scarface5323 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας, το προβλημα μου ειναι το εξης: Σαββατο 21/05/16, στην περιοχη μου βουλιαξαμε απο το νερο.., πολυ βροχη..,ξαφνικα εκει που ειμαι στον κολλητο μου πεφτει το internet και ταυτοχρονα δεν εχει ουτε τηλεφωνο (κανονικο,οχι voip), οταν επιστρεφω στο σπιτι διαπιστωνω οτι ουτε εγω εχω ιντερνετ + τηλεφωνο, Κυριακη την επομενη μερα δηλωνουμε και οι 2 βλαβη στον ΟΤΕ, του φιλου μου το φτιαξανε την ιδια ημερα υπηρχε καποιο εξωτερικο προβλημα,και απο 19 που κλειδωνε κλειδωσε στα 7mbps,επισης ο τεχνικος του οτε που ηρθε και εφερε και καινουργιο ρουτερ δεν ηξερε να βαλει φιλτρο και αναρωτιοταν γιατι πεφτει το ιντερνετ οταν χτυπαει το τηλεφωνο..., εμενα ηρθαν εχθες και επειδη ελειπα κοψανε τα schotchlock Που ειχα για να δοκιμασουν τι ταχυτητα πιανω, τελικα στο κουτι ερχοντε 18 mpbs(ενω εχω vdsl 50 σταθερο στα 48 με speedport 724) το ρουτερ μου δεν συγχρονιζει καν σε αυτη την ταχυτητα, σε εποικηνωνια με τον τεχνικο μου ειπε οτι το προβλημα λυθηκε και στο κουτι πιανω καλη ταχυτητα(18),του αναφερω οτι εχω vdsl 50 και μου λεει να ξαναδηλωσω βλαβη για να το δουνε, περνω 13888 και μου λεει οτι εχει αναγραψει ο τεχνικος οτι ολα ειναι ενταξει στα 18 και να φωναξω ηλεκτρολογο για την καλωδιοση μου(η καλωδιοση μου ειναι 1 μετρο cat5e που ερχετε απο το κουτι με schotchlock Και κουμπωνει στο ρουτερ κατευθειαν) αναφερω οτι εχω vdsl παλι και μου λεει πεζει ρολο ποσο μακρια ειμαι απο το κεντρο η ταχυτητα(ξαφνικα απομακρινθικα απο το κεντρο 3 χιλιομετρα,απο την βροχη μασ μετακινησε το σπιτι..) να μην πολυλογω αναμενω να ξαναπερασουν να κοιταξουν τι γινετε, η βοηθεια σας που θελω ειναι αν ξερει καποιος καποιο τηλεφωνο ανωτερου υπευθυνου να μιλησω εχω και ονοματα οσων εχουν ασχοληθει μεχρι τωρα με το θεμα...και ειναι επειγον γιατι ειμαι περιπου εβδομαδα χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ και να αναφερω επισης και την πολυ καλη δουλεια των τεχνικων τους,σας ευχαριστω εκ των προτερων 9
dbconan Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Aν με την βροχη ειχες και αστραπες καλες η καποιος κοντα κεραυνος,μαλλον τελειωσε το ρουτερ σου....Συμβαινει σπανια,αλλα γινετε.. Πρωτη κινηση ειναι να δοκιμασεις ενα αλλο ρουτερ,ειμαι σιγουρος οτι θα στρωσει.Αν μαζι με το ρουτερ,ειχες και το ασυρματο κοντα,ισως και αυτο τελειωσε,αρα δοκιμαζεις και αυτο...... Ολα αυτα αν στο κουτι φτανει 18 αληθεια....Αν... Ειναι περιεργο πραγμα η αστραπη......Κανει θαυματα...
scarface5323 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 εχεις δικαιο, το μεσημερι παρελαβα καινουργιο ρουτερ και ηταν οντος καμμενο απο κεραυνο μεσω τηλεφωνου προφανως γιατι ρευμα περνει απο ups, και οντος ειχα και ασυρματο κοντα, επισης δεν μπορουσα να δοκιμασω αλλο ρουτερ διοτι τα adsl ρουτερ για καποιο λογο δεν συγχρονιζουν πλεον στην γραμμη μου, και μετα δημιουργειτε προβλημα και καθε φορα πρεπει να περνω το support οταν δοκιμαζω πανω adsl ρουτερ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα