Chris Pach. Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Έχω το κινητό εδω και 3 βδομάδες.Άριστο χωρίς να παρουσιάσει κανενα προβηλμα(παρτιδα 602) εκτος απο ενα.Οταν ανοιγω τα δεδομενα συνδεομαι μια χαρα στο ιντερνετ με κανονικες χρεωσεις χωρις περαιτερω προβληματα εκτος το οτι δεν φαινεται το σημα που πιανω. δηλαδη αν ειναι 3g,4g κλπ... Δεν ξερω αν αυτο φταιει επειδη ειναι ετσι το κινητο κατασκευασμενο ή επειδη η σιμ μου ειναι 3g ή για καποιο αλλο λογο...μπορειτε να με βοηθησετε;
vchristod84 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 δεν σου εμφανιζει ουτε τα βελακια Το 3g,4g λέει ο άνθρωπος ότι δε φαίνεται
Chris Pach. Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Συγγνώμη που δεν το ανέφερα πιο πριν.ουτε το σημα ουτε τα βελάκια.δεν ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα αλλα ειναι αρκετα σπαστικο
blueangel3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Εμένα που μου δείχνει στην θέση του 3g/4g μόνο Ε ή H,τί είναι ? Είμαι άσχετος με το θέμα αυτό...
ziaba Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 το G και το Ε ειναι 2g, το H ειναι 3g, το Η+ ειναι 3,5g, lte -> 4g Το 3g,4g λέει ο άνθρωπος ότι δε φαίνεται μπορεί να του εμφανίζει τα βελάκια και Η+ γιαυτό τον ρώτησα Συγγνώμη που δεν το ανέφερα πιο πριν.ουτε το σημα ουτε τα βελάκια.δεν ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα αλλα ειναι αρκετα σπαστικο κανε επαναφορά ερ. ρυθμίσεων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα