λεφ Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 καλησπερα, ετοιμαζομαι να αγορασω καινουργιο λαπτοπ και θα ηθελα να μου λυσετε καποιες αποριες. Κατ αρχην να ξεκαθαρισω οτι το λαπτοπ το θελω για απλη καθημερινη χρηση και εργασιες για τη σχολη. Οποτε δεν με ενδιαφερει καθολου η καρτα γραφικων, το μονο που θελω ειναι να ειναι αρκετα γρηγορο στα απλα πραγματα που κανω.Η βασικη μου ερωτηση ειναι i5 ss η i7 hdd? επισης η ποσο σημαντικο ειναι να ψαξω με 8 gb ραμ; τα 4 gb μπορει να μου δημιουργησουν προβλημα;
Pstathece Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μην τα συσχετιζεις μεταξυ τους τον ssd με τον i5 και τον HDD με τον i7.Δεν εχουν τοσο αμεση σχεση.Εγω θα σου προτεινα να παρεις με ssd και ας ειναι και pentium που λεει λογος.Απο ραμ και με 4gb μια χαρα θα εισαι.
λεφ Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 τα συσχετιζω για να ειναι πανω κατω στην ιδια τιμη. ευχαριστω πολυ.
hunter.back Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μπορείς να πάρεις i7 και HDD και μόλις βρεις λίγα ακόμα χρήματα να αναβαθμίσεις σε SSD. Το ανάποδο δεν θα μπορέσεις να το κάνεις ποτέ. 4
λεφ Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 το εχω σκεφτει αλλα χανεται η εγγυηση αν του αλλαξω τον δισκο.
hunter.back Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 το εχω σκεφτει αλλα χανεται η εγγυηση αν του αλλαξω τον δισκο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, όπως και για την μνήμη ή το dvd rom (π.χ. βάζοντας dvd to hdd caddy). Απλά θα ηταν καλό να κρατήσεις τα αρχικά just in case. 3
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 το εχω σκεφτει αλλα χανεται η εγγυηση αν του αλλαξω τον δισκο. Ποιος τα λέει αυτά? Τουλάχιστον για dell που δεν ισχύει.
λεφ Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ετσι νομιζα παιδια. σας ευχαριστω πολυ. θα παρω καποιο με hdd και θα τον αλλαξω μιας και τα λαπτοπ με hdd ειναι πολυ φθηνοτερα. 1
duffyduck Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 αν η αλλαγη του δισκου στο μελλον με ssd γινει απο εξουσιοδοτημενο service (ή απο την αντιπροσωπεια) δεν υπαρχει θεμα με την εγγυηση. 1
lionheart82 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ι5 με SSD εαν δεν μπορεις να κανεις αλλιως... διαφορετικα ενας ι7 και έπειτα βαζεις εναν 240gb με 60 ευρω ssd και θετεις τον hdd 2ο και εισαι μια χαρά...
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μα τι να τον κάνει τον i7? Πεταμένα λεφτά. Κάνει άνετα την δουλειά και για αρκετά χρόνια ακόμα και αν είχε i5-i3 4ετίας-5ετίας, Επειδή τα λάπτοπ είναι πολύ πιο επιρρεπής στα προβλήματα μπορεί να τον βγάλει σε λιγότερα χρόνο από ότι θα τον έβγαζε ένα desktop pc. Και για τον λόγο αυτό και ότι θα τον χρησιμοποιήσει για απλά πράγματα δεν αξίζει σε καμμία περίπτωση ένας i7. i7 παίρνουν αυτοί που έχουν να κάνουν κάποια πολύ πιο ουσιώδη πράγματα. Ούτε καν η κάρτα γραφικών δεν τον ενδιαφέρει.
alelo Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 δεν νομιζω οτι απλα να λεμε i5 ή i7. εγω μηχάνημα πλέον χωρις ssd ουτε για copy paste. τωρα αναλόγως τις απαιτήσεις σου και τι προγραμματα δουλεύεις θα διαλέξεις τον επεξεργαστή απλα θα εχεις και 70 ευρώ για την αγορα του ssd και να τον βαλεις μονο σου. δεν χανεις την εγγυηση του laptop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα