DDevil Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Και απο κανα φορουμ μπορει να γινει κάτι ... (ξέρετε εσεις εδω μέσα)
aris1986 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Φυσικα καιεχει πεθανει. Εχει εξελιχθει ο κοσμος. Θελουν να δουν πως εισαι, αμα βγαζεις ωραιες φοτο, που εισαι, που βγαινεις, που μενεις, ποσα βγαζεις (φαινεται απο ολα τα προηγουμενα που ειπα) που πας διακοπες, τι κινητο εχεις και τι φιλους. Αυτο ελειπε να μιλαει η αλλη με κανεναν ksekolothreuti21... 1
DDevil Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Φυσικα καιεχει πεθανει. Εχει εξελιχθει ο κοσμος. Θελουν να δουν πως εισαι, αμα βγαζεις ωραιες φοτο, που εισαι, που βγαινεις, που μενεις, ποσα βγαζεις (φαινεται απο ολα τα προηγουμενα που ειπα) που πας διακοπες, τι κινητο εχεις και τι φιλους. Αυτο ελειπε να μιλαει η αλλη με κανεναν ksekolothreuti21... Ενω παλιότερα φιλε μου δεν ειχαν πολλες απαιτησεις γιατι δεν υπηρχαν και πολλες εφαρμογές ... έδινες ενα μσν με μια φωτο και ηταν ευχαριστημένη. Ειναι αυτο που λενε τελικα "Οπου λαλουν πολλοι κοκοροι ....αργει να ξημερώσει." Μπηκαν ενα καρο εφαρμογες και έχουμε χασει τη μπάλα. 2
Captn Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 θυμαμαι το ζοο παλια το 07-08 ενας φιλος μου ειχε ριξει μια μουναρα απο κει και ετσι το εμαθα και ειχα πορωθει ενα διαστημα αλλα το μονο που καταφερα ηταν να βγω με δυο χοντρες οποτε το παρατησα το τσατ του μπαινω ακομα να μπαιζω χαρτακι καμια φορα ή και να ρωταω ατομα απο μια συγκεκριμενη περιοχη για κατι που εγινε εκει και με ενδιαφερει συνηθως ρωταω αντρες γτ οι γυναικες δεν απαντανε τωρα μπαινω στο badoo,γαμησα μια 40αρα απο κει οταν πρωτο μπηκα τον φεβρουαριο αλλα εκτοτε τπτ
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας με το chat στις εποχές του irc. Επέλεγα nicknames που δεν μπορείς να καταλάβεις αν είσαι άντρας ή γυναίκα. Έλεγα ότι κουταμάρα σκεφτόμουν και τα πίστευαν. Εγώ όταν διαπίστωνα τέτοια nicks δεν μίλαγα. Πάντως πιστεύω, όλοι θα έχετε πέσει στην περίπτωση που είπατε ένα hi στην maria20 και μετά είδατε μια απάντηση "γεια σου είμαι ο Κώστας είμαι gay και θέλω να..... ". Λογικά πιτσιρικάδες που έκαναν πλάκα ήταν, δεν πιστεύω σοβαρός gay να κάνει τέτοιες παπαριές.
DDevil Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 θυμαμαι το ζοο παλια το 07-08 ενας φιλος μου ειχε ριξει μια μουναρα απο κει και ετσι το εμαθα και ειχα πορωθει ενα διαστημα αλλα το μονο που καταφερα ηταν να βγω με δυο χοντρες οποτε το παρατησα το τσατ του μπαινω ακομα να μπαιζω χαρτακι καμια φορα ή και να ρωταω ατομα απο μια συγκεκριμενη περιοχη για κατι που εγινε εκει και με ενδιαφερει συνηθως ρωταω αντρες γτ οι γυναικες δεν απαντανε τωρα μπαινω στο badoo,γαμησα μια 40αρα απο κει οταν πρωτο μπηκα τον φεβρουαριο αλλα εκτοτε τπτ Kαλη η 40αρα? παντρεμενη?
akpe Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εγώ όταν διαπίστωνα τέτοια nicks δεν μίλαγα. Πάντως πιστεύω, όλοι θα έχετε πέσει στην περίπτωση που είπατε ένα hi στην maria20 και μετά είδατε μια απάντηση "γεια σου είμαι ο Κώστας είμαι gay και θέλω να..... ". Λογικά πιτσιρικάδες που έκαναν πλάκα ήταν, δεν πιστεύω σοβαρός gay να κάνει τέτοιες παπαριές. Well, «σοβαροί» στρέητ κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, επιλέγοντας λεσβιακά νικς για να ψαρέψουν, so...
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Well, «σοβαροί» στρέητ κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, επιλέγοντας λεσβιακά νικς για να ψαρέψουν, so... Χαχαχαχα, θα ψαρέψουν άλλες λεσβίες. Οι λεσβίες έχουν βρει τρόπους και τους ανακαλύπτουν αυτούς στο άψε σβήσε. Π.χ με ερωτήσεις "τι μέγεθος σουτιέν φοράς, τι νούμερο παπουτσιού και βλέπουν την ευκολία που έχεις στην απάντηση ή αν απαντήσεις κάτι εντελώς εκτός". Θα μου πεις βέβαια με ψάξιμο και αυτά μαθαίνονται αλλά δεν τις κοροϊδεύεις εύκολα με τέτοια τεχνάσματα.
seeker86 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ξέρει κανείς ποια μπορεί να είναι αυτή η εφαρμογή για chat?
BritGreek Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Undernet και o γνωστός Katsika στο Hellas. Μπαίναμε όλοι σχεδόν οι φοιτητές που ήμασταν Αγγλία. Παραλίγο να παντρευτώ εγώ από εκεί μέσα, πριν από 15+ χρόνια.
Leokatana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Στα chat rooms ψαρευες λογαριασμους για MSN. Αλλες εποχες!!!
Vapir Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 πάνε το chat rooms καιρό τώρα , σιγά μη κάτσει σοβαρός άνθρωπος να μιλάει σε nicknames οταν υπάρχουν fb, insta etc .
funbreaker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Πάντως αν και ακόμη τώρα μπει κάποιος σε κάποια μεγάλα channels θα βρει καποια nicks που υπήρχαν και προ 15ετίας. Κάποιοι καμμένοι παραμένουν σταθεροί στο άθλημα.
Pokemon640 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 μπαίνω IRC (αρκετά σπάνια), το nickname το έχω από το 2003 (?) αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να δω τα χαρτιά μου με το trademark για να το θυμηθώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις