους τον διπλασιασμό του upload, χωρίς να θέλουν να δεσμευτούν με μία IP. 1
BloodDonor89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Είσαι λάθος, εν μέρει. Η hol το κάνει χωρίς χρέωση. Για άλλες εταιρείες δεν ξέρω. Ίσως μάλλον η hol το κάνει με λάθος τρόπο και γι αυτό είναι ασταθής μετα η γραμμή.
makis269 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 τελικά η hol-vodafone δίνει δωρεάν annex m , τα στατιστικά μου τώρα είναι ως εξης : Current Rate(Kbps) 12245 1305 Max Rate(Kbps) 13444 1304 Noise Margin(dB) 6.3 5.4 Attenuation(dB) 28.5 26.5 Output Power(dBm) 20 11.5 οκ δεν έπιασα 2 Mbps στο upload αλλα τώρα έχω σε τεστ 1,2 -1,3 mbps , απο 0,8 Mbps που είχα. *υπόψιν οτι έχασα 1,5 Mbps περίπου στο download , αλλα δεν πειράζει.
LEFteriz Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 οκ δεν έπιασα 2 Mbps στο upload αλλα τώρα έχω σε τεστ 1,2 -1,3 mbps , απο 0,8 Mbps που είχα. *υπόψιν οτι έχασα 1,5 Mbps περίπου στο download , αλλα δεν πειράζει. Πως ζήτησες annex m;;;; μεσω τηλεφώνου (με χρέωση) ; εγώ πιάνω 15/1 και χρειάζομαι το παραπάνω upload, και ας πεσει λιγο το down
panos- Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών και ρωτα. Σε τι πάροχο είσαι;
makis269 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 έτσι όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω ,τηλ στην εξηπηρέτηση ,σύνδεση με τεχνικό τμήμα και σε 30 δεύτερα σε γυρνάνε σε annex m με upload ΕΩς 2 Mbps ΔΩΡΕΑΝ ,hol-vodafone ,για τους άλλους πάροχους δεν γνωρίζω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα