Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να αλλαξω μια αξιολογιση που εκανα τι πρεπει να κανω?κ αν δε μπορω να την αλλαξω εγω με ποιον πρεπει να επικοινωνισω?

Δημοσ.

Κανε αναφορά μέσα στην αγγελία για να την διαγράψουν

YD68jxV.png

Μέτα θα κάνεις μια άλλη αξιολόγησή από την αρχή λίγο ψάξιμο δεν βλάπτει το χουμε συζητήσει πολλές φορές

• Like 1
Δημοσ.

sorry φιλος, εχεις δικιο δε θελω να κουραζω γενικα αλλα εκανα χτες μεσημερι αναφορα, δεν εγινε τιποτα, εστειλα και 2 πμ σε δυο διαφορετικους μοντ παλι τιποτα οποτε ψαχνω μηπως υπαρχει κατι αλλο που μου διεφυγε...

Δημοσ.

το μονό που μπορείς να κάνεις τωρα είναι υπομονη.... αν δεν γίνει τίποτα κανε και αναφορά μέλους σε οποίον άφησες την αξιολόγησή

fmWODcq.png

Στο προφίλ του κάτω από τους τελ επισκέπτες
Βέβαια κάλο είναι μην κάνουμε 100 αναφορές για το ίδιο θέμα
Δημοσ.

παιδια θελω να αλλαξω μια αξιολογιση που εκανα τι πρεπει να κανω?κ αν δε μπορω να την αλλαξω εγω με ποιον πρεπει να επικοινωνισω?

Υπάρχει κανονισμός σύμφωνα με τον οποίο οι αξιολογήσεις δεν γίνεται να αλλάξουν. Γι αυτό πρέπει να είσαι σίγουρος για την αξιολόγηση που αφήνεις.

Αναφορά της αξιολόγησης κάνεις μόνο εάν δεν αφορά την συναλλαγή, δηλαδή λέει "φίλε πόσο το δίνεις" ή "άδειασε το inbox σου", και τότε την σβήνουν, ή όταν περιέχει υβριστικά σχόλια.

• Like 2
Δημοσ.

sorry φιλος, εχεις δικιο δε θελω να κουραζω γενικα αλλα εκανα χτες μεσημερι αναφορα, δεν εγινε τιποτα, εστειλα και 2 πμ σε δυο διαφορετικους μοντ παλι τιποτα οποτε ψαχνω μηπως υπαρχει κατι αλλο που μου διεφυγε...

Απευθύνσου στην ομάδα διαχειρισης του insomnia  http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=extras&section=stats&do=leaders

εκεί σίγουρα μπορεί να βγάλεις άκρη με οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...