Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω την συγκεκριμενη μητρικη,προσπαθω να κανω φορματ.μπαινω boot menu,επιλεγω το στικακι μου και μου βγαζει το εξης...

και χωρις στικακι,αν το αφησω να κανει την διαδικασια παλι το ιδιο κανει..που μπορει να οφειλεται?

post-330131-0-91054300-1464124339_thumb.jpg

Δημοσ.

Δοκίμασε με cd επίσης έχει ρυθμίση το πριοριτι? μηπως εχεις και τιποτα αλλο πανω εξωτερικο δισκο η κατι αλλο

Δημοσ.

το συστημα αποτελειται απο τα εξης:

cpu: g3260

hdd:st3160815as 160gb (κενος χωρις λειτουργικο)

ram: Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600MHz (CMZ4GX3M1A1600C9)

σιντιερα δεν εχει 

στα bios μπαινω κανονικα

τι εννοεις για ρυθμιση πριοριτι?

Δημοσ.

Ναι, τα έχω κάνει αυτά και παλι τα ίδια. Το θέμα είναι ότι δεν έχει σχέση αποκλειστικά με την διαδικασία του φορματ, διότι το κάνει και αν απλά τον ανοίξω και χωρίς στικακι.

Δημοσ.

To βγάζει πιθανότατα επειδή δεν υπάρχει δίσκος με λειτουργικό. Τώρα τι ακριβώς μήνυμα βγάζει δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τη στιγμή που δεν εμφανίζονται σωστά οι χαρακτήρες. 

Η κάποια ρύθμιση χρειάζεται στο bios για να μπουτάρει από το usb ή το στικάκι έχει πρόβλημα και δεν αναγνωρίζεται. Το φορμάτ προφανώς είναι άσχετο αφού δεν μπορείς να μπεις πουθενά ακόμη ώστε να δώσεις με κάποιο τρόπο εντολή για φορμάτ.

Δοκίμασε κάποιο άλλο στικάκι. Υπάρχει επίσης η περίπτωση να έχεις κάνει σωστά τη διαδικασία ώστε το στικάκι να είναι bootable. Αν δεν είναι πως θα ξεκινήσει από αυτό?

Δημοσ.

καλησπερα.....αν και εκανα bootable το στικακι μου.αν και εχω ξανακανει φορματ με το συγκεκριμενο στικακι,αμε προδωσε...

ενω το εκανα bootable και με rufus και με το windows tools και ολοκληρωνοτανε κανονικα η διαδικασια και μου ελεγε "DONE"

Τελικα δοκιμασα αλλο και εγινε μια χαρα η εγκατασταση..τι να πω..ευχαριστω για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...