Nikolai88 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γειά σας παιδιά θέλω να πάρω μια καινούργια τηλεόραση και ανάμεσα στις άλλες είδα και μερικές τέτοιες και σκεφτόμουν αν αξίζουν τα λεφτά τους δηλαδη ήθελα να μάθω τι περισσότερα προσφέρουν από μια απλή. Και γενικά ποιά είναι η γνώμη σας για αυτές ;;;
SwAToNeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Θεωρητικά μιλάω. Για χρήση ενός είναι αρκετά καλή επιλογή. Γιατί σε ευθεία γραμμή σου δίνει μια καμπυλώτητα και βλέπεις και στα άκρα καλύτερα. Αλλά από γωνία η οπτική της χάνεται. Για τηλεόραση και για να βλέπουν αρκετοί καλύτερα μια non curved. 1
giwrgos.liakop Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Και γω νομιζω οτι πρακτικα ισως να μην προσφερουν αυτα που θελει καποιος απο μια τv..Αλλα απο ντιζαιν σκιζουν και μαλλον αυτος ειναι ο λογος κατασκευης τους!!!
@topos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Θεωρητικά μιλάω. Για χρήση ενός είναι αρκετά καλή επιλογή. Γιατί σε ευθεία γραμμή σου δίνει μια καμπυλώτητα και βλέπεις και στα άκρα καλύτερα. Αλλά από γωνία η οπτική της χάνεται. Για τηλεόραση και για να βλέπουν αρκετοί καλύτερα μια non curved. Αυτο ακριβως, εαν στησεις μια πολυθρονα στο κεντρο και ειναι και ψιλομεγαλη 60+ ιντσες ισως να εχει νοημα.Εαν θελει να δει και κανενας αλλος, η ο καναπες σου ειναι λιγο εκκεντρα τοτε θα εισαι καλυτερα με απλη.
heavyrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Και γω πιστευω για σαλονι δεν αξιζουν παρα μονο αν ειναι πολυ μακροστενος ο χωρος σου. Σε μονιτορ υπολογιστη πιστευω μονο εχουν νοημα που καθεσαι ακριβως μπροστα και βλεπει μονο ενα ατομο (συνηθως) στην οθονη. 2
Nikolai88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Γειά σας παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις κατ' αρχάς τελικά αγόρασα curved αφού την ήθελα ουσιαστικά για να βλέπει μόνο ένα άτομο ( χρήση ως μόνιτορ ) και επίσης μου άρεσε πιο πολύ σε σχέση με τις άλλες που είδα , τα άλλα μοντέλα εννοώ. Την εχω τώρα σχεδόν μια εβδομάδα και εδώ μείνει απόλυτα ευχαριστημένος Επιπλέον πιο συγκεκριμένα αγόρασα την Samsung UE32J6300 .
SwAToNeR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Σε documents κλπ όλα καλά; Γιατί είδα παράπονο κάποιου οτι σε documents τον ενοχλεί.
heros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 παντως σε αγγελιες θα βρεις 10 curved να πουλιουνται και μια flat... (και επειδή στατιστικά αυτοί που αγοράζουν curved ειναι λιγώτεροι απο αυτούς με flat) ΑΥΤΟ σημαίνει ότι οσοι αγορασαν CURVED τις πουλάνε .....
mao Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 φιλε μου. υpdate εχεις κανει στην τηλεοραση; και πως ; καλοριζικο!!!
Nikolai88 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Όχι update δεν έκανα, πάντως παίζει πολύ καλά όσο για τον αν τις πουλάνε ή όχι δεν ξέρω αλλα τα περισσότερα καλά μοντέλα πλέον είναι curved ιδικά σε κάποιες εταιρίες. Και για την κουβέντα και μόνο όχι ότι έχει καμία αξία. Στις 75 αγγελίες στις 5 πρώτες σελίδες δηλαδή αγγελιών αυτού του σάιτ δεν έχει καμία curved τώρα που τις κοίταξα αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.....
SwAToNeR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Υπερβολές λίγο για τις curved. Βασικά πολλοί την πατανε γιατί δε τους ενημερώνει κάποιος σωστά. Σήμερα πήγα να τσακωθω με έναν πωλητή. Πούλαγε ένα συγκεκριμένο μοντέλο και του λέω μπορείς να μου δείξεις αναλογικό σήμα και όχι 4k? Λες και του είπα μαμιεσαι. Εν τέλη είπα της κύριας ωραία ή 4k αλλά στα κανάλια μπορεί να δεις και μουφα. Καλύτερα να το ξέρει παρά μετά να βρίζει τον πωλητή. Και της είπαμε να ξέρετε ωραία πήρατε πύραυλο αλλά έξω είναι δρόμοι δεν είναι διάστημα. Έχει και λακούβες. Αλλά εφόσον θα δώσεις τόσα δώσε 100 παραπάνω για όταν καλυτερεψουν τα πράγματα.
Nikolai88 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Σύμφωνο με αυτό που λες αλλά είναι κάτι γενικό δεν έχει να κάνει μόνο με τις τηλεοράσεις, αφού γενικά δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις για "δυνατότητες" που δεν μπορείς να αξιοποιήσεις
mao Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 δεν Μπορώ να αλλάξω τα νούμερα από τα κανάλια καμια λυση ;;
spirosaidonidis Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) βασικα εχω μια απορια επηρεάζει το ματι θετικα η αρνητικα μετα απο πολυ ωρα 6 ωρες πχ οι curved Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από spirosaidonidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα