MerNion Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλησπέρα,έχω εδώ και πολλά χρόνια ένα fritzbox fon ata 1020 το οποίο χρησιμοποιώ πλέον μόνο για την τηλεφωνία για να ξεχωρίζω 2 νούμερα που έχω στην ίδια γραμμή ΟΤΕ σε 2 διαφορετικές συσκευές και για έχω και το αρχείο των κλήσεων του κάθε extension (εισερχόμενες, εξερχόμενες και αναπάντητες). Θα ήθελα να έχει η συσκευή και δυνατότητα να μπλοκάρει συγκεκριμένα νούμερα εισερχόμενων κλήσεων (διαφημιστικές κλπ κλπ) αλλά δεν γίνεται. Οπότε ψάχνω μια νέα συσκευή που να έχει τις δυνατότητες αυτές. Διάβασα για το 7140 αλλά λένε οτι δέχεται μόνο μέχρι 32 τηλέφωνα-κανόνες για την απόρριψη κλήσεων. Υπάρχει κάποια άλλη που να δέχεται περισσότερα; Υπάρχει ίσως γενικά κάποια άλλη καλύτερη συσκευή για την απλή αυτή δουλειά;Ευχαριστώ!
soteras Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλύτερα να γραφτείς στο Άρθρο 11 που απαγορευει να σε ενοχλουν οι διαφημιστικες εταιριες και μπλα μπλα
MerNion Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ναι το έχω κάνει αλλά δεν έχουν σταματήσει να παίρνουν!! Και σε όσες έχω καταφέρει να πάρω πίσω (και να χρεωθώ) μου λένε οτι ίσως δεν έχουν το πιο τελευταίο αντίγραφο και ίσως να κάλεσαν καταλάθος και και και...
bstefos Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπέρα φίλε. Εγώ έχω αυτό Site: εδώ και έχω βρεί την υγειά μου.
MerNion Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ αλλά επειδή είναι 2 γραμμές που δουλεύουν, θα ήθελα κάτι πιο "κεντρικό" να κάνει την δουλειά.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα