hakunamatata Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 παιδια θελω να αλλαξω μια αξιολογιση που εκανα τι πρεπει να κανω?κ αν δε μπορω να την αλλαξω εγω με ποιον πρεπει να επικοινωνισω?
ziaba Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Κανε αναφορά μέσα στην αγγελία για να την διαγράψουν Μέτα θα κάνεις μια άλλη αξιολόγησή από την αρχή λίγο ψάξιμο δεν βλάπτει το χουμε συζητήσει πολλές φορές 1
hakunamatata Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 sorry φιλος, εχεις δικιο δε θελω να κουραζω γενικα αλλα εκανα χτες μεσημερι αναφορα, δεν εγινε τιποτα, εστειλα και 2 πμ σε δυο διαφορετικους μοντ παλι τιποτα οποτε ψαχνω μηπως υπαρχει κατι αλλο που μου διεφυγε...
ziaba Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 το μονό που μπορείς να κάνεις τωρα είναι υπομονη.... αν δεν γίνει τίποτα κανε και αναφορά μέλους σε οποίον άφησες την αξιολόγησή Στο προφίλ του κάτω από τους τελ επισκέπτες Βέβαια κάλο είναι μην κάνουμε 100 αναφορές για το ίδιο θέμα
petran91 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 παιδια θελω να αλλαξω μια αξιολογιση που εκανα τι πρεπει να κανω?κ αν δε μπορω να την αλλαξω εγω με ποιον πρεπει να επικοινωνισω? Υπάρχει κανονισμός σύμφωνα με τον οποίο οι αξιολογήσεις δεν γίνεται να αλλάξουν. Γι αυτό πρέπει να είσαι σίγουρος για την αξιολόγηση που αφήνεις. Αναφορά της αξιολόγησης κάνεις μόνο εάν δεν αφορά την συναλλαγή, δηλαδή λέει "φίλε πόσο το δίνεις" ή "άδειασε το inbox σου", και τότε την σβήνουν, ή όταν περιέχει υβριστικά σχόλια. 2
testtesttest Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 τι ωραια που θα ηταν αν διαβαζαν ολοι τους ΚΑΝΟΝΕΣ
driverpit Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 sorry φιλος, εχεις δικιο δε θελω να κουραζω γενικα αλλα εκανα χτες μεσημερι αναφορα, δεν εγινε τιποτα, εστειλα και 2 πμ σε δυο διαφορετικους μοντ παλι τιποτα οποτε ψαχνω μηπως υπαρχει κατι αλλο που μου διεφυγε... Απευθύνσου στην ομάδα διαχειρισης του insomnia http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats&do=leaders εκεί σίγουρα μπορεί να βγάλεις άκρη με οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα