Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sony xperia z3 ή LG G4 

Είμαι πολύ απαιτητικός χρήστης και γι'αυτό θέλω κάτι καλό

Επειδή ενδιαφέρομαι για μεγάλη οθόνη, καλό επεξεργαστή , καλή κάμερα, μνήμη  ram ,mhl ή slimport και να μην ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες σε βαριά games ή 4k λήψη 

Αναμένω απαντήσεις 

• Like 1
Δημοσ.

Z3:

Καλύτερη μπαταρία

Καλύτερη ποιότητα κατασκευής

Πιο ελαφρύ UI

Καλύτερα ηχεία

G4:

Καλύτερη οθόνη

Πολύ καλύτερη κάμερα

Πιο δυνατό SoC

Καλύτερο service στην Ελλάδα

Νεότερο

Αν το G4 δεν είχε θέμα με bootloop κτλ δε θα το έβαζα καν στην ίδια πρόταση με το Z3. Είμαι κάτοχος G4 και είχα και Z3 παλαιότερα, και τα γνωρίζω καλά και τα δύο κινητά.

Δημοσ.

Στην τιμή του G4 αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καλύτερο κινητό και θα σου το πρότεινα ειλικρινά.(είμαι χρήστης του κινητού μερικούς μήνες).Ωστόσο,αν από την στιγμή που πάρεις το G4 να ξέρεις ότι ρισκάρεις το τρέχεις κάθε λίγο και λιγάκι στο service για ευνόητους λόηους.Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα G4 ανεξαρτήτου έκδοσης-παρτίδας είναι το λεγόμενο Bootloop.Υπάρχει ειδικό thread εδώ στο forum σχετικά με αυτό το πρόβλημα,αν θέλεις να ενημερωθείς.

Από την άλλη το Ζ3 δεν πρέπει να έχει κάποιο θέμα (ίσως με την θερμοκρασία,δεν είμαι σίγουρος),όμως πρόκειται για παλιό τηλέφωνο και αν σε ενδιαφέρουν οι πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις,ίσως να μην στο πρότεινα...

Δημοσ.

Sony xperia z3 ή LG G4 

Είμαι πολύ απαιτητικός χρήστης και γι'αυτό θέλω κάτι καλό

Επειδή ενδιαφέρομαι για μεγάλη οθόνη, καλό επεξεργαστή , καλή κάμερα, μνήμη  ram ,mhl ή slimport και να μην ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες σε βαριά games ή 4k λήψη

Αναμένω απαντήσεις 

4κ λήψη από το μέλλον είσαι? :cry:

Δημοσ.

Πανε σε iphone 6s αν δεν σε ενοχλει η τιμη αλιως και τα δυο δεν θα σου τα πρότεινα εχω g4 και επαθε μια φορα bootloop οσο για z3 αστο ουτε καν

Δημοσ.

Lg g4 αναμεσα σε αυτα τα δυο. Εκτος αν μπορεσεις να διαθεσεις αρκετα χρηματα παραπανω για το lg v10 η ακομα καλυτερα για το nexus 6p, ομως το ποσο υπερβαινεται αρκετα.

Δημοσ.

Lg g4 αναμεσα σε αυτα τα δυο. Εκτος αν μπορεσεις να διαθεσεις αρκετα χρηματα παραπανω για το lg v10 η ακομα καλυτερα για το nexus 6p, ομως το ποσο υπερβαινεται αρκετα.

Αν όντως ανεβάσεις το budget σου,νομίζω ότι το Νexus 6P είναι μονόδρομος.(Εκπληκτικό τηλέφωνο !)

Δημοσ.

δες και oneplus 2 που είναι στο budget σου

εντωμεταξύ το 6p όντως φοβερό αλλά τα κινητά που κοιτάζει έχουν 300 ευρώ όχι 500!!!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...