Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με static ip και 8 ευρώ επιπλέον ? συμφέρει η vdsl .αλλα μήπως υπάρχει κάτι στο τζάμπα με την τωρινή σύνδεση ?

Δημοσ.

Τσάμπα όχι εκτός αν μετακομίσεις ακριβώς δίπλα δίπλα από το κτήριο που θα σου δίνει νετ αλλά και πάλι χλωμό

Δημοσ.

με static ip και 8 ευρώ επιπλέον ? συμφέρει η vdsl .αλλα μήπως υπάρχει κάτι στο τζάμπα με την τωρινή σύνδεση ?

πες μου ένα λόγο να στο κάνουν τσάμπα φιλε

Δημοσ.

γίνετε με static IP 

Η στατική με το συνχρονισμό, που κολλάει;

@TS, ρώτα τον πάροχό σου, δεν είναι θέμα απο πλευράς σου, πρέπει ο πάροχος να στο δώσει (AnnexM).

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση. Φίλος μου έχει Annex M από ποια εταιρία δεν θυμάμαι τώρα και δεν έχει στατική IP.

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση. Φίλος μου έχει Annex M από ποια εταιρία δεν θυμάμαι τώρα και δεν έχει στατική IP.

Μονο έτσι γίνεται με στατική 8ευρω φορθνετ
Δημοσ.

Στη hol παίρνεις τηλ και ζητάς να σε γυρίσουν σε annex m χωρίς καμία χρέωση.

Μέχρι και σήμερα κλειδωνα στα 1.5 upstream αλλά δεν μου είχε κατσει καλά και γύρισα σήμερα πάλι σε fast path.

Δημοσ.

γίνετε με static IP 

Καμία σχέση.

Το annex m χρεώνεται έξτρα. Απλά η forthnet δίνει annex m με την static και έχεις μπερδευτεί.

Το annex m δεν έχει καμία σχέση με την static ip.

Δημοσ.

έχω hol-vodafone  ,θα πάρω σήμερα το μεσημερι τηλ για annex m ,και θα σας ενημερώσω αν γίνεται και αν έχει extra χρέωση.

πες μου ένα λόγο να στο κάνουν τσάμπα φιλε

ο λόγος είναι οτι πλερώνω εδώ και 10 χρονια περίπου για 24/1 και έχω 12/1 Mbps :-D :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...