mitvagelis Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 καλησπερα...μηπως ξεριε κανεις τι μπορει να φταιει?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το πιθανότερο είναι να έχει κάψει καρτά γραφικών ή η μητρική έχει θέμα.
mitvagelis Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 αν ειναι καμμενη η καρτα γραφικων δεν θα δουλευε και απλα δεν θα εδειχνε στην οθονη?
cococrops Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 εχω ένα dv5 και ειχε μια πτωση από το καθισμα του αυτοκινητου σε ένα φρεναρισμα αποτομο μαζι με την τσαντα του και εχω το ιδιο προβλημα!!τι μπορει να φταιει?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 εχω ένα dv5 και ειχε μια πτωση από το καθισμα του αυτοκινητου σε ένα φρεναρισμα αποτομο μαζι με την τσαντα του και εχω το ιδιο προβλημα!!τι μπορει να φταιει? Μπορεί να αποσυνδέθηκε το καλώδιο του dc-jack. Με την μπαταρία ανάβει?
cococrops Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μπορεί να αποσυνδέθηκε το καλώδιο του dc-jack. Με την μπαταρία ανάβει? δεν εχω μπαταρια το εχω μονιμα στο ρευμα!τι μου προτεινεις να κανω?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Άνοιξε το και τσέκαρε τις συνδέσεις στην μητρική.
cococrops Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 γνωριζεις αμα το μετρησω και με πολυμετρο τι μετρησεις πρεπει να παρω?εννοω τα volt
sil_unique Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 επάνω στην μητρική εκεί που κουμπώνει το καλώδιο από το βύσμα πρέπει να δεις 18,5V
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Αν αναβει αλλα δεν κανει τπτ κανε τα εξης: Βγαλε μνημες και καθαρισε τις επαφες τους με ενα περασμα του χεριου (αν εχεις δυο δοκιμασε την παρακατω διαδικασια με μια μια ξεχωριστα) Βγαλε το δισκο Αφαιρεσε μπαταρια Ξανακουμπωσε μονο μνημες ρευμα και δοκιμασε. Αν παλι δεν κανει τπτ και εχει προσβαση σε μπαταρια bios βγαλτην και αυτη και ξαναδοκιμασε μονο με μνημες και ρευμα αφου το εχεις αφησει λιγο για να μηδενισει απο ρευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα