ougachallenge Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μου αρέσει που κλαίτε μερικοί για τα καταστήματα. Σας είπε κανείς οτι πρέπει να μπείτε στο σκρουτζ με το κατάστημα σας;Κάτι βλακείες περι 1 ευρω κέρδους που διαβάζω αυτά είναι αηδίες και ψέματα. Αμα ήταν θα άνοιγαν σουβλατζίδικο και θα πωλούσαν ενα πίτα γύρο με απ'ολα και θα βγάζαν το μεροκάματο.Ελεύθερη αγορά έχουμε και στο σκρούτζ μας βοηθάει τοσα χρόνια να βρίσκουμε προϊόντα πρώτα που μας ενδιαφέρουν μαζικά δίχως να χρειάζεται να φάμε 10 ώρες μπροστά από το pc και σε δεύτερη μοίρα είναι η τιμή! Που σε ενα προϊόν μια ανεβαίνει και μια πέφτει!
Ta3ideftis Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Το skroutz: Είναι ο λογος που ο Έλληνας, στο μεγαλύτερο ποσοστό, αγοράζει online. Είναι ο λόγος που "γνωστά" καταστήματα αποδείχτηκαν πανάκριβα και χωρίς σοβαρές after sale υπηρεσίες. Είναι ο λόγος που αρκετά eshops αναδείχτηκαν και ο κόσμος τα προτιμάει. Είναι ο λόγος που υπάρχουν ακόμα χαμηλές τιμές, για τα δεδομένα της Ελλάδας. Είναι ο λόγος που μπορεί ο καθένας από εμάς να ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ τα καταστήματα, για αποφυγή οποιασδήποτε απάτης. κλπ κλπ κλπ Δεν με απασχολεί το ποσοστό κέρδους του skroutz από αυτό, αλλά με απασχολεί που μπορώ να κάνω ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!! 6
Regulus Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ελληνικό και εξαιρετικό. Μπράβο τους. Για μένα σε κάθε on-line έρευνα είναι η πρώτη επιλογή μου. 1
dimos47ki7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 H αληθεια δεν ειναι παντα ετσι. Ο ενας μπορει να τα πληρωνει ολα και να απασχολει κανονικα εργαζομενους με πληρη ασφαλιση, και ο αλλος να παιρνει παιδακια με 20€ ανασφαλιστα, και να εχει το 1/4 του ενοικιου. Σουβλακι με 1€ εγω δεν τρωω. Σωστό αυτό, αλλά να μην έχει απαίτηση να βγάλει το ΙΚΑ του μήνα από ένα προιον. Δέχομαι απόλυτα από 5 ευρώ χονδρική να έχει ο ένας 8 και ο άλλος 10-12 πχ, ακριβώς για τους λόγους που προανέφερες. Αλλά όχι ο ένας 8 και ο άλλος 40. Όπως δέχομαι για ένα κινητό με χονδρική 300, να έχει το σκρουτζομαγαζο πχ 330, και ο κωτσοβολος 380. Αλλά όχι 700. Ναι έχει τεράστια λειτουργικά έξοδα, αλλά δεν θα του πληρώσω εγώ τις διαφημίσεις που παίζει όλη μέρα και τις υποχρεώσεις του.
psaxevresgr Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Όπως δέχομαι για ένα κινητό με χονδρική 300, να έχει το σκρουτζομαγαζο πχ 330, και ο κωτσοβολος 380. Αλλά όχι 700. Ναι έχει τεράστια λειτουργικά έξοδα, αλλά δεν θα του πληρώσω εγώ τις διαφημίσεις που παίζει όλη μέρα και τις υποχρεώσεις του. χμμμ... για να καταλαβω δηλαδη θεωρεις οτι ενα κινητο που το πουλαει καποιο μεγαλο καταστημα 700 euro και ενα μικροτερο 330 εχει χονδρικη τιμη 300 ?... δηλαδη οτι ενα καταστημα απο τα μεγαλα επιβαρυνει ενα κινητο τηλεφωνο με 135% περιπου κερδοφορια... ?
suffocater Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 χμμμ... για να καταλαβω δηλαδη θεωρεις οτι ενα κινητο που το πουλαει καποιο μεγαλο καταστημα 700 euro και ενα μικροτερο 330 εχει χονδρικη τιμη 300 ?... δηλαδη οτι ενα καταστημα απο τα μεγαλα επιβαρυνει ενα κινητο τηλεφωνο με 135% περιπου κερδοφορια... ? Τυχαία δημοφιλής αναζήτηση αυτον τον καιρο. Samsung s7 ,φτηνοτερη τιμη στο σκρουτζ ~530. Στο πλαισιο 730. ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ την λες.Ε?
Kostasspil Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 χμμμ... για να καταλαβω δηλαδη θεωρεις οτι ενα κινητο που το πουλαει καποιο μεγαλο καταστημα 700 euro και ενα μικροτερο 330 εχει χονδρικη τιμη 300 ?... δηλαδη οτι ενα καταστημα απο τα μεγαλα επιβαρυνει ενα κινητο τηλεφωνο με 135% περιπου κερδοφορια... ? Μην κολλάς στα νούμερα, την ουσία δες.
Conan2046 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τυχαία δημοφιλής αναζήτηση αυτον τον καιρο. Samsung s7 ,φτηνοτερη τιμη στο σκρουτζ ~530. Στο πλαισιο 730. ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ την λες.Ε? Ίσως βέβαια το ένα να είναι παραεισαγωγή, το οποίο δεν θεωρώ απαραίτητα κακό, αλλά δεν ξέρω τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσεις με την εγγύηση του και τι θα πει η επίσημη αντιπροσωπεία.
leon! Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Όλα έχουν να κάνουν παιδιά για όσους δεν γνωρίζουν και είναι πολλοί αυτοί δυστυχώς,από που ο έμπορος προμηθεύεται τα προϊόντα του, υπάρχουν τα παραεισαγωγής από Κίνα υπάρχουν τα ΕΕ και φυσικά οι Έλληνες προμηθευτές, όταν λοιπόν βλέπουμε ένα προιόν με τεράστια διαφορά τις περισσότερες φορές ειδικά στα κινητα και laptop δεν είναι απλά θέμα αισχροκέρδειας, δεν είναι κακό να ψαχνόμαστε λίγο. Οι Έλληνες προμηθευτές συνήθως βαράνε τις τιμές για τους εξής πολύ σοβαρούς λόγους: απόθεμα, ώστε να μην χρειάζεται ο έμπορος να στοκάρει 100 iphone και κυρίως άμεσα αποτελέσματα εγγύησης χωρίς να περιμένεις 2 μηνες+ αν κάτι πάθει το κινητό σου! Τα ΕΕ είναι φυσικά φθηνότερα αλλά αν πάθει κάτι πρέπει να το στείλει έξω η αντιπροσωπεία και να περιμένεις αρκετά! +κάποια άλλα θεματάκια που τα ξέρουν καλά οι γνώστες των κινητών! Αγόρασα το iphone μου από ένα μικρό e-shop και επέλεξα το GR αυτό δηλαδή που προοριζόταν για Ελλάδα, στους 4 μήνες μου έβγαλε θέμα στην οθόνη, το πήγα το πήρε κατευθείαν επιστροφή και μου έδωσε επιτόπου καινούριο, αυτό φυσικά δεν το κάνουν πολλοί αλλά επίσης φυσικά δεν ήταν και ο φθηνότερος αλλά ούτε και το είχε στην τιμή των μεγάλων Όλα έχουν να κάνουν δηλαδή με το πόσο κόστισε τελικά το προϊόν στον έμπορο, τώρα από που θα αγοράσουμε εμείς είναι άλλο θέμα και δική μας επιλογή, αλλά ας μην κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε τις διαφορές μπορεί ένα προϊόν οπτικά να είναι ακριβώς ίδιο αλλά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο, τώρα ότι τα μεγάλα καταστήματα βαράνε τις τιμές γιατί έχουν όνομα αυτό ισχύει. Όταν λοιπόν βλέπετε μεγάλες διαφορές τιμών άνω των 50-60€ απλά ψαχτείτε και μετά επιλέξτε, η γνώση των πραγμάτων δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Necrogeddon Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το καλυτερο που εχει να κανει το σκρουτζ ειναι να σταματησει να ειναι ο νταβατζης και ο προστατης των απατεωνων που με μια ταμειακη μηχανη απο τον καναπε τους κανουν, και καλα, παροχη υπηρεσιων. Να σταματησουν να αποκρυπτουν αρνητικες αξιολογησεις και τα πραγματα να ειναι διαυγη. 1
suffocater Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το καλυτερο που εχει να κανει το σκρουτζ ειναι να σταματησει να ειναι ο νταβατζης και ο προστατης των απατεωνων που με μια ταμειακη μηχανη απο τον καναπε τους κανουν, και καλα, παροχη υπηρεσιων. Να σταματησουν να αποκρυπτουν αρνητικες αξιολογησεις και τα πραγματα να ειναι διαυγη. Eνδιαφέρουσες κατηγορίες. Κάποια τεκμηρίωση/αποδειξη? 1
Conan2046 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως έχω κάνει αρκετές κριτικές στο σκρουτζ εκ' των οποίων 1-2 αρνητικές, αν είναι κάτω από ένα βαθμό δίνεται ένα περιθώριο στο κατάστημα να απαντήσει πριν το δημοσιεύσει αλλά δεν μου έχει τύχει να μην δημοσιεύσουν κάποια από αυτές.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως έχω κάνει αρκετές κριτικές στο σκρουτζ εκ' των οποίων 1-2 αρνητικές, αν είναι κάτω από ένα βαθμό δίνεται ένα περιθώριο στο κατάστημα να απαντήσει πριν το δημοσιεύσει αλλά δεν μου έχει τύχει να μην δημοσιεύσουν κάποια από αυτές. Θα σου πω ποιες αρνητικές κριτικές δεν θα δημοσιεύσει η Skroutz: τις ίδιες που ΔΕΝ δημοσιεύουμε και εδώ, δηλαδή υβριστικές και συκοφαντικές. Όταν στην αρνητική κριτική γράφεις "λαμόγια, απατεώνες" και λοιπές... ομορφιές, η Skroutz (και η κάθε ιστοσελίδα που σέβεται και τον εαυτό της και τους συνεργάτες της) δεν θα δημοσιεύσει ποτέ τέτοιο κείμενο. 1
ZauZ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Είναι εύκολο να κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα όταν είμαστε έξω από το χορό. Είναι εύκολο να κράζουμε τα καταστήματα γιατί πουλάνε ένα προϊόν Χ και όχι Χ – 10 % και ακόμα πιο εύκολο να λέμε «Εμένα δε με νοιάζει, να αγοράσω πιο φτηνά θέλω και ας κλείσουν όλοι». Δυστυχώς δεν έχουμε ως λαός σοβαρή καταναλωτική συμπεριφορά (με την οικονομική κρίση να μη βοηθάει σε αυτό, αν και δυνητικά θα μπορούσε) με αποτέλεσμα να έχουμε τη κλασική συμπεριφορά «Ας ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα», δεν είναι δικιά μου και δε με νοιάζει. Δυστυχώς πολύς κόσμος κρίνει και υπολογίζει τα κόστη μιας επιχείρησης εντελώς επιφανειακά. Νομίζω κανείς ελεύθερος επαγγελματίας / επιχειρηματίας δε μπορεί να διαφωνήσει στο ότι «οι πράξεις δεν βγαίνουν ρε παιδιά» και πάρα πολλά από τα καταστήματα (τεχνολογίας κυρίως) του skroutz απλά επιβιώνουν ή ζουν σε μια διαρκή κατάσταση «θα το κλείσω ή δε θα το κλείσω το επόμενο τρίμηνο». Τα περιθώρια κέρδους 1 – 3 – 5 % δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου. Είναι προφανές ότι μια επιχείρηση στην Ελλάδα με τέτοιο περιθώριο πολύ δύσκολα μπορεί να επιβιώσει (κατά τη γνώμη μου μακροπρόθεσμα απλά δε μπορεί, γιατί δε πιάνει ικανούς τζίρους). Βιαζόμαστε να κρίνουμε και να καταδικάσουμε τους πάντες και τα πάντα είτε χωρίς να το σκεφτούμε αρκετά είτε έχοντας άγνοια πραγμάτων και καταστάσεων. Π.χ. Έχει κολλήσει η ρετσινιά ότι οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες , είναι κλέφτες, φοροδιαφεύγουν, έχουν κονομήσει χοντρά κ.τ.λ. Αλήθεια έχει δουλέψει κανείς ως ελεύθερος επαγγελματίας / κατάστημα ; Έχει κανείς κάνει την εφορία συνέταιρο ; Έχει νιώσει κανείς πώς είναι να σου παίρνουν σχεδόν το 75% των εσόδων σου (Δηλαδή από τα 1000 ευρώ να σου μένουν μόλις 250 ) ; Την αγωνία για το αν την άλλη εβδομάδα θα έχεις δουλειά ; Το αν την επόμενη εβδομάδα θα καταφέρεις να εισπράξεις ; Για αυτό λέω ότι ως καταναλωτές είμαστε μόνο η μια πλευρά του νομίσματος. Κανονικά όλοι μας θα έπρεπε να σκεφτόμαστε και ως καταναλωτές και ως πωλητές. Στο ίδιο τσουβάλι είμαστε και ένας εξαρτάτε από τον άλλο. 1
Necrogeddon Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Θα σου πω ποιες αρνητικές κριτικές δεν θα δημοσιεύσει η Skroutz: τις ίδιες που ΔΕΝ δημοσιεύουμε και εδώ, δηλαδή υβριστικές και συκοφαντικές. Όταν στην αρνητική κριτική γράφεις "λαμόγια, απατεώνες" και λοιπές... ομορφιές, η Skroutz (και η κάθε ιστοσελίδα που σέβεται και τον εαυτό της και τους συνεργάτες της) δεν θα δημοσιεύσει ποτέ τέτοιο κείμενο. τηλεφωνικη παραγγελια με επιβεβαιωση τιμης και εξωφληση σε τραπεζα, μου ερχεται με αλλη τιμη και ως αντικαταβολη. Στο τελος και πηγα να το παρω μονος μου και πληρωσα εξοδα αντκαταβολης. Σε αρνητικη μου αξιολογηση, δεν δημοσιευθηκε γτ ηταν τηλεφωνικη η παραγγελια και δεν μπορω να το αποδειξω, παρολο που ειχα αποδειξη λιανικης στα χερια μου. Δηλαδη ειχα εγω αχτι το μαγαζι και παρολο που με "εξυπηρετησε" καλα, εμενα μου εκατσε να του βαλω αρνητικη. Βγηκα και ψευτης και κοροιδο απο πανω. Ειναι λογικοτατο το σκρουτζ να προστατευει τα μαγαζια, γιατι αυτα πληρωνουν συνδρομη και αν μαζεψουν αρνητικες και δεν πουλανε, κελινουν και δεν προβαλλονται στο σκρουτζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα